|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne morem več
6.9.2007 22:53:45   
Anonimen
živeti s taščo pod isto streho in bla,bla,bla.....to ste verjetno že velikokrat brale,zato pa bom jaz samo nahitro povedala kaj je bilo in kaj me zanima,ker sama nisem prepričana,če imam prav.No danes sva se neki primle,ker non-stop neki govori,da ima raka....in sicer res je da ima nad očesom eno bradavico in tudi na rami,kar si je to poletje pretirano presončila čeprav smo ji vsi govorili nas si to zaščiti oz. naj se ne kuri na soncu,no in po tistem dnevu stalno govori,da ima raka.Danes pa je šla k dermatologu in ko sem jo vprašala kaj ji je rekel je rekla da je rekel,da ima kožnega rakauser posted image  Prvo mi je čudno kako lahko en dermatologi tako kr zaključi? Drugo pa mi je še bolj sumljivo,ker ji je dal napotnice za odstranitev teh bradavic ne pod nujno oz. urgentno ampak,da se mora najprej v bolnici naročit???A mislite,če bi dermatolog sumil na raka,da ji ne bi napisal na napotnice,da more bit takoj sprejeta??? Upam,da res ni kakšen rak!!!Jaz malo sumim v njene izjave,upam da imam prav.če katera ve kako je s temi napotnicami oz. nadaljne preiskave za raka mi prosim napišite,ker sva vseeno z parterjem čist iz sebe.Upam,da ste razumele moja vprašanja.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne morem več
6.9.2007 23:00:18   
mamči
Nobeden zdravnik ne bi kar tako "na oko" postavil diagnoze. In ja, za odstranitev bradavic bi jo napotili pod nujno, če bi bile zelo sumljive.

Upam, da je tvoja tašča zdrava in naj si ne kliče bolezni, ker še tako prehitro pride.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.9.2007 23:02:29   
Anonimen
Hoče zbujati pozornost. Šele ko bodo bradavico odstranili in jo poslali na dodatna testiranja bodo vedeli ali je rak ali ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.9.2007 23:04:28   
Anonimen
ja,sej tudi meni se tako zdi,ampak vidite kakšna je,pa še sem v 8 mesecu nosečnosti,lahko bi vsaj na drug način rekla,cel dan se že tresem zaradi tega,ker ena taka stvar ni hec,vseeno upam pa da ima ona tak način humora oz. način kako pritegniti pozornost

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.9.2007 23:18:14   
Marogica
Saj je vseeno ali ima kožnega raka ali ne. Tebi gre ona pač na živce in to je to. Če ne bi bil kožni rak, bi bilo pa kaj drugega. Obremenjuj se s čim drugim in ne s taščo.

p.s. Upam pa, da raka nima.

Aja, in jaz tudi ne morem več....brati tega sranja, ne samo tvojega, anonimna(da ne bo pomote), vsega tega jamranja o taščah...Mater ste vse perfektne snahe. Za v revijo.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.9.2007 23:20:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Aja, in jaz tudi ne morem več....brati tega sranja, ne samo tvojega, anonimna(da ne bo pomote), vsega tega jamranja o taščah...Mater ste vse perfektne snahe. Za v revijo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.9.2007 23:26:27   
Anonimen
ne s tem pa se ne morem strinjat,da je vseeno,če ima kožnega raka,haaaalouser posted image  Spet sem človek in glih zaradi tega,ker me do zdaj druge "vsakdanje dileme" o tašči niso toliko obremnjevale,da bi tukaj o njej oz. najinih problemih pisala.Mislim pa,da je to neki drugega,da je to že ena velika skrb,ko gre za tako bolezen,če pa je vse skupaj posumljeno se spremeni v veliko jezo!

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.9.2007 1:25:41   
Magi*
če ga še nima, ga bo pa imela, ker si ga tako želi. in res ne štekam, kaj se ti sekiraš zaradi tega? eno je, če je človek bolan, da pa manipulira s tabo, ker ve, da se boš ti sekirala...user posted image  začaran krog. ti imaš potem slabo vest in se res sekiraš...

PS: šele, ko bo zdravnik odrezane kožne izrastke poslal na histološko preiskavo, bo tašča lahko izvedela ali je ali ni.

za take druščine obstaja samo en recept: pejte vsak svojo pot, preden vsi zbolite.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.9.2007 7:56:56   
caillou
Tako kot pravi Magi od prve črte do zadnje pikeuser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.9.2007 8:09:56   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mislim pa,da je to neki drugega,da je to že ena velika skrb,ko gre za tako bolezen,

Najprej mora seveda res it za tako bolezen, ti si pa tolk pametna in razsodna, da boš počakala na kak uradni izvid, ki bo potrdil tako diagnozo ( ki je, mimogrede, res nikomur nikoli ne povejo kr tak, "usput", kot bi jo naj tvoji tašči ). Stvar je najbrž v tem, da je učinek, če ti tako reče. In dokler tašča vidi, da take fore tako zelo učinkujejo na tebe, jih bo tudi uporabljala.

Po drugi strani se pa tudi povsem strinjam s tistim, kar je napisala Marogica. Relacija snaha - tašča = večen začaran krog.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.9.2007 8:10:54   
purple
Taki ljudje, kot je tvoja tašča, iščejo pozornost na napačen način. Moja bljižnja oseba jo je iskala dvajset let. Rezultat- res je zbolela za rakom.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.9.2007 8:16:14   
Anonimen
Ja kot so že napisale druge tašča išče pozornost,da bi vsi letali okoli nje da bi se vam smilila,kao,da ma raka...Tudi moja je enkrat začela ko je nekj nevem kaj bila bolana,da ima raka.Pa sem ji samo rekla :in kaj zdaj saj ga mamo baje vsi pa se ne deremo okoli.
Nikoli več tega ni omenila.
In samo dermatolog ne more kar postavit diagnoze takoj da je Rak.Tu so potreben še in še preiskave.

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
7.9.2007 8:43:33   
BLAŽIKA
Hoče zbujati pozornost. Šele ko bodo bradavico odstranili in jo poslali na dodatna testiranja bodo vedeli ali je rak ali ne.

Točno tako. Jaz sem imela bulico na prsih in , ko je moj ginekolog to videl sem bila že čez dva dni v bolnici na operaciji!!!!!!!!! V trenutku je klical v bolnico, da so mi zagotovili popsteljo in še isti dan sem bila operirana. Hvala bogu ni bilo nič nevarnega ampak, če bi dermatolog vsaj malo posumil na nevarnost ji nebi dal napotnice za naročit se v bolnici!!!
Malo pretirava in išče pozornost. Brez vseh testov pa ja ne more reči , da je rak, kar na pogled.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.9.2007 8:47:32   
Anonimen

Saj je vseeno ali ima kožnega raka ali ne. Tebi gre ona pač na živce in to je to. Če ne bi bil kožni rak, bi bilo pa kaj drugega. Obremenjuj se s čim drugim in ne s taščo.

p.s. Upam pa, da raka nima.

Marogica, na žalost obstajajo tudi grozne tašče. Jaz sicer nisem še nikoli pisala o njej, ker so spomini preboleči, ampak za " pokušino" naj ti povem,da je moja tašča za menoj vpila , citiram: "naj ti otrok crkne". In zakaj je to vpila??? Zato ker so na vsak način hoteli izsiliti, da zanosim in jim rodim MOŠKEGA potomca. To je samo 00,1% vseh hudobij ki sem jih prenašala 10 let. Danes se pogovarjamo nomalno, ker sem v breznu kjer sem bila spoznala, da ne bom mogla normalno živeti, če jim ne odpustim ( ne pa pozabim).  Je pa živa resnica, da kar te ne ubije te okrepi.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
7.9.2007 9:24:44   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: mamči

Nobeden zdravnik ne bi kar tako "na oko" postavil diagnoze. In ja, za odstranitev bradavic bi jo napotili pod nujno, če bi bile zelo sumljive.

Upam, da je tvoja tašča zdrava in naj si ne kliče bolezni, ker še tako prehitro pride.

Se podpišem pod to... Če bi sumil na raka, bi jo urgentno poslal na odstranitev...

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.9.2007 9:33:53   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Marogica, na žalost obstajajo tudi grozne tašče.

to se pa strinjam - je utopično mislit, da če ima Marogica dobro taščo, da so vse takšne. Moja mene tudi ima za kurbo... in se to dere po dvorišču - pa imava z njenim sinom zelo dober zakon in je vse super, samo ona je pač mentalno bolna oseba in nimam nobenega spoštovanja do nje, pa naj bo tašča gor ali dol...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.9.2007 9:41:55   
Marogica
Punce, tole si preberite....mogoče boste celo uvidele....

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1843381&mpage=1

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.9.2007 9:53:41   
Anonimen
Mislim, da lahko izkušen dermatolog oceni, če je znamenje rakastega izvora ali ne. Ker tudi kožni raki so različni. Eni so nedolžni in se ne širijo. Treba pa jih je ravno tako odstranit. Se pa ne mudi s tem prav pretirano. Tako da ja, možno je najbrž tudi to, kar ti je rekla tašča.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
7.9.2007 10:07:33   
Anonimen
Sam na uč še tako izkušen dermatolog ne ve ali je rak ali ne. Ker če se sumi na raka se gre na operacijo, odstranijo oz. vzamejo tkivo za preiskave ali je benigno ali ne. In to gre kar po hitrem postopku. Vem ker je moja mami prebolela raka.

Aja pa če se sumi na raka se ne gre k dermatologuuser posted image

Če meni kdo naklada neumnosti se običajno fejst pozanimam na stvari in pol sprašujem vse možno. Če človek laže se itak slej ko prej zaplete. In pol neha k mu je nerodno. Pa čist prijazno sprašujem. Prijaznost je običajno najboljša obramba.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
7.9.2007 13:11:30   
Anonimen
Pribij ji da če je tako, da upaš da je zapuščino uredila. Kruta varijanta, mogoče pa jo na tla spusti in se začne zavedat kakšne kvasi in kako se vi ob temu počutite.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
7.9.2007 13:47:16   
Pupica
Ja ja tele tašče majo ponavad take hudeuser posted image
Raka ji bo zamrznil in odstranil kot bradavicouser posted image user posted image . Pol pa svizec zavije čokoladouser posted image
Naša pa prav da bo na vozičkuuser posted image kako rada bi ji rekla, naj se ne heca, ker se še prehir zgodi, ampak...pametno sem raje tiho in se brigam zase, ker itak ne bi pomagaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.9.2007 19:02:07   
Anonimen
hvala vsem,ste me potolažile....še to vam sporočam,da jo je danes moj mož vprašal kako in kaj je bilo,ker se je šla danes v bolnico naročit in je rekla,da je naročena na odstranitev čez en mesec ampak še vseeno vstraja,da je rakuser posted image ,hvala vsem za pomočuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
7.9.2007 21:26:33   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Mislim, da lahko izkušen dermatolog oceni, če je znamenje rakastega izvora ali ne. Ker tudi kožni raki so različni. Eni so nedolžni in se ne širijo. Treba pa jih je ravno tako odstranit. Se pa ne mudi s tem prav pretirano. Tako da ja, možno je najbrž tudi to, kar ti je rekla tašča.

Jaz se pa strinjam s splišni. In sploh vas ne razumem, dekleta. Verjamem, da se tale tašča zelo boji, da ima res raka in če je to povedala snahi, a to pomeni, da išče pozornost??!! Matr me zanima, če se ve ne bi bale. pol bi vas pa ena snaha napizdila, če bi si ji drznile svoje strahove povedat. Pa da si ne boste delale utopičnih idej, kako naše zdravstvo hitro dela. Poznam dva primera raka v roku tega leta. prva na dojki, čakala 2 meseca, da je dobila izvide, potem bi morala čakat 4 mesece, da dobi ponovni izvid, ne spomni se več točno, kako je šlo, ampak čakalne dobe so tako dolge, da lahko mirno umreš, preden sploh prvič prideš na odvzem tkiva. Šla je samoplačniško, da je vsaj prišla do zdravljenja čim prej. Drugi primer moja tašča. Čakala en mesec na prvo preiskavo, še en mesec na drugo, še en mesec na tretjo, še en mesec na četrto....če bi šlo vse po normalnem scenariju za raka na pljučih, bi morala biti že mrtva. S tem, da so vedeli, da je 99% možnost, da bo rak -že v prvo so vedeli, po slikah!! In ja, so ji povedali, da najbrž bo to rak. Ne direkt s temi besedami, ampak so ji povedali, da so popolnoma vse že pregledali, da ne izgleda dobro, da ni več veliko možnosti, da je vse ok, tako nekako rečejo. Tako da...vem, zdaj ste mlade in se vam zdi, da vam nikoli nič ne bo. Zdravje vam služi. ko vas bo začelo kaj dajati, se spomnite, kako ste bile "pametne" in se norčevale iz človeških strahov. Ne vem no, meni se zdi stvar resna. Pa četudi bi si tašča izmislila vse skupaj, da so ji rekli, da ima raka, bi jo vendarle bilo daleč najpametneje potolažit, ne pa se jezit. No, vsaj jaz bi zihr tako naredila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
8.9.2007 4:52:39   
Anonimen
ja gina sej ne rečem,da nimaš prav oz. upam da nimaš,ker verjemi,da iz česa takega se nikoli ne bi delala norca in srčno upam,da bi bilo vse vredu.Preveč ljubim moža,da bi mi bilo vseeno za kaj takega,ker to je in vedno bo njegova mama........ampak,ker bi bilo preveč obširno,da bi tukaj vse napisala,mogoče ispade tako kot si si ti predstavljala(da sem to vzela tako,samo zato,ker je tašča) veliko je razlogov,da sem podvomila v njeno izjavo in upam da opravičeno.Mogoče je res brezveze tukaj pisat o takih zadevah,ker te marsikdo narobe razume pa verjetno ne zanalašč,vsak ima svojo razlago....itd

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
8.9.2007 11:34:34   
LuNa73

Aja, in jaz tudi ne morem več....brati tega sranja, ne samo tvojega, anonimna(da ne bo pomote), vsega tega jamranja o taščah...

A ti drži kdo pištolo nad glavo, da morš to brat!? user posted image  Samo en klik..... pa tega "sranja" ni več na monitorčku.....user posted image
Itak pa, če ne bi blo te teme (snaha tašča), bi blo klele gor bolj pusto...user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?