|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne morem...
7.6.2012 14:40:15   
Anonimen
sem noseča v 5. mesecu. od začetka nosečnosti sva sexala sam enkrat. mene kr naprej boli trebuh (+driska) in mi res ne paše. poleg tega mi še driska uhaja in mu nočem tega povedat. (zarad driske mi je zdravnica rekla da je vse ok in da je zaradi nosečnosti) noo pač jst res ne morem sexat....on si pa tok želi in bi ga rada zadovolila. kaj pravtte al nej greva? zvečer ponavad hodm na WC zlo pogosto in mi je tut zarad tega zoprno.....kaj bi pa vi nardile?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne morem...
7.6.2012 15:20:55   
Anonimen
fak pa kok časa sta skupi da mu ne morš povedat-od učeri..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2012 16:52:06   
tix
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image user posted image

Jaz bi mu lepo razložila. Kaj vse lahko vidi tudi med porodom user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.6.2012 17:07:03   
Tippi
Sveta pomagavka! Pričakujeta otroka, pa mu ne moreš zaupat o driskici? Saj komaj verjamem.

A slabo ti je tud kaj? Pa roke maš kaj žuljave? No, če nič od tega, ga lahko zadovoljiš oralno, ali pa z rokicami user posted image

Ok, morda res nisem odgovorila najbolj prijazno, ampak dejansko komaj verjamem, da se o teh stvareh ne moreš pogovort s človekom s katerim pričakujeta otroka??

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.6.2012 17:18:18   
Anonimen
Jaz te čist razumem. Sicer pri meni ni bila nikol težava driska, prej obratno. Po prvem porodu, no pa tud po drugem mi je uhajal urin, in tega preprosto nisem mogla povedat mojemu, me je blo sram. Pa je videl vse "grozote" poroda.
Kaj če pa probaš jedilno čokolado, pa banane (tiste, ko že postajajo rjave), da te mal zapre in potem akcija?
Če ne pa oralno al pa ročno, kot so napisale predhodnice.

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.6.2012 19:33:37   
Anonimen
sej si lahko tud malo bolj prijazna, nerodno ji je pa je vprašala za nasvet, halo?
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.6.2012 20:02:24   
mateyka
sigurno je zoprno o tem govort. jaz sem imela podoben problem kot zadnja anonimna nekaj tednov po porodu in sem se počutila kot ena stara mama, ki ima starostne težave z mehurjem in mišico zapiralko. user posted image
sam meni se zdi 5 mesecev driske mal huda, da bi bla dohtarca kar "ok, diareja 9 mesecev je normalna stvar" (pravzaprav prvič slišim, da bi to trajalo tok dolg in bilo tako ekstremno) - a ona ve da ti uhaja? mogoče bi ji dala to vedet, če še nisi.
mene so ful zaprle tablete za železo, ki sem jih jemala med nosečnostjo, mogoče bi znale tebe tudi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.6.2012 20:54:51   
ronja
Pa dobro, nerodno ji je, če ji blato uhaja, to pa res ni tako čudno, vsakemu bi bilo vsaj malo nerodno. Anonimna, logično, da ti je nerodno, ampak partnerju lahko poveš, da imaš hude driske in zato nisi sproščena. Lahko res poizkusita s kako drugo tehniko, če si to želiš, pa ti bo mogoče vmes postalo všeč še kaj več.

mene so ful zaprle tablete za železo, ki sem jih jemala med nosečnostjo, mogoče bi znale tebe tudi?

Jaz sem mela pa drisko po njihuser posted image .

A slabo ti je tud kaj? Pa roke maš kaj žuljave? No, če nič od tega, ga lahko zadovoljiš oralno, ali pa z rokicami

Joj, punce, ampak a ve resno mislite, da je ženska dolžna zadovoljit partnerja, kadar se mu pač zahoče? Ne vem, no, pri nama so vse te stvari malo bolj vzajemne. Mislim, da bi mu bilo precej pod častjo, da bi me on silil ali da bi se sama zaradi njega silila k temu, če mi ne bi bilo. In ne, tudi "na druge načine" ne. Celo ko nisva smela spat skupaj in jaz sploh nisem smela nič, ni hotel, da bi bilo tako enosmerno, enostavno je rekel, da bi mu bilo potem še težje. Tudi ne bi hotela, da bi me on zadovoljeval, če mu ne bi bilo do tega. Ne predstavljam si mrtvo hladno "opravljat posla radi reda". To mi je bilo vedno tako čudno: "saj ga lahko drugače zadovoljiš". Ko da je seks neka trgovina... Mislim: če mi ne paše seks, mi ne paše nikakršen seks. Če bi mi zapasalo to, potem mi bo verjetno tudi kaj drugega. In če si on želi, me itak pozna, pa ve, kaj pali;).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
7.6.2012 23:49:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.6.2012 6:18:52   
Tippi

Joj, punce, ampak a ve resno mislite, da je ženska dolžna zadovoljit partnerja, kadar se mu pač zahoče?

Jasno da ne! Vsaj ne v takšnem kontekstu, kot si ga navedla, da ko se mu dvigne, je treba spedenat... Sploh če to poveš na način, kot si ti, iztrgano iz konteksta in se nikjer ne omenja pogovor.

Se je za vprašat, koliko ti je do partnerja in do njegovega dobrega počutja, osebne rasti, itd. itd., saj vendar vemo, da najšistejša ljubezen nismo samo mi, naš ego, ampak je prava ljubezen tista, ko postavimo človeka pred svojimi lastnimi potrebami in željami. Pa tu ne mislim zgolj na partnerja, ampak na sploh sočloveka. Pa naj bo to otrok, partner ali pa prijatelj.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.6.2012 11:43:27   
ronja
Jasno da ne! Vsaj ne v takšnem kontekstu, kot si ga navedla, da ko se mu dvigne, je treba spedenat... Sploh če to poveš na način, kot si ti, iztrgano iz konteksta in se nikjer ne omenja pogovor.

Kakšen kontekst pa? Noseča punca ima zdravstvene probleme in ji zato ni do seksa. To je kontekst. Ki pa kvečjemu govori v prid temu, da bi jo partner razumel (in očitno jo, nikjer ne govori, da bi ji težil), ti pa si ji predlagala, da naj ga zadovojli drugače, če se ji že seksa ne.

Se je za vprašat, koliko ti je do partnerja in do njegovega dobrega počutja, osebne rasti, itd. itd., saj vendar vemo, da najšistejša ljubezen nismo samo mi, naš ego, ampak je prava ljubezen tista, ko postavimo človeka pred svojimi lastnimi potrebami in željami.

Točno. In zato bo partner razumel partnerko, ki ima zdravstvene težave, da ji ni do tega in zato tudi ni njena dolžnost, da ga mora zadovoljit drugače, če ji že seks ne paše. Saj nosečnost ne traja večno (včasih se tako zdi, ampak prej ali slej mine:D).
Tvoj predlog pa je bil, da naj mu pove, da ji uhaja blato in da zato ni sproščena (tu se še strinjava), potem pa naj ga pač drugače zadovolji, ker mora gleda tudi nanj in da bo on lahko osebno rastel? Ne vem no, pa saj fantje niso tako za lesom, no. Po moje se jih večina rajši samih zadovolji kot pa da bi se partnerka silila v to.
ko sva bila še mlajša, sva se enkrat pogovarjala, kako dolgo bi zdržal brez seksa - in njegov odgovor je bil: če bi bil kak konkreten razlog, ala zdravje, potem kar dolgo, sicer pa bolj malo. Fantje štekajo, niso taki kreteni, no. Nisva si mislila, da bova nekoč to sprobala v praksi, ampak ne boš verjela: kljub pol leta abstinence se najin odnos ni skrhal, niti ni on osebnostno nazadoval;).

Mislim, da partner lahko zdrži še 3 mesece brez seksa, če ji je res tako grozno, je pa fer, da mu pove, zakaj je tako. NIkakor pa se mi ne zdi rešitev, da se pač prisili vsaj k temu, da ga zadovolji na drug način, pa trpi zraven. Če ji ni problem ali ji zapaše, seveda. Če pa ji ne, bo pa en pozoren partner zelo užaljen, če oz. ko bo ugotovil, da to delaš, čeprav ti niti malo ni do tega. S tem se po moje krha zaupanje...

Kar se tiče sproščenosti, smo pa različni: sama nimam problemov govorit s partnerjem o teh rečeh, ker jih tudi on nima. Vem pa, da to ni pravilo. poznam moškega, ki zelo težko s kom deli kopalnico, s svojo izvoljenko jo lahko, z drugimi pa ne. Vem, da ima dosti ljudi probleme it na wc na potovanjih, kjer imajo skupne sanitarije. Neateri še lulat ne morejo, če je v sosednjem wcju nekdo, ki bi jih lahko slišal... Verjetno si nihče ne bi tega zavestno izbral, samo imajo neke zavore, ki jim pač ne pustijo bit sproščeni takrat. Različni smo in rečt, da je nekaj narobe z njo, če pač nista tako sproščena glede tega, je blesavo.

Poleg tega: eno je povedat, da ima drisko, drugo pa če ti blato uhaja in se bojiš, da bi se to zgodilo vmes... Takrat verjamem, da nisi sproščen...
anonimna, če ti je nerodno, mu lahko poveš samo, da imaš drisko, te boli in ne veš, kdaj boš spet morala laufat na wc, zato nisi sproščena in da ti zato ne paše. Prav je, da mu poveš, zakaj ti ni - da ne bo mislil, da je razlog v nejm ali da ti ni več do njega - lahko pa spustiš kak detajl, če ti je preveč nerodno.
Navsezadnje bo vse rešeno čez 3-4 mesece:).

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.6.2012 20:05:25   
Anonimen
Jz pa mislim, da če je razlog SAMO nosečnost (ne rizična itd) in problem kot je uhajanje blata (to bi jz še enkrat šla do zdravnika) ni panike v siljenju. In težko bi normalen moški razumel kaj takega. Razumel bi zdravstvene težave itd.. Jaz sem tudi malo od poroda in sem imela vmes rizično (zadnje tri mesece - zaradi suma na predčasni porod) in nama je ginekolog izrecno prepovedal spolni odnos. pa ni bil noben problem mu počakat. Sama sem se mogla včasih tudi kar malo prisiliti da sem šla prej v spalnico (ker sem 24/7 sedela in brala o dojenčkih).. priznam da sem se večkrat malo prisilila v začetek spolnega odnosa (saj se tudi počutilna nism ne vem kako lepo, čeprav mi je ves čas govoril da sem super lepa)... ko pa začneš in se sprostiš je pa krasno - sploh v nosečnosti.
Da ne bom preveč napletala... pojdi k zdravniku in poskušaj rešiti problem. Nekako povej tudi tvojemu in se sprosti... spolnost v nosečnosti je lahko čudovita.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
8.6.2012 20:07:56   
Katjuska986

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Navsezadnje bo vse rešeno čez 3-4 mesece:).

user posted image Mislim da se resni problemi takrat šele začnejo user posted image otrok, pomanjkanje časa, spanja... hormoni in počutje... Nezanimanje za spolnost ... Partner se lahko nehote počuti odrinjenega user posted image Upam da smo pri nas ven iz tega user posted image je blo pa kar pestro prve pol leta po poroduuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.6.2012 17:10:20   
astrid1
Midva ne moreva zaradi rizične nosečnosti, tako je že od konca februarja.
Vendar pa sva nežna drug do drugega. In ja, jaz poskrbim za mojega dragega....
Meni to veliko pomeni, mi je tudi prijetno, ko vidim da uživa.
Nekako se mi zdi, da pa le nisva zanemarila spolnega vidika najine veze, pa čeprav jaz konkretno nimam nič od tega. Ta čas je najin in v intimi oba uživava, čeprav vsak drugače.

Je pa res, da pred njim nimam nekih zadržkov. Veliko sva že dala čez, ker sva se zdravila za neplodnost. Potem pa še konstantne krvavitve od začetka nosečnosti do danes... Včasih nisem upala na wc brez njega, ker sem se bala, da se bo kri ulila in bo vse šlo...
Mislim, da bi morala bit do moža odkrita. Saj se da tudi na diskreten način povedati, da imaš probleme. Lahko uporabiš kakšen drug izraz in ti ni treba iti v podrobnosti. Moški nas znajo tudi presenetiti in pokazati razumevanje.

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.6.2012 13:26:11   
ronja
Razumel bi zdravstvene težave itd.

Pa saj uhajanje blata je zdravstvena težava, no! Ni nevarna za otroka, ni življenjsko nevarna zanjo, je pa še vedno zdravstvena težava, saj se to normalno ne dogaja. Saj ni treba, da je dete ogroženo, da se sme ženska slabo počutit, no! Sama imam rada seks, tudi v nosečnosti, čeprav nikakor ne bi mogla rečt, da mi je takrat najbolj všeč, ker mi je sicer še boljše in mi je bilo hudo težko zdržat brez, ko nisva smela pol leta nič. Vseeno pa se mi zdi, da če ji ni, se ji ni treba silit in da je normalno, da ni sproščena, če ji blato uhaja (me zanima, katera bi bila vsa zagreta v taki situaciji).

Vendar pa sva nežna drug do drugega. In ja, jaz poskrbim za mojega dragega....

lepo, če vama obema paše, ni pa to edino pravilno.

In ni edina intima zadovoljevanje z rokami ali usti, če pač ni seksa. Intima je veliiiiko več. In rečt, da lahko moški kar spoka, če ženi ne paše, ker ima konkretne zdravstvene probleme, je blesavo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?