Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ne tako moderna imena ... 8.9.2012 21:49:29
|
|
|
|
petea
|
Ja. Bi. Da niso v družbi sami soimenjaki. Od ponujenih mi je lepše ime Silvija, ker je redkejše.
|
|
|
|
RE: ne tako moderna imena ... 8.9.2012 22:27:08
|
|
|
|
Michelle12
|
Bi in bomo. Če je punčka, bo Violeta, mož izbral. Meni je pa bolj všeč Natalija :)
|
|
RE: ne tako moderna imena ... 8.9.2012 22:34:11
|
|
|
|
cilla
|
O ja, jaz sem za vsako od imen v ožjem izboru najprej preverila, da jih v zadnjih 20 letih ni preveč. Sem pristaš manj pogostih imen - da ko se bom zadrla na ulici/igrišču/.... A in B, pridita domov!, bo jasno, katera dva imata, da sta takoj doma, ne pa da se bo ob imenu mojega otroka obrnilo še pet otrok in en pes Med tvojima dvema mi bolj sede Silvija (Violeta je pa sploh iiii ), tako lepo melodiko ima .
|
|
|
|
RE: ne tako moderna imena ... 8.9.2012 23:08:34
|
|
|
|
mateyka
|
ja. in obe sta mi lušni.
|
|
|
|
RE: ne tako moderna imena ... 8.9.2012 23:14:12
|
|
|
|
Michelle12
|
Sem prav vesela, da je še nekomu všeč :) In tudi jaz sem za bolj redka imena :)
|
|
RE: ne tako moderna imena ... 9.9.2012 8:29:09
|
|
|
|
aprilčica07
|
Natalija
|
|
RE: ne tako moderna imena ... 9.9.2012 8:59:16
|
|
|
|
Najaa
|
Otrokom sva dala tisti imeni, ki sta nama bili všeč. Tudi pod razno ne bi šla preverjat kamorkoli, če je ime pogosto ipd. Tamala ima zelo pogosoto ime, pa kaj če se 2 otroka obrneta ko jo pokličem? Se pač nasmejimo v smislu, da je to pa res tako lepo ime, da jih ima veliko punčk. Drugače pa sta mi obe všeč, Silvija in Natalija.
|
|
|
|
RE: ne tako moderna imena ... 9.9.2012 9:24:40
|
|
|
|
kajajaka
|
Meni osebno je vseeno ali je ime pogosto ali ne - če je meni všeč, se ne oziram na druge ali na statistiko... Drugače pa mi nobeno od naštetih ne "potegne". Če že, mi je Natalija bolj simpatično.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2012 11:59:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ne tako moderna imena ... 9.9.2012 13:19:41
|
|
|
|
ronja
|
Vsem sva dala bolj redka imena, sva si to celo želela. Natalija mi je všeč, ima pa tudi moja tasrednja eno Natalijo v skupini, pa še par tu okoli jih poznam, tako da očitno ni, da jih sploh ne bi bilo oz. da bi bilo totalno zastarelo. Mene bojl "skrbi" obratno: da bi postalo kako njihovo ime ful popularno: starša sta dala sestri ime, ki je bilo takrat zeloooo redko, vendar čez nekaj let se je usulo, vsaka druga je imela enako ime in sestro je to zelo motilo, še zdaj jima kdaj reče, kaj nista kakega manj pogostega zbrala, pa ji vedno rečeta, da ko je bila ona rojena, jih še ni bilo - sem šla preverit na statistiko in imata prav: takrat je bilo to res redko ime, čez par let pa ful pogosto... Tako da glih sekirala se kaj dosti okoli tega ne bi;).
|
|
RE: ne tako moderna imena ... 9.9.2012 21:14:09
|
|
|
|
leilani
|
Če že mi je bolj všeč Natalija...še raje Natali
|
|
|
|
RE: ne tako moderna imena ... 9.9.2012 23:05:06
|
|
|
|
trnuljčica
|
Bi. Natalija.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.9.2012 10:05:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?