|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne mara GH?
25.10.2007 13:18:24   
kaya2007
Mi smo počasi začeli uvajat GH (5 mesecev in pol), rižolino po flaši je že nekaj časa (po žlički noče), zdaj pa sem ji dala za probat jabolko in banano-res zelo zelo malo, ker več itak ni hotela-pojedla je mogoče eno žličko. Pri obojem se blazno pači, tudi ust noče odpret za žlico.
sicer se nam zaenkrat še nikamor ne mudi-ne bi rada namreč preveč hitela, ampak me vseeno zanima kaj naj ji dam, da bo imela rada in da se bo navadila tudi na žlico in druge ukuse? in na kakšen način ji naj pripravim?
do zdaj ji je bil všeč edino piškot, ki sem ji ga za hec dala v roko (brez glutena, da me ne bo kdo napadel user posted image )

bi prosila za čim več izkušenj in nasvetov!!! hvaaaaaaalaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne mara GH?
25.10.2007 13:28:30   
Naja31
Ah, če se jaz spomnim našega uvajanja GH, bi mislila, da otrok ne bo nikoli jedel.
To je bilo pljuvanja, packanja, hrana je bila povsod samo ni šla dol po grlu.
Pa je potem kmalu postal hud jedec.
Je pa za vsak novi obrok GH trajalo 14 dni, da ga je sprejel.
Tako, da kar lepo in počasi, še noben ni ostal samo na mleku. Je pa res, da eni to sprejemejo hitreje, drugi počasneje.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2007 13:31:01   
kaya2007
Je pa za vsak novi obrok GH trajalo 14 dni,

a potem je bolje da 14 dni težim z isto stvarjo??

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2007 13:37:59   
Erdbeere
jest pa mislim, da malo prehitevaš, ko bo otrok dovolj zrel bo že jedel, moj do 8,5 meseca ni hotel tud žlice druzga pojest kot samo mleko, tko da jaz bi na tvojem mestu še počakala z uvajanjem.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.10.2007 14:25:04   
Naja31
Jaz sem začela tako, da sem dopoldansko dojenje počasi nadomestila  s sadnim oborokom. Mislim, da je bil kuhan jabolk. Najprej nekaj žličk + še dojenje, potem ko je vedno več pojedel na žličko, mu tudi dodatno dojenje ni bilo potrebno. In ko sva se ulaufala v dopoldanski obrok, smo začeli z večernim (v upanju na celonočno spanje). ampak pred spanjem se je še vedno dojil. Potem še kosilo (zelenjava, meso). Še najkasneje sva uvedla popoldanski obrok.

Aja, začela sem pri 6ih mesecih in pol, in potem je trajalo cca. 3 mesece, da je imel samo popoldansko dojenje (pa večerno in nočno).

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.10.2007 14:52:42   
amy26
pri nas je isto, stara je 7.mesecev, se samo dojiva, ker flaše noče, žličke tudi ne, če poje na silo eno žličko je uspeh, smo pa začeli uvajati pri točno 6.mesecih vendar brez uspeha, tako da bo očitno treba še malo počakati

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.10.2007 15:33:30   
Pikca
Mogoče pa ji sadje ni všeč? Naš sadja sploh ne mara, rad pa je rižolino z mojim mlekom in polento. Je pa trajalo ene 14 dni, da je začel jest.
Možno tudi, da še ni pripravljena; naša tastarejša je začela jest pri ene 10 mesecih, pa še to bolj švoh.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.10.2007 20:16:33   
kaya2007
mi se drugač ne dojimo, pa še pri mleku ni najbolj ješča, zato malo "hitimo"... a polento že loh? tako za v flaško?

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.10.2007 20:55:41   
nežek
ja seveda lahko polento - je namreč brez glutena. Daj ji žličko da se bo z njo igrala, da se privadi nanjo. Al pa ji daj malo zelenjave, mogoče ji pa sladko ne sede, prijateljičin sinko namreč ni želel preveč sladkih stvari, menda se še sedaj pri 15m pači pri čežani. Da ji bo lažje, ji mogoče vse pripravi z mlekom. Jaz sem zadnjič moji, 7m pripravila perejček z bučko in krompirjem, kuhano samo na vodi in pretlačeno z vilico, ni hotla jest, pol sm ji pa mal mlekca vmes vsula, je pa celo pojedla nekaj. Res ji dajaj tko čist po malem v mlekca, vsekakor pa mora odpret usta, naj se z eno žličko igra, z drugo pa ji dajaj v usta, al pa ji ponudi dudo in ko odpre ustka ji daš mal notr al pa kar z dudico. Jest sem že vse živo počela, je pa čisto odvisno od dneva.
Pa veliko uspeha, da ne bo trud za pripravljeno hrano zaman user posted image  

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.10.2007 21:05:49   
Putka
Kaya, pri nas je podobno. Pa sem po enem tednu pavze s korenčkom in cvetačo probala. Sicer ni jedla, ampak je vsaj usta odpirala in se ni "davila"user posted image . Počasi, pa bo.

(odgovor članu nežek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

sindarin

če bi se vam dohodek zmanjšal za 20%, bi zmanjšali vrednost nakupa igrač za priložnosti kot so rojstni dan, Miklavž, Božiček?

da (58%)

ne, bi varčeval pri drugih stvareh (23%)

ne (7%)

ne vem (12%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!