|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne vem
10.2.2005 13:04:28   
buškica
Ojla, pupike
vem da je tema že stokrat obravnavana ampak vseeno ne vem kaj je to
4.2. bi morala dobiti menstruacijo. Ta je bila vsak mesec na isti dan.
Ta mesec pa je 4.2. ni bilo, predvčerajšnim je prišla v obliki rjavega majhnega izcedka, pol čist mal rdeča.
včeraj nič, dons pa mal rjavkasto ampak, gled na moje menstruacije to ni nič. Ker običajno imam prvi dan rjavkasto, takoj ponoči se mi ulije v vsej svoji veličini. Zdej pa kr nekaj štrajka. Pa še nič me ne zvija po trebuhu, to vedno naznanja prihod.
Zdej mi pa svetujte.
Glede na to da sva v postopku za ivf ds, to je postopek umetna oploditev z darovalcem, je skoraj nemogoče da bi po naravni poti zanosila. Tako da sploh ne vem kaj je to.
Please help.
buškica

Neposredna povezava do sporočila: 1
   ne vem
10.2.2005 13:10:41   
larisa
Joj Buškica ko bi mi vedele zakaj imamo skos ene probleme z to :hudicek:..... Jaz mislim da je to zato ker si pod stresom, ker ful čakaš da pride in se sprašuješ zakaj to zakaj ono, potem zamuja. Vsaj pri meni je tako da mam najprej ful znakov kt da sem :nosecka: pol nardim test in je :(( in pol kdaj bo kdaj bo kdaj bo....:hudicek: no ko pa rečem ma klinc gleda bo že, pa pride.
Misli so po moje naš največji sovražnik ali pa prijatelj-kakor si jih naredimo!!!!
Srečno Buškica upam da bo kmalu jasno kaj je pri tebi :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ne vem
10.2.2005 13:21:41   
buškica
Ja, ane kakšne probleme naredi ta menstra. Moj mi je ravno po telefonu reku če sem slučajno zanosila brezmadežno, heheh.. Sej res ne vem kaj je zdej to. Mogoče sem že tolk napsihirana da samo še o tem podzavestno razmišljam. Vem pa da ko se bom odločil da kupim test, bo pa pritekla. TAkrat pa spet v :((.
Točno tako, misli so naš največji sovražnik.
eno :rozica: tebi larisa.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ne vem
10.2.2005 13:55:13   
larisa
Buškica glavo pokonci pa misli spremenit v prijatelja....:bravo: Sej vem sem pametna kt da bi vso pamet tega sveta pojedla sama pri sebi pa skos neki tuhtam pa jamram, pa... sej veš...ampak that's life!!;)Jaz nardim test kljub temu da v sebi vem da ni nič samo zato da pol priteče :hudicek:. Kaj čmo eni tko eni pa drugač....:metulj:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ne vem
10.2.2005 15:19:19   
dvojčica
Joj buškica, ti nisem nič fouš, sej bo, boš vidla. Ne da se kar tako pozabiti na to, kar se dogaja okoli tebe, skušaj se malo zamotit ali pa čimbolj (če se lahko) sprostit.
Držim pesti za uspešen postopek!

Lp, dvojčica

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ne vem
10.2.2005 18:53:55   
cmokec
:rozica: Buškica :rozica:, vem, da je težko. Ampak ti to zmoreš, sem te vidla, pa dobro in zdravo razmišljaš. Si močna oseba in veš, kaj hočeš.

Samo pridejo trenutki, slabi in slabši. In ko že misliš, da je dan popoln, ti še Franca zamuja. Enkart bodo ti dnevi zapustili tvoje življenje. V trebuščku se ti bo kobacal sonček tvojega življenja. In postala boš mamica. In takrat, ko ga boš imela v naročju, se ozri na današnji čas, mogoče izveš, da ima vse nek name. Da si postala bolj potrpežljiva, umirjena in da si med tem časom pridobila vso materinsko ljubezen, da se bosta z otročkom zastopila in imela rada na veke in še dlje.

Če boš potrebovala čvek ali samo kavico, bom vesela tvojega klica,

cmokec

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ne vem
10.2.2005 18:56:03   
larisa
cmokec kok lepo si napisala....:((:((:bravo:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Temenca
dejzi

Do kdaj ste se borile s temenci pri svojih malčkih?

do 2m (48%)

do 4m (13%)

do 6m (11%)

do 10m (7%)

do 1 leta (5%)

še dalje (15%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!