|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne morš verjet!!!!!
9.10.2004 18:51:04   
Sisy
se danes sprehajam po Cityparku pa sem bila notr približno kakšno uro pa sem videla najmanj 10 nosečk! najmanj 10 :nosecka:! pa ne pretiravam! Sem sedela ob :kava:, pa mal okrog opazovala pa nisem mogla verjet svojim očem.....pa ni hudič da ne bo tud nam kmal ratal....:bravo:

lep vikend:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ne morš verjet!!!!!
9.10.2004 18:57:21   
pika74
Jst sm pa dons pred lekarno vidla tri :angel::angel::angel:male škratke (take, k so glih shodil)pa dve mamici. Ma kašni cukrčki so bli. Pa take velike plave učke - ko te pogledajo - kot da bi te angelčki pogledal:):):).

Sm mamici vprašala, če so bolni, pa sta rekle, da so mel sam en pregled.

Sisy, tud me bomo mamice, nč bat. Jst vem, k mi je en povedou;);).

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ne morš verjet!!!!!
9.10.2004 19:12:33   
ninca
držim pesti, da boste res čimprej :nosecka: v 9nebesa!!!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ne morš verjet!!!!!
11.10.2004 7:54:40   
anadejka
Ejjjj to se tut men dogaja,grem u Tuša pa vidm same vozičke al pa nosečke...bl k se stran obračam več jih je pred mano,da mi kr hudo rata.Sam k vidm pa tm pred blagajno kako malo štručko z velkimi očki ja se pa morm nasmehnt,tok so cortkani da bi jih kr k seb stisnla.
Ja punce res bomo tut me enkrat na vrsto pršle in povem vam,ko bom jest na vrsti za velik trebušček bom najbl važna;)

Fajn bodte.........lepe pozdravčke.....andrejka76:kuza:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?