|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne prenese čistilnih robčkov
6.4.2005 9:30:18   
babylove
Sem poskusila že vse možne firme od najcenejših do najdražjih, pa po vsakih dobi takoj rdečo rit. Se mu samo z vodo in vato lahko približam:zmeden: A to kdaj mine?
Neposredna povezava do sporočila: 1
6.4.2005 9:37:30   
piščanc
jaz imam prakso že od tavelke, z robčki samo kakec poberem, drugače umijem z vodo in pleničko. Samo robčki, hm, pri nas šele pri kakšnem letu.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2005 9:40:16   
puncica
Kaj je pa z vodo pa vato narobe.:zmeden2: Res da je mal več dela a vseeno se men zdi bolj zdrava ritka. Tud mi smo dobl po nivejinih neke izpuščaje, no sam enga in kr ni hotel zginit, zdej pa prakticiramo vodo in papirnate robčke in je ful boljše. A ja stari smo pa 10 mescev. čE JE RES (se mi je slučajn vklopl velike črke) skrajna sila pa uporabimo robčke, potovanje, vožnja,...

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2005 9:40:32   
Ajsha
Z vodo in vato ni popolnoma nič narobe. V robčkih je sama kemija in škoda občutljive dojenčkove kože, da bi jo uničevali z agresivnimi kemikalijami.

LP!

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.4.2005 9:47:40   
babylove
Saj ne da je kaj narobe, samo ni pa praktično. A naj kar termovko poleg nosim:zmeden:

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.4.2005 9:58:43   
Carmen
babylove, pa uporabi čistilne robčke samo, če kam greš, sicer pa vodo. Jaz zjutraj zavrem vodo, stresem malo kamelic notri in precedim in imam za jutranje umivanje, pa potem za umivanje ritke čez dan.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.4.2005 10:03:19   
puncica
Jst tud robčke uporabim če je skrajna sila, celo v interšparu sem si vodo sposodla:)-:)- Po moje da če boš uporabljala robčke na potovanjih, izletih pa še kje, da en bo nič narobe in bo ritka boljša kot pa če bi jih vsak dan večkrat na dan:zmeden2:

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.4.2005 10:06:04   
Rozalija
Al pa male pleničke oz krpice za umivanje zmoči, pa v tupervarico pa še eno za umazane robčke, pa greš okol. A ni tko najlažji.... pa maš svoje mokre robčke.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.4.2005 10:10:08   
babylove
Rozalija, a pol naj pa še to perem :zmeden2: ? Pa že raje vzamem malo termovko in vato...

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.4.2005 10:25:30   
Anonimen
Razmišljam že celo jutro, kaj bi rekla na tole temo. kaj pa če bi vprašala še v lekarni, če imajo kakšne čist "obične" brez dodatkov kemije? Mogoče kakšne antialergijske? Vprašat ni greh ;)

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.4.2005 10:26:38   
puncica
Ja to je pa res mal kompliciran Rozalija :)- no sej vata mal zavzame prostora, vodo pa tud dobiš na vsakem wc-ju a ne

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.4.2005 10:30:17   
Seven*
Tudi mi imamo obcutljivo ritko. Se mi zdi, da se najbolje prenasa BabyLove sensitive robcke, ki sicer neprijetno smrdijo, ampak zgleda so zelo neagresivni.

Drugace pa vsekakor suhe robcke od Babylove, ker so mehki, nebeljeni in neagresivni...

Kako pa reagira na oljnate robce? Oz. samo na olje? Mogoce bi pokombinirala olje in suhe robcke od DM-a. Razmisljanje pac..

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.4.2005 10:44:45   
Anonimen
Po vsakih vlažilnih takoj vneta ritka, od oljnih pa samo Mullerjeve.

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
6.4.2005 10:49:24   
babylove
Oljnih pa ne poznam :zmeden: Bom poiskala in poskusila.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.4.2005 10:54:05   
Anonimen
Ja, oljni obstajajo od Mullerja, Sanosanovi in od DM, po mojih informacijah. Od DM jih ne prenese, od Sanosana so pa dragi ko pes (čez jurja za 40 robčkov), samo če ji niti Mullerjevi ne bi pasal, bi tud te nabavla, sam da bi bla ritka OK.

Je pa res super, ker samo obrišeš, pa ni treba ne vode, ne nobenga mazila.

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
6.4.2005 15:11:20   
Urška*
Ojla!

Kaj pa Nivejini oljni robčki?

Pravijo da jih ni več za dobit, ampak jaz sem jih vidla v Jager centru(vidim da si iz MB-ja).

lp:)

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.4.2005 10:23:55   
borci
že od začetka rabim vato in vodo, čistilne robčke pa večinoma od lumpija, razen tistih, ki sem jih dobila od nivee zastonj, ki jih rabno če nas ni doma. je pa res da v velikih nakupovalnih centrih so previjalnice in imaš vodo, tako da lahk uporabiš tud tam vato. naš pa res nima problemov glede rdeče kožice pod pleničko, sam mu jo po vsakem umivanju namažem s hladilnim mazilom od lumpija.:)

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?