|
ne paše sem,ampak vseeno--mobbing?? 24.7.2005 18:43:15
|
|
|
|
naja78
|
mobbing:širjenje govoric,ki niso resnične,žalitev,poniževanje,obrekovanje,....na delovnem mestu!! no sej ni tko hudo.da malo opišem svojo težavico,s katero sem se pred kratkim spoprijela na šihtu.naj povem da imam visoko zdr.izobrazbo,delam v timu,svoje delo obvladam,...rada hodim v službo in nasploh vse ok. imamo pa sodelavko,ki nesramno zja na določene zaposlene,da bi jo najraj.....sploh po pogovoru z njo,je blebetala neumnosti,da naj si pošičem psihiatrično pomoč in da sem zmer slabe volje,mi naprej metala mojo družino,skratka najhuj je pa to,da sva se kr dobro razumele,razen pred 6 leti,ko sem bila še študentka in sva imele manjši konflikt.takrat me je druga sodelavka mirila mi svetovala in bodrila naj potrpim.povedala sem ji pa svoje,ker se je grdo obnašala,to še danes opažajo tudi drugi poleg mene. večjih problemov nimam,razen z se trudiva za 1 leto.ker nisem pi...,sem soji šefici povedala,ker pač imam tako službo,ker nam mogla delat kot . no,kako s naj odzovem na to njeno negativno govorico,ki me je šokirala.kregala se ne bi,itak ima probleme s sama seboj ona.premišljevala sem,da so mogoče ljubosumni,ker imam zlatega ,ker delava na ,s starši se dobro razumem,imam svoje stanovanje,skratka vse to mi je vrgla naprej. mogla sem se mal skašlat,ker je to čist preveč.če je katera celo odvetnik,ali pa če ukvarja s podobnimi problemi,naj mi piše privat. vaša naja 78 naja78 Odg: je tu katera,ki zna sveovati o mobbingu??? [24.7.05 ob 18:40] [Odgovori] še to,vesela bom tudi vsakršnekoli pomoči,le bolj resne zadeve bi pisala na privat,lahko pa kar tako,da se vidi.saj se s tem spoprijemamo vsi,ne!!!
|
|
|