|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne redi se
15.6.2007 16:47:11   
eva10
Pozdravljene. Moj 8-mesečnik se ne redi več. Papa normalno kot do sedaj in sicer: zjutraj 150 mleka, malica sadje z jogurtom ali skuto ali z biškoti(190 g), kosilo (kaše take in drugačne, krompir, zelenjava, riž, testenine - 200-220g), malica sadnji jogurt ali fruchtzwerge (125g), za večerjo pa keksolino (200 ml). Ima že dva meseca 8 kg in niti za g ne gre gor ne dol. Ko mu jaz kuham kosilo mu dodam vedno kislo smetano, sedaj tudi maslo ali olivno olje, vsake toliko časa mu dam pa hippove kaše, ki jih namreč raje je kot moje. Ne vem več kaj narediti. Količinsko sem mu poskušala povečati posamezne obroke vendar noče več kot toliko. Moram pa povedati, da je zelo živahen in non stop v gibanju, zato verjetno tudi vse sproti pokuri. Na splošno pa mu hranjenje ni ravno ljubo in, če bi bilo po njegovo bi bil lahko tudi cel dan brez jest. Ali ima kakšna kakšen nasvet. Hvala in lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne redi se
15.6.2007 21:01:27   
eya
Kako pa kaka? A ste s pediatrinjo že govorili o tem? A ga tehtaš na elektronski tehtnici za otroke, ali na domači?

Moj mali poje manjše porcije kot tvoj, pa se vseeno redi-bolj po malo, ampak teža raste. Dobiva pa še prehranski dodatek zvečer, Polycal, z njim dobi cca 160 kalorij.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu eva10)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2007 21:14:33   
muki1
Mi smo imeli pred kratkim tak problem, če ti bo kaj v pomoč debata.

http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1473989&mpage=1

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2007 21:54:21   
eva10
Kaka normalno, včasih tudi trikrat na dan. Pri 6-ih mesecih je rekla pediatrinja da je vse ok, sedaj pa imamo naslednji sistematiski opri 9-ih mesecih. Tehtam ga na tehtnici za odrasle tako, da stopim skupaj z njim gor in potem odštejem mojo težo. On je vedno samo v bodiju in vedno ga zjutraj tehtam- Je pa tehtnica digitalna in pokaže tudi grame. Muki hvala za link.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.6.2007 22:12:32   
eya
Mogoče pa tehtnica vseeni ni tako zanesljiva. saj lahko pa gresta se stehtat kar enkrat v zdravstveni dom, pokliči sestro in se zmeni, kdaj imajo čas. Ali pa ti lahko patronažna pripelje na dom tehtnico.

Se mi pa res zdi, da količinsko poje več kot moj mali.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu eva10)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.6.2007 22:23:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eva10

Pozdravljene. Moj 8-mesečnik se ne redi več.  Ima že dva meseca 8 kg

Naš je imel od 8-ega do 14-ega meseca 9kg, pa se nisem nič sekirala. Še danes pri 3,5 letih ima komaj 15kg. In kaj naj? Naj ga pitam kot piščancauser posted image . A ni bolje tako, kot pa da je zavaljen in se niti premikat ne moreuser posted image .
Ne vem no. Mislim, da delaš iz muhe slona.

(odgovor članu eva10)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.6.2007 19:04:17   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

IZVIRNO SPOROČILO: eva10

Pozdravljene. Moj 8-mesečnik se ne redi več.  Ima že dva meseca 8 kg

Naš je imel od 8-ega do 14-ega meseca 9kg, pa se nisem nič sekirala. Še danes pri 3,5 letih ima komaj 15kg. In kaj naj? Naj ga pitam kot piščancauser posted image . A ni bolje tako, kot pa da je zavaljen in se niti premikat ne moreuser posted image .
Ne vem no. Mislim, da delaš iz muhe slona.

Natasa77, vsaka mamica skrbi za svojega otroka. Saj je bolj normalno, da se vpraša, če je tako prav, kot da jo boli patka.
Pa tudi nikjer nisem zasledila, da bi ga hotela pitati kot prašička, saj je samo vprašala..... matre so ene pasje na tem RR-ju user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.6.2007 19:28:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Natasa77, vsaka mamica skrbi za svojega otroka. Saj je bolj normalno, da se vpraša, če je tako prav, kot da jo boli patka.
Pa tudi nikjer nisem zasledila, da bi ga hotela pitati kot prašička, saj je samo vprašala..... matre so ene pasje na tem RR-ju user posted image

Ah daj no. Moj otrok je stalno na spodnji meji pri rasti in pri teži. Še pediater je neki hotel paniko naganjat. Ampak dokler ima otrok energijo ne vidim potrebe po skrbi. Pač več pije kot je. Od lakote ne bo umrl, bo prej od žeje.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Zajtrk
Michonne RR

Ali vaši otroci zajtrkujejo pred odhodom v vrtec/šolo?

Da (64%)

Ne (28%)

Občasno (8%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!