baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kaj čakam? čakam da bi mogoče ugotovil da nama škoduje in čakam ker ga LJUBIM iz vsega srca in želim da vidi kaj dela in kakšen je sploh pa kdo ratuje!Pa ne me narobe razumet jst ga nočem spremenit jst hočem da se sam spremeni in da ugotovi da bo drugač zarad alkohola vse zgubu pa se tega niti ne bo zavedu ampak bo krivec vedno kdo drug!!,jst vem da nisem zmeri idealna partnerica in da imam velik napak zaradi katerih se tut kregava,ena takih je moje ljubosumje,ampak ničesar me pa ni tok strah kot živet z nekom ki ne zna rečt alkoholu ne,al pa če že gre na kakšno pivo da pri KAKŠNEM tudi ostane ne pa da nima meje! To tud VSE pove!!!! Kdorkoli je odvisen, si tega ne bo sam priznal. Dokler v svoji glavi ne pošlihta, ne bo boljš. Če mene vprašaš, velik lažje do tega pride narkoman, kot pa alkoholik. Ni zastonj tisti pregovor, da se alkoholik šele v grobu spreobrne... Mislm, da je to najtežja odvisnost, kar jih človeštvo premore. Ne rečem pa, da se ne da. Tud sama sem bla otrok take družine in lahko ti povem, da je moja mami zloooooo velik prejokala in skrivala pred njim, da je bil mir pri hiši. Si mogoče želiš takega odnosa??? No še to da ti povem.. moje oče danes, je zlo omejil alkohol - se je pač streznil zaradi tragedije, ki se je zgodila... Ampak a boš ti čakala da se kaj zgodi??? Napisala sem omejil, kar pa ne pomeni, da je čisto prenehal... torej ga še vedno rad cukne, le da ni vsak dan pijan. Res da zdaj ni več fizično nasilen, je pa zato psihično tolk bl. Si res želiš takega življenja???? Odločitev je tvoja in samo tvoja. In razumem te, da ljubiš, ampak brezveze nekaj vztrajat, če veš da ni to to. On se te bo pa itak vedno oklepal, dokler mu boš to dovolila. Še potem te bo prosjačil, da se vrneš, a sama moraš bit pač dovolj odločna. Mogoče rabiš še čas, da prideš do tega spoznanja... Upaj le, da v tem času ne bo še huje.
|