Anonimen
|
zbudila sem se ob pol 8 skuhala zajtrk za otroka,sebi kavo,dala prat perilo,igrala se z tamalo.Ob pol10 sem ga komaj iz postelje potegnila da gre v trgovino da kupi vse kaj rabimo.Med tem ko ga ni blo še en stroj perila oprala,pripravila vse za kosilo.ko je prišo nazaj sem že bla z tamalo oblečena in pripravljena da grema na igrišče.Bli zunaj do pol1,prišla domov ,on je bil ta cel čas pred tv in nič naredo,skuhala kosilo,nahranila tamalo in jo brž nesla spat ker sma bli pozni.Ko sem nazaj iz sobe prišla-gospod spi na sedežni,na mizi vse krožniki od kosila ,po stanovanju igrače in poln koš smeti.Odnesla smeti,pospravila igrače,še en stroj perila dala prat in pomila vso posodo,in ker sem malo bolj zružila z piskrom je šel v spalnico spat in zdaj spi.Vam povem še scenarij za popoldan:tamala se bo zbudila,naredila ji bom malico,spet šla z njo ven,igrala se prišla domov,posesala stanovanje,skuhala večerjo,nahranila otroka,skopala jo,prebrala ji knjigice,uspavala jo...Gospod bo ta čas prebil za računalnikom,ali pred tv,ali ga bo kdo poklico na drink.Zvečer pa bo hoto-že vete kaj,potem ko,seveda ,ne bo ničesar dobo bo reko da sem tečna in nikoli zadovoljna z ničemer.Kaj naj rečem?
|