|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne morem spat
7.10.2006 5:01:42   
Anonimen
Zakaj gre?

Sem pol leta po porodu. Otroček je angelček.

Moj partner: ker po porodu nisem bila delezna nobene custvene opore, sem imela izbruhe (jok, obup, itd...)..skratka kot da sem v nekem deliriju, ne vem kaj mi je bilo. Zdaj ko je otrocek ze malo vecji, mi je lazje in sem tudi ze skoraj normalizirana...

Je pa res, da se s partnerjem kar naprej prepiram, je nesramen do mene, hodi na pijace, rekel je, da je nek klik naredil v njegovi glavi..Seksala nisva ze eno leto. Sploh nimam volje shujsat, pa bi morala.

No in v enem kregu - dva meseca nazaj sem mu govorila, ces da sumim da je zaljubljen v drugo, pa mi rce, da ne in ker sem prigovarjala, da ja, je rekel OK, NO...ker sem padla v jok, mi ni upal dalje priznavat.

Zdaj pa je stanje tako, da se me niti dotakne ne, sva skupaj, mene pa so ravno zdajle zbudile sanje o tem, da mi je priznal, da je zaljubljen v drugo.

Da ne govorim o njegovem rihtarjenju za sluzbo, itd..

Pa nocem bit posesivna, gre le za to, da ce bo on bom tudi jaz.

Danes bi sla od njega, pa nimam denarja, prisparano imam zelo malo, morala bi eno garsonjero najet, pa sem cisto sama, brez avta..kriza no..

Pa grozil mi je se, da ce ga zapustim, da mi bo life zagrenil, pa otrocka vzel.

Jaz res ne vem, kaj m je bilo po porodu, se je pa zacelo s tem, ko sem prisla iz porodnisnice, pa je bila postelja razmetana od popivanja s frendi, kinderbet se razstavljen, da o kaki rozici, MORDA kosilcu ne govorim...

Ah, boste rekli, to je ena razvajena češplja...morda, morda pa ne...

Kak nasvet, mnenje morda?

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne morem spat
7.10.2006 5:16:53   
Seven*
Takega moskega lahko oznacim samo z eno besedo..... GNOJ!!!

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2006 5:16:59   
Lunca1
Po moje si po porodu padla v poporodno depresijo.

Verjetno nisi razvajena, samo želiš si pozornosti, ki je očitno nisi deležna. A ti partner pri otroku pomaga ali ne? Ali si za vse sama? Glede na to, da ko si prišla domov, ni bilo še nič pripravljeno, bi rekla, da prej drugo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2006 8:38:13   
mama76
Se setronjam s predhodnico tak človek je gnoj in gnoj bo ostal , zato samo vprašanje sta se za otroka skupaj odločlauser posted image ,no saj zdaj to ni tako pomembno kot sam otrok in ti, najprej lepo na socialno in povej vaše razmere ne skrivaj jih, ker ti bo potem še huje, na socialnem ti bodo lepo povedali kaj moraš naredit, da obdržiš otroka in dobiš začasno socialno stanovanje, zbiraj vse najmanjše dokaze, ki govorijo tebi v prid in proti njemu to boš ptrebovala ko te bo tožil za skrbništvo(to bo storil sigurno tudi če si otroka ne bo želel ampak da bi te prizadel) upam, da imaš službo, ker boš tako lažje preživljala sebe in otroka in če imaš starše jima zaupaj v kakšni stiski si, iskreno ti želim vso srečo tebi in otročku tistemu butlu pa čimprej povej, da nisi zabita in, da greš!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2006 9:07:04   
tinčica
tako ko ostale, en veliki GNOJJJJ

Jah takle mamo za tale dnar....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2006 9:24:41   
smrka
Jest bi mu dala en klik z nogo v rit da bi odletel v tri krasne!!!! Upam da bosta resila nastalo situacijo s pogovorom, v nasprotnem pa pomisli na sebe, na svoje zivce, na svoje zdravje in naredi kot moras!
user posted image

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.10.2006 10:11:54   
Anonimen
Ljuba draga dušica, odidi z otrokom čim prej!!!!! SAMO EN CILJ IMEJ V GLAVI IN TO DA GA ZAPUSTIŠ ČIM PREJ! Obrni se če imaš na koga od svojih, povej situacijo, ne bodi tiho...porihtaj si finance,preživnino,najdi službo! in odidi proč! vse se da če se hoče. Tu nimaš kaj iskat, upam da ti je to jasno. Nehaj s tem izgovorm da ti govori kak bo otroka vzel, ker veš da je to samo izgovor tvoj. Kak sem jezna ko prebiram take poste, pa kak so lahko ženske tak nesamozavestne, kako nimajo niti malo samospoštovanja? Pa kaj se res ne zavedajo, da če mama in ati nista srečna, da tudi otrok ni?

< Sporočilo je popravil nivess -- 7.10.2006 10:15:13 >

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.10.2006 10:20:11   
karmy
a joj... ker bedak user posted image ma to ni nobena poporodna depresija ampak samo ****jen partneruser posted image stran od njega

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.10.2006 10:39:22   
hariba
Pa grozil mi je se, da ce ga zapustim, da mi bo life zagrenil, pa otrocka vzel

Ne verjemi tem besedam. To itak vsi tipi njegovega kova govorijo. To govorii iz strahu, ker se boji, da bo brez kuarice in čistilke ostal. Glede na to, da niti kinder peda ni prav čas sestavil pač sklepam, da kuhaš likaš in čistiš ti. Živlenje ti je pa tako že zagrenil. Pošlji ga čimprej k vragu. A k svojim staršem se n moreš vrniti?

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.10.2006 10:54:47   
natalia
idiot dedji!

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.10.2006 11:41:00   
srki
Joj, pa kako morajo biti eni taki suroveži no. Govori, da je zaljubljen v drugo, nimaš od njega, kot od moškega nič, ko pa mu omeniš, da ga boš zpustila, pa grozi s tipičnimi besedami, češ da ti bo zagrenil življenje....pa saj ti ga je že sedaj, ko je s tabo. Obrni se na starše, prijatejice, na nekoga, za katerega veš, da bi bo pomagal. Daj mu lekcijo in če te ne mara zaradi kg, je pa pravi cepec, ki te nikoli ni imel rad. Saj bi ti lahko pomagal, ti povedal, te motiviral,...

Upam, da boš spoznala, da si dobra ženska po srcu in da se s kg ne boš obremenjevala, bodi vesela, imej se rada. Tudi če si bila jokica po porodu, jaz sem bila tudi, pa smo skupaj vse prestali.

Srečnouser posted image

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.10.2006 20:00:22   
Gina
Pa zakaj je tolk tega po svetu?

A veš, jaz mislim, da te nima dovolj rad, če ne se ne bi vedel, kot se. A pa ti lahko živiš z nekom, ki te nima dovolj rad?

Jaz bi poskusila narediti plan, kako se odlepit od njega na najbolj eleganten in meni sprejemljiv način. Pa seveda pogruntat, kaj je na stvari (a ma ljubico al ne). Ne bi ga spraševala, opazovala bi njegova dejanja.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.10.2006 23:28:55   
* Mateja *
Ojej!!! Pomoje je dobro, da se mal pogovorita in se pol odloči, kako naprej. Če pač ne gre, ne gre. Ne vidim pa pointa zakaj bi ti otroka vzel!! Pogovorta se pol pa naprej!! Če pa sumiš, da ima res drugo, pol pa  pejt proč od njega, nima smisla vztrajat!!!!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.10.2006 8:26:30   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: tinčica

tako ko ostale, en veliki GNOJJJJ

Porabiti več besed bi bilo potrata.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.10.2006 9:26:20   
Anonimen

Zakaj bi bil gnoj..???

Vajin odnos je pac toliko gnil, da je do tega prislo.. ne pa da je clovek gnil..

Ta isti clovek je za nekoga drugega najlepsi in najcudovitejsi moski na svetu.. zato ne govorit taksnih nemunosti.

Zenske vcsaih samoumnevno mislijo, da bi jih moski mogli nosit po rokah, pa ce tudi v zameno ne naredijo nic.. in nekaj mesecev to tko gre.. pol pa se vsak moski navelica.. in oddide drugam..

Ne vem kako je bilo v tvojem primeru.. ampak tako kot si opisal sigurno ni bilo.. Ziher je tudi tvoja napaka, da je prislo do ohladitve odnosa.. in posledicno do tega kar je zdaj..

Pravis, da bi morala shujsati, pa nimas volje.. Torej nimas volje tudi za vse ostalo.. in cisto logicno je, da pri cloveku brez volje, odnos ohladi.. in zdaj bos rekla, da zaradi njega nimas volje.. Ja.. mogoce.. ampak on pa je nima zaradi tebe.. obicjano gre vedno za zacaran krog..

Zenske vcasih res prickaujete nekaj od moskega cist samoumevno.. in ta samoumevnost se nekega dne konca..

Vem, da se ne maras.. to je najvecji problem.. ker zato te ne marajo drugi.. ker drugi zaznavajo kar izzarevas..  In kaj izzarevas? Pomanjkanje volje.. brezbriznost do sebe.. in to tudi dobivas nazaj..

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 9.10.2006 9:29:30 >

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
9.10.2006 9:28:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa grozil mi je se, da ce ga zapustim, da mi bo life zagrenil, pa otrocka vzel.

LP

Tole sem pa sele sedaj videl...

No.. mogoce pa je res nekaj gnoja pri njemu... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
9.10.2006 10:07:50   
baguSka
Da ne bom zgublala prevec besed: se popolnoma strinjam s Tjazyijem!!! Za odnos sta vedno potrebna DVA, torej sta gnila OBA!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.10.2006 13:38:25   
natalia
Pravis, da bi morala shujsati, pa nimas volje.. Torej nimas volje tudi za vse ostalo.. in cisto logicno je, da pri cloveku brez volje, odnos ohladi.. in zdaj bos rekla, da zaradi njega nimas volje.. Ja.. mogoce.. ampak on pa je nima zaradi tebe.. obicjano gre vedno za zacaran krog..

pa kaj bo hujšala, če je dec ne jebuser posted image  pet posto?

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?