Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ne najdem glede fu.k.sij 2.4.2014 11:09:39
|
|
|
|
Tasika
|
S stebelnimi sem se jaz pred leti igrala. Sicer niso bile tako lepe kot kupljene stebelne, pa vseeno... Izberes sadiko ki nima stranskih poganjkov, ponavadi so taksne samo majhne. Ce ze so stranjski poganjki, morajo biti cim manjsi. Potem pa ves cas rasti do zeljene visine vse stranjske poganjke odstranjujes in to cim pre, takoj ko jih vidis. S tem pospesis rast v visino, potrebuje pa rastlina pri taksni vzgoji oporo., redno jo privezuj da bo steblo ravno. Ko si zadovoljna z visino stebla, zacnes z vrsickanjem -odstranis vrsicke, da se rastlinca razraste v sirino. Za lepsio sirino lahko odstranis tudi prve nastavke cvetov, da se rastlinica lepo razraste preden zacne s cvetenjem.
|
|
RE: ne najdem glede fu.k.sij 2.4.2014 11:14:38
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
o, hvala. 6 imam visokih cca 15-20 cm 4 so pa manjse. od 5-10 cm. katere naj vzamem za stebelno?
|
|
RE: ne najdem glede fu.k.sij 2.4.2014 11:40:51
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
a tkole? a sem pravilno????
|
|
RE: ne najdem glede fu.k.sij 2.4.2014 12:43:22
|
|
|
|
Tasika
|
Ni važno kako velika je, samo da ima čim manj oz. čim manjše stranske poganjke ( ko odstraniš stranjski poganjek rastlinico 'raniš', zato odstranjuješ čimprej, da je šok manjši) Tako ja. Pa takoj daj oporo zraven, lepo sproti privezuj, da ostane steblo čimbolj ravno. Pa delaj npr. tri, ker ne uspe vsaka lepo. Tiste 'tagrde' pa jaz vzamem ali pa menjam. Letos ne bo fu.k.sij, bojo feferoni. Če ste za šarf.
|
|
RE: ne najdem glede fu.k.sij 2.4.2014 12:46:31
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
čak....grem slikat moj čili.
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 2.4.2014 12:54:53 >
|
|
RE: ne najdem glede fu.k.sij 2.4.2014 14:37:30
|
|
|
|
Tasika
|
Kako je lep! Zdaj sem ti pa fouš, moji imajo šele prve prave liste. Sem bila letos bolj pozna, ker sem bila lani prezgodnja in sem potem lonce po stanovanju prestavljala. A so habaneroti?
|
|
RE: ne najdem glede fu.k.sij 2.4.2014 16:19:37
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
saj sem itak najlepsega slikala. kako mu je pa ime, pa pojma nimam. peče ko hudič. tele ljute feferone iz trgovine sploh ne kupim več, ker ne čutim. evo, fu.ki.co, to be.
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 2.4.2014 16:25:07 >
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?