|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne smem je dobiti maja???
3.5.2008 21:44:11   
*nina*
a ta mesec pa ne bo tega seznama?????meni je uspelo že aprila sam sem pa navijačica za majčice!!!!kje ste majčice????prijavite se
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne smem je dobiti maja???
3.5.2008 21:48:57   
divans1
A res?? Ti je ratalo?? Čestitam. Sta se fjst matrala??user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2008 21:54:58   
*nina*
pa nisva se neki matrala...prvič je ratalo po dveh mesecih ampak se je končalo v 5t sem imela čiščenje!!!potem sem se mogla dva meseca paziti in potem sem po dveh mesecih spet zanosila!!!!danes sem malo krvavela no imela sem tak izcedek ki se je videl samo ko sem se obrisala in še to ni bil tako izrazit ampak glih tok da se je videlo!!!šla sem v bolnico kjer mi je naredila uz in mi rekla da je vse vredu da se vidi gv in rumenjakov mehurček...uglavnem vse kar se mora v 6t videti in tudi izcedka ni bilo več!!!v ponedeljek imam prvi pregleg pri svoji g in komaj čakam kaj mi bo rekla vem pa da me bo poslala v bolniško!!!!upam da se tokrat vse dobro iztečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.5.2008 8:36:57   
Bonnie_RR
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2622266

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?