Anonimen
|
Zakaj gre? Sem pol leta po porodu. Otroček je angelček. Moj partner: ker po porodu nisem bila delezna nobene custvene opore, sem imela izbruhe (jok, obup, itd...)..skratka kot da sem v nekem deliriju, ne vem kaj mi je bilo. Zdaj ko je otrocek ze malo vecji, mi je lazje in sem tudi ze skoraj normalizirana... Je pa res, da se s partnerjem kar naprej prepiram, je nesramen do mene, hodi na pijace, rekel je, da je nek klik naredil v njegovi glavi..Seksala nisva ze eno leto. Sploh nimam volje shujsat, pa bi morala. No in v enem kregu - dva meseca nazaj sem mu govorila, ces da sumim da je zaljubljen v drugo, pa mi rce, da ne in ker sem prigovarjala, da ja, je rekel OK, NO...ker sem padla v jok, mi ni upal dalje priznavat. Zdaj pa je stanje tako, da se me niti dotakne ne, sva skupaj, mene pa so ravno zdajle zbudile sanje o tem, da mi je priznal, da je zaljubljen v drugo. Da ne govorim o njegovem rihtarjenju za sluzbo, itd.. Pa nocem bit posesivna, gre le za to, da ce bo on bom tudi jaz. Danes bi sla od njega, pa nimam denarja, prisparano imam zelo malo, morala bi eno garsonjero najet, pa sem cisto sama, brez avta..kriza no.. Pa grozil mi je se, da ce ga zapustim, da mi bo life zagrenil, pa otrocka vzel. Jaz res ne vem, kaj m je bilo po porodu, se je pa zacelo s tem, ko sem prisla iz porodnisnice, pa je bila postelja razmetana od popivanja s frendi, kinderbet se razstavljen, da o kaki rozici, MORDA kosilcu ne govorim... Ah, boste rekli, to je ena razvajena češplja...morda, morda pa ne... Kak nasvet, mnenje morda? LP
|