|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne vem več kako naprej!!
6.3.2006 12:46:33   
Anonimen
s partnerjem se drugače razumeva ko pa pride do trenutka ko greva nekam ven in je v igri alkohol se začne vse podirat! to se vse prevečkrat dogaja in kljub temu da se na koncu vedno skregava se ne neha...tokrat je šlo še malo dlje v soboto sva šla na abrahama k njegovemu stricu in sva šla tja z njegovimi starši nazaj pa naj bi šla s taksijem ker naj nebi ostala tam do konca<kar se je seveda potem spremenilo>rekla sem da se bom tako manj sekerala za vse ker sem vedela da bo v igri spet alkohol tako pri njem kot pri njegovih starših...naj povem da imajo njegovi starši po mojih pojmih kar velik problem z alkoholom ker so svetek in petek pijani probleme pa itak rešujejo samo z alkoholom in dretjem! Rekla sem si danes mu ne bom težila glede ničesar in mu res nisem in tako je veselo pil in pil,potem pa se je začelo šla sva plesat in je začel da mu je vroče se mu prdi in ne vem kaj še vse ..seveda sem se ustavila ker sem mislila da hoče povedat da bi šel s plesišča in rekla no pa pejva dol,ker je bil že pijan je znorel češ kako pa to zgleda da greva sred komada dol in da nočem plesat z njim in take fore -in naredil iz nič cel halo...potem sem se odstranla in je šel s sestrinim fantom za šank nato se jima je pridružil še njegov oče ki je bil že tako nabasan, midve pa sva klepetali...nakar pride čas da bi šli domov,ker pa nam s sestro in mamo nikakor ne uspe prepričati decov da se zaključuje in da je bilo dovolj->naj povem da sem šele takrat dobro dojela in vidla da je popolnoma enak kot njegov stari<po obnašanju med pijanostjo>ne briga ga za nikogar in nič na svetu,nerga ,najmanjša beseda ali ignoranca pa ga podkuri in se začne kregat,svet se mi je obrnu in nisem prenesla misli da bo v življenju živeti z njim še zelo hudo,zato sem že na poti domov razmišljala o koncu-enostavno mi je že vse dop***il! ko smo spravle očeta s težko muko stran od šanka in nato v avto sem bila popolnoma tiho,vozila je njegova mama nakar me je začel spraševati kaj je narobe ker ga nisem želela niti pogledat... prispemo domov in on že vlači kartico s številko taksija iz žepa da bo poklical taksi ker se jaz mulim,da me odpelje v ljubljano kjer sicer "živiva"pa pravim naj neha in me preprosto pusti na meru da grem spat pa se bova že naslednji dan pogovorila o stvareh,pa ni odnehal nato sem mu rekla da se ne želim prepirat in da naj neha ker je zmeraj ko je pijan izredno težek(kar mi je že njegova sestra rekla da ji je zmeraj težil ko je bil pijan in sem mu to tudi rekla)potem se je začel oblačit češ da mi bo dal mir če ga hočem in da bo šel še naprej nekam srat,in tako se je začelo ko sem se mu postavla pred vrata da bi mu preprečila odhod me je prijel im odrinil da sem padla z glavo ob pojstlo,ker me je to razkurilo sem skočila nanj in se drla da me ne bo nihče tepu sploh pa ne on,nato me je zabil v omaro in ko sem v joku pokleknila mi vrgel v glavo še hlače s pasom in odvihral proti spodnjemu štuku kjer živita njegova dva in se drl da jih bo polomu da sta kriva za vse in da mu vse kvarita seveda sem šla za njim,mati pa je že stala na začetku stopnic in sem mu nato preprečila da bi se spravil še na njo in ga pregnala nazaj gor kjer pa me je spet odrinil v rob od vrat da sem se fajn v hrbtenico nabila,mati je kričala naj nehava on je kričal na njo,nakar mu ona reče ja kaj pa hodita sem če ti ni kaj prav!!on pa začne jokat in ji reče da bo zaradi njiju izgubil vse in odvihra v postlo...jaz jokam in se zavedam  da tako ne bo šlo več ker je naredil korak dalje se fizično spravil name in se mi s tem popolnoma obrnil-tisti tenutek sem ga zasovražila...naslednji dan se mi je opravičeval in prosijačil naj ga ne zapustim in da se bo pobolšal...jst vem da se ne bo ker mi je to že 1000 x obljubljal pa je bilo samo še hujeuser posted image in da bi morala sedaj pa zares oditi daleč stran! pa kar ne gre ker pravi da ne bo šel stran od mene....sedaj ko živiva v lj in dokler sva tukaj je krasen ko pa prideva k njemu domov je zmeraj isto vse narobe napije se in se kregava...prav takšen je tudi ko se druži s svojimi prijatelji iz domačega kraja...vem kaj moram storiti in vem da mi boste sedaj vsi rekli teci stran,sem se želela samo nekomu zaupati ker me bo to drugače požrlo...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne vem več kako naprej!!
6.3.2006 12:53:02   
Anonimen

In kaj cakas?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.3.2006 12:53:20   
Anonimen
Koliko veš o alkoholu? Najbrž ne prav veliko, če nisi navajena alkohola iz svoje družine. Najprej se dobro informiraj. Poišči strokovno pomoč, sos telefon...... ukrepaj.

Če še nimata otrok, super, če jih imata, zaradi njih stran, to je tvoja sveta dolžnost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.3.2006 12:53:55   
Jutra
Tvoj user posted image  je kljub temu, da se vidva tako krasno razumeta, alkoholik. Saj veš, kaj te čaka nadaljnih trideset let, če se odločiš ostati z njim?

Če te ima zares tako rad, kot pravi, potem, naj najprej začne delati v smeri, da se odvadi pijače.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.3.2006 12:55:17   
total
O my gad,ko tole prebiram,me kar stresuje,jaz bi ga na tvojem mestu definitivno zapustila,kajti če je pri družini alkohol,vedi da bo vedno.In tvoje težave se tukaj ne bojo NIKOLI končale.Premisli in reši se od njih.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.3.2006 12:56:16   
Minka Pobalinka

user posted image

Jaz ti lahko rečem samo to - GROZA ! Teci stran od njega kolikor te noge nesejo.. pijanci so user posted image  in se nikoli ne pobočjšajo. Upam le, da nimata kakšnega otročka, ker si takih scen ne bi zaslužil..  user posted image user posted image

Resno.. spakiraj se in pusti taka sranja za sabo.. pa vso srečo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.3.2006 12:57:22   
gamini
Mislim, da si si že sama odgovorila: teci stran in se ne oziraj!!!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.3.2006 13:01:52   
Andra
Mislim, da v tvojem življenju NI PROSTORA ZANJ, če hočeš, da boš normalno živela. Samo stran in se ne oziraj!!!!!

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.3.2006 13:06:19   
Anonimen
Tako mi je hudo, ko berem take zgodbe. Ne čakaj, takoj danes začni urejat stvari in pojdi. Ne vem kako je imeti partnerja, ki je alkoholik, vem pa kako je imeti alkoholika doma, oba stari oče in oče sta alkoholika.  Edina pametna rešitev je da greš, dlje kot boš vztrajala, slabše bo, ker tudi ljudje, ki živijo s takimi bolniki postanejo bolni na svoj način. Ne uničuj si življenja! Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.3.2006 13:11:59   
Anonimen
Pjanc se spreobrne ko se v grob zvrne, tako pravi en pregovor.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.3.2006 13:25:26   
kalbo
Samo vozi stran, čimprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.3.2006 13:27:05   
Anonimen
Zgini bek od takih budal!!!!!!! Bodi srečna, da nimaš otroka z njim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
6.3.2006 13:30:38   
dory
In ti se cakas, analiziras, filozofiras...ce zelis sama sebi dobro, sploh pa,ce imas se kaksnega otroka, potem na gas in stran....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.3.2006 13:47:31   
corfu
Pojdi stran in ne potoni z njim!

Sama sem tudi živela v družini, kjer je bil prisoten alkohol in tega resnično nikomur ne privoščim, zato vsaj približno vem kaj se s tabo dogaja. Dejtvo je, da se ne bo spremenil čez noč in da ima resne težave z alkoholom, ki se pa samo še stopnjujejo, ko pride pa enkrat otrok pa ponavadi taki ljudje postanejo še bolj agresivni in napadalni, mogoče se bo enega dne tako spravil na vajinega otroka, a si lahko zamisliš? pa te od sebe ne bo pustil, pa si bo lastil otroka, ti grozil... draga moja premisli, a je vredno, vedi, da ni edini moški na tem svetu, kot prvo pa mislim, da si moraš ti pridobiti zaupanje in spoštovanje sama vase, ker si sposobna, ker zmoreš...ja znašla si se v križišču življenja in zdaj je na tebi odločitev, kaj boš izbrala, pa menda ne to, da boš žrtev?!

Uživaj življenje...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.3.2006 13:49:09   
corfu
Pa še tole, v uvodu si napisala, da se drugače s partnerjem razumeta?! Ne to ni razumevanje, to je prikrivanje in olepševanje resnice, ki pa žal ni lepa.

Želim ti veliko sreče in pogumno odločitev!

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.3.2006 13:50:51   
Marogica
Punca, obstajata dve varianti. Ena je, da se gre tvoj fant zdravit, vendar mora imeti v glavi razčiščeno, druga pa, da greš stran. In to včeraj.
Jaz bi izbrala drugo varianto.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.3.2006 13:52:33   
muki1
Če nočeš vsake toliko časa ,,pasti po stopnicah,, bejži kolikor te noge nesejo vstran od tega dedca. Ne čakaj, ker bolj boš odlašala hujše boin po vsej verjetnosti te bo zdaj ves mil in meden nosil po rokah nekaj časa.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.3.2006 14:14:26   
CIPRESA
Ja Anonimna mislim da si prišla do spoznanja že sama, tudi če bi ostala z njim ga ti nemoreš spremeniti, sam mora priti do tega da ima problem in da bo potrebno začeti drugače. Zato ti na žalost tudi jaz predlagam da pojdi dokler je še čas.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.3.2006 14:23:05   
Pupica
Šibaj user posted image .Čimhitrej, čimdlje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.3.2006 15:02:20   
Magi*
evo, tokrat se pa čist s Tjazyjem strinjam. mislm, a je sploh še treba kej rečt???????????????????????????

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.3.2006 15:14:45   
mamči
Že če bi odšla včeraj, bi bilo pozno.

To ni človek, ko je pijan je bolj podoben zveri.Pa na lastno mater bi se tud spravil ali sem jaz narobe prebrala ?  Ne  zapravi si življenja.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.3.2006 15:20:05   
Gina
Uf, alkohol je pa edina stvar, pri kateri meni toleranca odpove.
STRAAAAN!, če lahko ponovim: KAJ ČAKAŠ?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.3.2006 16:17:59   
Anonimen
Kaj čakam? čakam da bi mogoče ugotovil da nama škoduje in čakam ker ga LJUBIM iz vsega srca in želim da vidi kaj dela in kakšen je sploh pa kdo ratuje!Pa ne me narobe razumet jst ga nočem spremenit jst hočem da se sam spremeni in da ugotovi da bo drugač zarad alkohola vse zgubu pa se tega niti ne bo zavedu ampak bo krivec vedno kdo drug!!,jst vem da nisem zmeri idealna partnerica in da imam velik napak zaradi katerih se tut kregava,ena takih je moje ljubosumje,ampak ničesar me pa ni tok strah kot živet z nekom ki ne zna rečt alkoholu ne,al pa če že gre na kakšno pivo da pri KAKŠNEM tudi ostane ne pa da nima meje!

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
6.3.2006 16:31:06   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
 alkohol tako pri njem kot pri njegovih starših...naj povem da imajo njegovi starši po mojih pojmih kar velik problem z alkoholom

Z alkoholom imaš probleme sama!! (pa ne s pitjem) Zato si si našla takšnega. Ti je dolgčas, če ni alkohola v bližini, ker potem nimaš koga reševat. Je čisto brez veze opis v detajle kako so bili pijani in prdeli.

Važno je to, da si ustvarjaš pogoje, da boš celo življenje bila blizu alkohola. Ni se treba tvojemu partnerju spremenit. Ti moraš spremenit svoj odnos do alkohola in dokler je alkohol opcija v tvojem življenju, toliko časa bo alkohol tudi prisoten.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.3.2006 16:37:39   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kaj čakam? čakam da bi mogoče ugotovil da nama škoduje in čakam ker ga LJUBIM iz vsega srca in želim da vidi kaj dela in kakšen je sploh pa kdo ratuje!Pa ne me narobe razumet jst ga nočem spremenit jst hočem da se sam spremeni in da ugotovi da bo drugač zarad alkohola vse zgubu pa se tega niti ne bo zavedu ampak bo krivec vedno kdo drug!!,jst vem da nisem zmeri idealna partnerica in da imam velik napak zaradi katerih se tut kregava,ena takih je moje ljubosumje,ampak ničesar me pa ni tok strah kot živet z nekom ki ne zna rečt alkoholu ne,al pa če že gre na kakšno pivo da pri KAKŠNEM tudi ostane ne pa da nima meje!

To tud VSE pove!!!! Kdorkoli je odvisen, si tega ne bo sam priznal. Dokler v svoji glavi ne pošlihta, ne bo boljš. Če mene vprašaš, velik lažje do tega pride narkoman, kot pa alkoholik. Ni zastonj tisti pregovor, da se alkoholik šele v grobu spreobrne... Mislm, da je to najtežja odvisnost, kar jih človeštvo premore. Ne rečem pa, da se ne da. Tud sama sem bla otrok take družine in lahko ti povem, da je moja mami zloooooo velik prejokala in skrivala pred njim, da je bil mir pri hiši. Si mogoče želiš takega odnosa??? No še to da ti povem.. moje oče danes, je zlo omejil alkohol - se je pač streznil zaradi tragedije, ki se je zgodila... Ampak a boš ti čakala da se kaj zgodi??? Napisala sem omejil, kar pa ne pomeni, da je čisto prenehal... torej ga še vedno rad cukne, le da ni vsak dan pijan. Res da zdaj ni več fizično nasilen, je pa zato psihično tolk bl. Si res želiš takega življenja???? Odločitev je tvoja in samo tvoja. In razumem te, da ljubiš, ampak brezveze nekaj vztrajat, če veš da ni to to. On se te bo pa itak vedno oklepal, dokler mu boš to dovolila. Še potem te bo prosjačil, da se vrneš, a sama moraš bit pač dovolj odločna. Mogoče rabiš še čas, da prideš do tega spoznanja... Upaj le, da v tem času ne bo še huje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?