Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nEVEM NA KAJ BI BILA ALERGIČNA, ALI SPLOH... 1.6.2008 8:58:09
|
|
|
|
Lunc_a
|
In kaj potem ,če ste na začetku uvajanja? ja kako pa uvajaš?? Uvaja se tako da daš najprej 1 živilo,ki ga daješ 3 dni zaporedoma,ampak samo par žličk.V 2 dneh se pokaže ,če je alergija,tako da mislim da ni problem da ne bi vedeli na kaj
|
|
|
|
RE: nEVEM NA KAJ BI BILA ALERGIČNA, ALI SPLOH... 1.6.2008 9:41:08
|
|
|
|
madela
|
Moj sin je alergik in poleg tega ima še izredno občutljivo kožo. Pojavljale so se mu enake težave,torej pikice okrog ust in potem še na vratu...Vendar pa te pikice niso nastajale zaradi alergije,ampak zaradi mokrote. Vaši pupi verjetno rastejo zobki in je verjetno slinasta okrog ust. Jaz sem situacijo rešila tako,da sem kupila niveino mastno kremo in ga namazala okrog ust in je bilo takoj bolje. K poslabšanje,razen močnega slinjenja,je pripomoglo tudi bolj hladno,vetrovno vreme.So se mu takoj spustile pikice. Vse kar trenutno lahko storiš,da paziš,da je čim bolj suha okrog ust in da je še dodatno zaščitiš s kako kremo. Pri alergiji pa se pikice večinoma pojavijo tudi drugod.
|
|
|
|
RE: nEVEM NA KAJ BI BILA ALERGIČNA, ALI SPLOH... 1.6.2008 12:15:49
|
|
|
|
lelaval
|
je verjetno slinasta okrog ust. Tudi jaz sem pomislila, da je to posledica "prevelikega" slinjenja.
|
|
RE: nEVEM NA KAJ BI BILA ALERGIČNA, ALI SPLOH... 1.6.2008 13:12:42
|
|
|
|
silvestra
|
Pri uvajanju se ni nič videlo da bi bla na kaj alergična, ker sedaj to kar smo uvajali posebej sedaj mešamo skupaj. Je blo pa prej tako, da je full velik polivala in je bila skoz mokra pa so se pojavli te "fleki"- pikice. Res je da so sicer dribne pikice z veliko rdečice. Zaenkrat se prekomerno zaradi zobov ne slini ker ni videt, da bi kaj bilo v kratkem. Problem je sedaj bolj to da je nehala polivati in se je zadeva preselila že na vrat in za ušesi. Ko pa ji namažem obraz je očitno koža spet preveč navlažena, ker se rdečica spet pojavi. Ima pa očitno tudi zelo občutljivo kožo. Saj ko se ji malo posuši je pa na koži videt tako kot da ima že razpokano kožo. lp,silvestra
|
|
|
|
RE: nEVEM NA KAJ BI BILA ALERGIČNA, ALI SPLOH... 1.6.2008 13:38:14
|
|
|
|
Naja31
|
Če ste na začetku uvajanja, potemr es ni težko ugotoviti kaj bi bil vzrok. Mogoče je pa to res posledica sline. ali pa jo s čim brišeš okrog ust, pa ji to ne ustreza
|
|
|
|
RE: nEVEM NA KAJ BI BILA ALERGIČNA, ALI SPLOH... 2.6.2008 11:01:06
|
|
|
|
lemavrica
|
Mogoče je to posledica vročine, naš je tudi pikast po vratu in zgornjem delu hrbta.
|
|
RE: nEVEM NA KAJ BI BILA ALERGIČNA, ALI SPLOH... 2.6.2008 16:26:27
|
|
|
|
ninaintomaz1
|
pozdravljene,ravno zdaj berem o vseh teh pikah in pikicah odkar je vroce ima tudi moja pike po vratu in zgornjem delu hrbta danes ko pa je hladneje pa je to izginilo no ne popolnoma ampak je skoraj neopazno.kaj pravite je to potem res posledica vrocine ,jutri greva k P ali ti dajo kaksno kremo ali ne mores nic pomaga ce je od vrocine.Lep pozdrav vsem pikcem
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?