Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 23.6.2008 15:09:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej prejšn tedn je blo mraz
|
|
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 23.6.2008 15:10:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Zadnjič so bili 3 dnevi ful mrzli. Ni bilo nič?
|
|
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 23.6.2008 15:16:26
|
|
|
|
Rozica25
|
nič, zgleda da se je ohlajal :)
|
|
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 23.6.2008 15:18:54
|
|
|
|
snake
|
ne vem moj je vedno za pa da bi bilo konec sveta on bi.........
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 23.6.2008 15:21:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Klimo si omislta, sam dvomim da bo pomagala.....
|
|
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 23.6.2008 15:22:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Zadnjič so bili 3 dnevi ful mrzli. Ma trije tedni so bili mrzli....mogoce je pa tvoj eskim ?
|
|
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 23.6.2008 15:29:01
|
|
|
|
pikalonca
|
IZVIRNO SPOROČILO: snake ne vem moj je vedno za pa da bi bilo konec sveta on bi......... Pa da nimava midve istega?
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 23.6.2008 15:29:53
|
|
|
|
SasMami2be
|
malo romantike si omislit. nežna glasba ki vama je všeč, svečke, malo se stisnita in pogovarjajta o vama, o vajinih občutkih, potem se bo napetost (ki očitno je) sprostila in bosta mehka in voljna in se vama bo libido zbudil in in ...in.. uživajta. klima pomaga. iz izkušenj. ker potem nisi kot ena izmučena krpa in se da bolje dihat. potem gre lažje. pogovor pa res pomaga...tak.. sproščen... očitno moža nekaj muči, pa si še prizna ne.... nosečnost je huda tudi za moške.... saj bo.. ne obupat... takele zadeve vaju lahko samo še bolj povežejo... uživajta... vse najboljše vama želim
|
|
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 23.6.2008 15:32:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikalonca IZVIRNO SPOROČILO: snake ne vem moj je vedno za pa da bi bilo konec sveta on bi......... Pa da nimava midve istega? Zgleda da smo že tri
|
|
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 23.6.2008 16:25:37
|
|
|
|
ronja
|
Ne, nama sonce paše... Ampak 100 ljudi, 100 čudi...
|
|
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 23.6.2008 16:30:07
|
|
|
|
Ancy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teja27 IZVIRNO SPOROČILO: pikalonca IZVIRNO SPOROČILO: snake ne vem moj je vedno za pa da bi bilo konec sveta on bi......... Pa da nimava midve istega? Zgleda da smo že tri štiri..... moj bi tud vedno in povsod...
|
|
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 23.6.2008 16:31:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pa pejta pod mrzu tuš
|
|
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 23.6.2008 16:44:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ancy IZVIRNO SPOROČILO: Teja27 IZVIRNO SPOROČILO: pikalonca IZVIRNO SPOROČILO: snake ne vem moj je vedno za pa da bi bilo konec sveta on bi......... Pa da nimava midve istega? Zgleda da smo že tri štiri..... moj bi tud vedno in povsod... Sem kar foušna takalim ... jaz bi tut, pa mojemu tudi v vročini čisto nič ne paše ...smrk smrk!
|
|
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 23.6.2008 21:16:30
|
|
|
|
pravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ancy IZVIRNO SPOROČILO: Teja27 IZVIRNO SPOROČILO: pikalonca IZVIRNO SPOROČILO: snake ne vem moj je vedno za pa da bi bilo konec sveta on bi......... Pa da nimava midve istega? Zgleda da smo že tri štiri..... moj bi tud vedno in povsod... pet
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 23.6.2008 21:18:45
|
|
|
|
cukr07
|
IZVIRNO SPOROČILO: pravljica IZVIRNO SPOROČILO: Ancy IZVIRNO SPOROČILO: Teja27 IZVIRNO SPOROČILO: pikalonca IZVIRNO SPOROČILO: snake ne vem moj je vedno za pa da bi bilo konec sveta on bi......... Pa da nimava midve istega? Zgleda da smo že tri štiri..... moj bi tud vedno in povsod... pet šest
|
|
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 23.6.2008 21:42:48
|
|
|
|
tejkooo
|
Men tudi v vročini nič ne paše, ampak sexsu se pa ne bi odpovedu v nobenem primeru . Mislim da je vročina samo slab izgovor pri tebi..
|
|
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 23.6.2008 21:45:59
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rozica25 Ali res moški nočejo seksat ker jim je vroče? Bulšit. Seksajta ponoči, ko ni vroče. lp
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 23.6.2008 22:10:49
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rozica25 Ali res moški nočejo seksat ker jim je vroče? Moj je rekel, da ne bi, ker mu je zelo vroče in tako smo že 1 mesec na "suhem"? Ne vem če bomo celo poletje tak So vaši tud tak? A je to zajebancija ali pa so se tebi od vročine možgani skisali ?
< Sporočilo je popravil arielca -- 23.6.2008 22:11:55 >
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 23.6.2008 22:13:29
|
|
|
|
Naja30
|
Moj ni tak. Na srečo.
|
|
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 23.6.2008 22:22:33
|
|
|
|
pupika27
|
sedma pri mojem tud ni varjante da bi se sexu odpovedal hahahahaha
|
|
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 23.6.2008 23:41:17
|
|
|
|
Marogica
|
Moj mož nima problemov z vročino...Mogoče zato, ker imamo doma bazen...
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 24.6.2008 8:38:20
|
|
|
|
tanikaa
|
Meni moj še nikoli ni rekel, da ne bi.
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 24.6.2008 8:43:24
|
|
|
|
Klarissa
|
men pa moj je včasih mu ni, ker je tečen, drugič, ker je utrujen. pol pa pride obdobje, ko bi on vsak dan, pa meni ni čisto vsak dan. šment
|
|
|
|
RE: ne seksam ker mi je vroče 24.6.2008 9:33:38
|
|
|
|
Rozica25
|
A je to zajebancija ali pa so se tebi od vročine možgani skisali ? he he ja men so se od neseksa, njemu pa od vročine he he
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?