Anonimen
|
kaj bi ve naredile? z dragim sva skupaj eno leto, vse lepo in prav. on je imel slabe izkušnje, jaz pa tudi, zato sva rekla, da bova iskrena, da med nama ne bo nobenih skrivnosti. on je predlagal, da so telefoni zmeraj na voljo, da nič ne briševa, da si vse poveva, da lahko kadarkoli drug drugemu prečekirava telefon, da si sproti poveva kaj se je tisti dan zgodilo itd. in si tudi poveva. danes dobi dragi sms z vsebino, upam da me še nisi pozabil, če želiš se lahko kdaj dobiva na kavici. in ime. pokazal mi je. valjda nisem vedela kaj in kako, vprašam kdo je to, razloži ena izpred 5-ih let, kao nič nista imela, malo mi je sumljivo, a sem tiho. kaj hočem povedat? nedolgo nazaj dobim jaz sms pozno zvečer z vsebino...a že spančkaš...od enega "prijatelja" pred najino vezo. dovoli si sam prebrat moj sms (bila sem pod tušem), dovoli si mu odpisat, z mojega telefona (!!) in napiše, še ne..pa ti?. valjda prileti sms nazaj v smislu...o lepo da si se oglasila, potem me le še nisi pozabila, jaz imam pa danes nek čuden dan in mislim nate. on spet odgovori, a res, kaj lepega pa misliš? itd. tko sta si poslala ene 4 sms-je (v času, ko sem bila pod tušom). noro vem!! tako daolgo, da ga ni napeljal, da je un napisal, da ne more pozabit časa, ko sva bila skupaj..... na kar moj popizdi in od mene zahteva razlago. bolj, kot mu razlagam, bolj ne razume, da ga je napeljeval,...da sem bila z njim par krat, pa še to pred najino vezo, bolj ne razume in želi, da ga pokličem. ok, sem rekla tako se ne grem, ne bom ga klicala, pokliči ga ti in ga sam vprašaj kdaj je bilo in kaj, valjda ga kliče in ko je slišal moški glas je "prijatelj" prekinil in se ni več oglasil. moj pa mi vse do danes ni verjel. zdaj se pa vrnimo nazaj, na današnji njegov sms. sem rekla, se spomniš kaj si delal ti men? sem rekla, tako zdaj pa od tebe zahtevam, da jo pokličeš in poveš, da naj ti ne pošilja sms-ov. pokliče in reče, veš sem bil kregan doma, tako da ti sporočam, da nimam nobene potrebe po vzdrževanju stikov. čao. zdaj je pa jezen name, ker je kao "moral" to narediti. zdaj pa ve povejte, a ni to vse skupaj ena huda otročarija? meni se je šlo za princip in sem rekla, daj pokliči jo in ji povej. zdaj se pa nekaj muli. hudo. včasih se res vprašam kam sem se zapletla. preveč neg. izkušenj, nezaupanje predvsem s starni partnerja. ubija me. kaj pavite ve? poleg tega se pa še odločava za otroka.
|