|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne trebušček, TREBUH
3.6.2005 14:57:51   
bobek05
Punce, jaz mislim, da to ni več NORMALNO... Do PDP imam še natanko 1 mesec (3.7.), moj trebuh pa meri že 118 cm (v 1 tednu smo spet zrasli za najmanj 2 cm).. :((:((

Saj bo še meter počasi prekratki ("samo" do 150 cm) :hudicek:

Kaj se je sploh še možno razširit??? :zmeden: Moj G pa še vedno pravi, da je moj trebuh normalen :zmeden: (edini)

Vsi mislijo, da sem že čez rok (v bistvu so me že pred 4 meseci spraševali kdaj bomo zdaj rodili) ali pa da imam najmanj dvojčke :((:((

Kaj ima katera še tako velik trebuh????? Vsaj še 1, da ne bom mislila, da sem z drugega planeta... :zmeden:

Bobek v 36t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ne trebušček, TREBUH
3.6.2005 15:27:06   
Talči
Boga...

Jaz jih imam točno 100 cm in bom jutri imela polnih 32t. Pa mi g vedno reče, da čisto spredaj nosim in vsi mi govorijo, da imam velik trebušček.

Sem si pa poskusila predstavljat 116 cm - res je velik!?:ups:

Boš dobila pravega korenjaka (korenjakinjo):duda:.

LP
:nosecka:Talči

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ne trebušček, TREBUH
3.6.2005 15:29:30   
Lana_s
Jaz sem si danes zjutraj merila - 111 cm, pa imam jutri rok. Imaš res ogromnega bušija. Pa nič hudega, bodi ponosna.:bravo::bravo:9nebesa

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ne trebušček, TREBUH
3.6.2005 15:37:59   
Grascakinja
107 cm, 36t. Velik.
Tvoj je pa - res velik, o tem ni dvoma! Jaz bi hodila okol ko pav....:)-

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ne trebušček, TREBUH
3.6.2005 15:57:50   
Anonimen
Ja, pa imaš res velikega. Jaz sem imela tudi en mesec pred porodom že velikega, ampak potem ni več tako hitro rastel.

Če pogledaš v album "jaz še nosečka..."
5. slika, ko sem v roza, to je en mesec pred porodom.

Ko sem slikana v porodnišnici, tisto je pa 14 dni pred porodom, se mi zdi da ni kaj dosti razlike.

Je bla pa tudi Lea kar fejst punca, je imela 3800g.

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   ne trebušček, TREBUH
3.6.2005 16:38:36   
anckabancka
Joj, Bobek. Jaz pa se komaj bližam magičnim 100 cm.
Ampak zmeri mormo ženske najdit neki, da se lohk sekiramo. Ene mate prevelikega, ene premajhnega, ene preveč špičastega. :)-

Kaj čmo, pa naj še kdo reče, da velikost ni pomembna! Je, za naše živce... :)-

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ne trebušček, TREBUH
3.6.2005 16:46:33   
Amoss
Naj ti povem da sem 4 dni čez PDP, velikost trebuščka pa je 123 cm.Tudi mene vsi ustavljajo in sprašujejo če imam dvojčke.S tem da sem se moji G smilila že 3 tedne pred PDP je rekla da imam ogromen trebuh.
Na koncu pa naj povem še da se mi je komaj kaj začelo videti pri sedmih mesecih!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ne trebušček, TREBUH
3.6.2005 16:51:18   
pravljica
bobek, mene je blo strah da me bo proti koncu razneslo, glede na začetke...zdaj gre pa počasi...109 danes :bravo:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ne trebušček, TREBUH
3.6.2005 16:58:35   
Anonimen
Jaz sem imela v 29. tednu 106 cm. Mislim, da bi me na koncu morali podpirati, da ne bi na nos padala.8)

Bojana

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   ne trebušček, TREBUH
3.6.2005 16:59:08   
Golobček
Jaz imam PDP čez tri mesece pa sem že takšna kot da moram jutri rodit.Vsi me sprašujejo ali še nisem šla.
Pa jim odgovorim da bom šla ampak septembra.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ne trebušček, TREBUH
3.6.2005 18:39:23   
Anonimen
Bobek, ne se sekirat!
Jaz sem prejšnji petek imela borih 99cm, danes pa celo 104 :zmeden:
Če bo šlo tako naprej, me bo v telih naslednjih 4ih tednih razneslo :)-

Še malo, pa bo 9nebesa

LP
T.

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   ne trebušček, TREBUH
3.6.2005 19:41:52   
petraCBU
Mene bo itak razneslo vsak trenutek... :hudicek:
P.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ne trebušček, TREBUH
3.6.2005 19:51:18   
Grascakinja
Ampak ti veš, zakaj, če te bo... :)-

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ne trebušček, TREBUH
3.6.2005 19:56:20   
rosa
Ja,punca, a si si pa kaj svojo rito pogledala? Ki je, mimogrede, fantastična!
Trebušček ti pa super paše, pa kaj če je veliko cm (saj drugače najbrž tudi ti nisi mini izvedba - jaz imam PDP 01.07., trenutni obseg 96 cm, pri 161 cm višine - pa sem ful ponosna nanj in se trudim najt posebej lepe majčke, ki ga lepo poudarijo :) )
Uživaj v svoji :nosecka: lepoti, saj ozkega boš še itak imela.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ne trebušček, TREBUH
3.6.2005 20:43:35   
CIPRESA
Bobek ne sekiraj se preveč, jaz imam danes tam okrog 103 cm, in sploh ne zgledam tako ogromna, ampak imam pa zato probleme z KG, ki se pa nočejo in nočejo ustaviti. Sedaj potujem že proti 14KG, pa tudi nevem kako je to možno pri taki količini hrane, ki jo imam???
Pomoje imaš ti tam okoli 15cm vsega - zraka, jaz pa okrog 5KG vsega - vode. To bo to, pomoje!!!!

LP Cipresa

:nosecka:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ne trebušček, TREBUH
3.6.2005 21:15:04   
bobek05
Bojana26, jaz sem v 28t imela 111cm...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   ne trebušček, TREBUH
3.6.2005 21:18:52   
bobek05
Ja, rosa, če bi me videla kakšno rit sem imela pred nosečnostjo bi vedela, da se zaradi nje pa mojih stegen še bolj sekiram kot zaradi trebuha...

In zdaj sem na riti dobila še strije (ne na trebuhu in ne na prsih, ampak na riti!!!) :((

Sestra mi pravi, da moram imet takšno rit za proti utež, da ne padem na nos pri takšnem trebuhu :grrr: (sem omenila, da je ona velika 164cm in tehta 47KG?):hudicek:

Pa saj sem ponosna na svoj trebušček, ampak mi gre na jetra, da sem morala na njegov račun menjat že toliko nosečniških oblačil, da bom bankrotirala...

Punce, hvala za tolažilne besede...

LP, Bobek

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   ne trebušček, TREBUH
3.6.2005 22:27:57   
Anonimen
Bobek, si me spomnila, da se po dolgem času malo premerim, in ojoj, 123 cm imam čez trebuh, pa sem 17 dni pred PDP. Tako da - nisi edina z velikim trebuhom, če te to kaj potolaži ;)

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   ne trebušček, TREBUH
4.6.2005 10:09:37   
marper
Jaz mam tudi velikega.... še tri tedne pa je obseg že 117. No, o kg ne bi preveč (jih je okrog 16 "viška"!

Se mi zdi, da pride izza vogala najprej moj trebuh, pol dolgo nič, šele nato pridem jaz;)!

Res, da so veliki, so pa prav simpatični in sem prepričana, da jih bomo mal pogrešale. Mislim zaradi tega, ker občutka kako bebika znotraj trebuščka brca ne moreš opisati z besedami, men je to božansko...:bravo:!

LP vsem

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   ne trebušček, TREBUH
4.6.2005 12:10:10   
Anonimen
Ja, jaz tudi mislim, da mi bo to otročkovo premikanje včasih malo manjkalo. Res je to en poseben občutek, en privilegij, ki ga imamo nosečke :)
Ampak vseeno me že zelooooo mika spoznati tega gospodiča :modri:, ki ga nosim s sabo že 9 mesecev :) Komaj čakam.

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   ne trebušček, TREBUH
4.6.2005 13:31:27   
AKŠ
joj dekleta. Jaz sem v 20t, pa imam obseg trebuha že 96 cm. Kaj me pol šele čaka :zmeden:

sem majhna in se to še toliko bolj opazi - tud meni pravuijo, da je moj trebuh fulll velik za te mesece nosečnosti, ampak moram priznati, da sem sama full ponosna nanj in da ga prav rada pokažem....

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
4.6.2005 19:57:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   ne trebušček, TREBUH
4.6.2005 20:56:08   
PiaM
Bobek, saj sem ti povedala, da sem se jaz zadnji mesec še samo kotalila in možek me je moral obuvati...
Saj bo, malo še zdrži in bebica bo tu in trebuščka tud ne bo več.
:rozica:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?