|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne papa, ne kaka
26.12.2007 18:11:05   
Anonimen
tavelka 3 in pol letnica je od sobote bolna. in v teh dneh poje nič ali za vzorec. in posledično ni kakala že ene 4 dni??!! se mi zdi. oz včeraj ko sem ji dala svečko proti vrčini se je potem nekaj napenjala in en bobek nardila.

mislite da bo šlo to vse naravno pot, zdaj ko počasi začenja normalno jesti ali bi mogla kaj ukrepat?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne papa, ne kaka
26.12.2007 18:22:05   
Seven*
LARA, ko je otrok bolan telo varčuje z energijo, posledično otrok nima apetita. Nič ne skrbi, važno je da dovolj pije. Ker je naredila le en bobek, je verjetno rahlo dehidrirana. Daj ji veliko tekočine in ne skrbi.

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2007 9:06:31   
Pobalami
Sem imela enak problem  dva tedna nazaj. Najprej je imel drisko, ko se je pozdravil je dobil neko vnetje in antibiotik. Ni mogel kakati ene dva dni. ga je zelo bolelo, ko je hotel. Ko sem že zapaničarla je začel normalno kakat. Daj ji za piti sok namočenih suhih sliv, suhe slive, suhe fige.

Zdaj je spet bolan in nič ne je. Skoz nekaj.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2007 9:53:06   
mika
ko naša zboli, ji dam za jest samo juho, ponavadi piščančjo, ker za druga nima apetita. juho ima zelo rada, tako da jo z veseljem poje. pravzaprav imamo skoz pri kosilu juho in nima nikoli težav s kakanjem. če ima drisko, ji kuham prežganko.
že moja babica mi je vcepila v glavo, da če nočem imet težav z odvajanjem moram jest juhouser posted image , jaz je pa kot otrok nisem marala, ampak me je prepričalauser posted image

seveda zraven sodi veliko tkočine, kot so ti že prej napisale. dobro  bi bilo da bi jedla bolj tekočo hrano.

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...
Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.