|
ne vem več, kaj narediti 17.11.2006 8:38:23
|
|
|
|
ksenjak
|
Pozdravljene! Moj malček (19mesečnik) je včasih ratal nemogoč, še posebej, ko je treba zaspati in potem se to vleče čez celo noč. Začel je namreč izkazovati jezo, ki je do pred enega meseca pri njemu nisem zaznala. To zgleda tako, da se začne čez dan, zvečer, ponoči, ko mu ne ustrežem v vsem, kar si zamisli, zverinsko dreti, kazati z roko in prav jezno zraven govoriti, kaj hoče, kaj moram jaz narediti, skratka nič ga ne pomiri. Potem se začne metati in histerično jokati. Nobena lepa beseda ne zaleže več, noben objem, nikakor se noče pomiriti, na koncu mu moram pa še zizo dati, da sploh malo k sebi pride. Ravno zaradi tega je problem ponoči, ker nič ne spimo. Če ni po njegovo me začne tepsti z rokami, nogami, hodi po meni, če pa ga umaknem, začne pa ob steno udarjati. Nerodno je predvsem zaradi tega, ker v hiši nismo sami in ne vem, kaj si tašča spodaj misli, saj je drugače, recimo ko je malo pri njej, pravi angelček. Ko pa je z mano in mojim, se pa obnaša, kot da ga iz kože dajeva. Res bi ga nekako rada odvadila vsega tega (mogoče je samo obdobje) a problem je še vedno dojenje, s katerim pa bi res rada počasi nehala, saj se mi zdi, da bo potem ponoči bolje spal. Prosim svetutje mi, kako ga odvaditi tega in koliko časa zna to histerično dretje in jeza trajati. Lp
|
|
|