|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne gre pa ne gre....
3.12.2007 21:10:41   
Jasmina82
No ja... saj se nismo obupali samo nam zelenjava ne gre user posted image ze skoraj 1m uvajamo gh in jih mi stejemo ze 7m pa nam ne gre najbolje. Sadno kasico se nekako poje in zvecer rizolino samo zelenjava je pa problem pa ne samo to tudi vse ostalo kar mu pridno kuham..... ima kdo kak nasvet kaj naj mu se ponudim???

Hvala Jasmina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne gre pa ne gre....
3.12.2007 21:40:22   
pikalonca
Nič obupat.Še zdaleč nisi edina s takimi problemi.Mi smo na istem.Pri taveči ni bilo nikol nobenih problemov in je takoj vse sprejela.A sedaj pri tadrugem uvajamo nekje 1,5 meseca, a mali vstrajno zavrača vso zelenjavo, a sadje pa obožuje in tudi sadno-mlečne kašice. A ziza je pa še vedno številka ena. Dokler je zadovoljen in pridobiva na kilaži se nič ne sekiram. Poznam fantka,ki je bil do 8 meseca skoraj samo na mleku, a sedaj pri 2 letih je vse.Tako da kar potrpežljivo, pa bo...

(odgovor članu Jasmina82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2007 22:52:42   
Anonimen
Ne se sekirat, saj bo. Morda pa ne mara tok zelenjave, saj je tudi sadje OK. Vztrajaj, a počasi.

(odgovor članu pikalonca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2007 22:58:18   
StBarbara
Pri nas je bilo isto, do 8 meseca ni ust hotel odpret user posted image , sam joškauser posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.12.2007 23:35:13   
MADMAX
ni panike pri mojem je isto star bo 8 mes. pa mi zelenjave poje če smo te sreče 15 čajnih žličk sadne kašice pa tja do 100 ml vmes kakšno skutko, zvečer pa zjutraj gresolino, to kar mi poje je že zelo veliko se pa itak sekiram pa pravim da ni panike. Ziza je zakon, se mi pa dozdeva da poje vsak dan mal več, če so vsi začeli bodo tudi naši.
Pa še to po steklenički mi pa nič noče pit a ma od vas katera, ki dojite tud takšen problem.?

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.12.2007 23:47:02   
Marogica
Ponudi kupljeno kašico. Moj ta mlajši ni niti pod razno hotel jesti doma pripravljenih zelenjavni kašič, kupljene pa je jedel. Z razliko od starejšega, kjer je bilo obratno.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu MADMAX)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.12.2007 10:11:29   
VesnaLana
V paparici sem prebrala, da lahko v zelenjavne ali sadne kašice vmešamo rižolino oz otroški riž. Tako , da bom danes poskusila s korenčkom.
V mleko kolikor ga tvoj otrok spije , dodaj 2 žlici rižolinota in s tem zalij korenček ali pa bučke , menda je okus boljši. Bom probala pa bomo videli kako bo jedla.

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.12.2007 11:34:06   
Anonimen
Lahko ga pa tudi nafintaš, da mu daš na žličko zelenjave spredaj malo banane. user posted image

(odgovor članu VesnaLana)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
4.12.2007 13:10:45   
Jasmina82
no moram reci da se pocutim malo bolje ;) hvala!
Se vedno bomo seveda vztrajni se mi pa zdi da se bo zelo tezko odvadil zize hehe ker flasko pije samo zunaj ko je pa notri pa obvezno iz kozarca no ja saj nimam nic proti sicer mamo pa te dni se zobke na pohodu tko da mamo pravi zur

Hvala se enkrat!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.12.2007 22:21:13   
alesha
Probaj kombinacije sadnje - zelenjava:

jabolko - korenček
jabolko - cvetača
jabolko - bučke
banana - bučke
krompir - jabolko - korenje

Pri moji pali... mogoče bo tudi pri tvojem.
Mogoče so kombinacije čudne, samo jaz sem probala in je čist dobrega okusa.

Neposredna povezava do sporočila: 10
4.12.2007 22:29:27   
Paštetka
Kako pa pripraviš kašice? a še vedno miksaš? Ponavadi imajo vse zmiksane stvari enak in porazen okus.probaj vsako zelenjavo na krožniku samo MALO pretlačit z vilico in naj bo ločena med samo. Pa daj malo korenčka, pa potem malo bučke...Naj ima vsaka zelenjava svoj okus. Pa tudi razkuhaj ne, ker je potem spet vse enakega okusa. 3 minutke kuhana zelenjava je odlična.

Pa ni panike, če nima vseh zobkov. Naj se malo matra.Pa če imate zobke na pohodu mu bo tudi pasalo,če bo moral malo požuliti. ga vsaj ne bodo tako dlesni srbele.

(odgovor članu alesha)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.12.2007 9:46:01   
tejč
Živjo, še ena od tistih, ki vztraja, pa ne gre tako gladko kot pri prvi punci. TAle druga je prava posebnostuser posted image . In prav razumem te, ko pišeš, da bi že rada, da tole hranjenje steče. MAša je sadje-jabolko, zadnjič je zmazala celega Hippa z borovnico, pa včeraj kolerabo in kdaj malo banane, amopak res malo. Drugače pa nič drugega. 19. bomo stari 7 mesecev.
Tudi jaz sem zmešala že vse z jabolkom in s svojim mlekom, z adaptiranim, pa ni šlo. Zvečer pa noče rižolina,kar joka. Ali je preutrujena, ali pa ji ni do hrane. ZAdnjič je jedla jabolčni kompot z riževimi kosmiči brez problema.

Mislim, da je formula preprosta: vztrajat, ker nekateri otroci pač rabijo malo dlje časa, da se privadijo novih okusov. Je pa res sitno, ker skoz neki kuhaš, pa stran mečeš, pa razmišljaš "JAo, kaj bi pa dons sčmarla, da bo mala jedla?" Pa še druge okoli sebe opazuješ in vidiš, kako lepo odpirajo usta. JA, taka je bila naša prva punce, nobenih težav ni bilo, jedla bi še samo čebulo, če bi ji jo dali.user posted image

Očitno nas je veliko takih, ki še vztrajamo. user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.12.2007 22:03:22   
soncnica07
Pri nas doma pripravljeno sadje je, zelenjave pa ne. Žal ji moram potem dat kupljene zelenjavne kašice. Te pa kr grejo..

Neposredna povezava do sporočila: 13
11.12.2007 0:26:21   
massylou
Brez skrbi: naše dete je tudi izbirčen jedec. Na finto jo vržem samo še pri juhicah z zelenjavo (dam malo kruhka/riževega vaflja, potem pa juhico - to naredive nekajkrat, potem pa juhica dostkrat sama zalaufa).

Jo pa tudi tako navajam na nove okuse, da sama nekaj ful zagrizeno jem pred njo, potem pa rata firbec in hoče še ona: mi kako stvar kar poči iz rok. In tudi če ji kaj ni všeč, potem proba še nekaj grižljajev samo zato, ker to tudi mami papa.

Te pa razumem, ker mi je šlo včasih že kar na jok, ker nisem nič vanjo dobila in stran metala, ... Samo ztrajaj in prisluhni detetu, pa se bo hitro ulafalo. Malo po malo in vztrajno.

(odgovor članu soncnica07)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.12.2007 0:27:17   
massylou
Pa če česa res ne mara, ji ne dajat še kake 2-3 tedne (recimo naša ni prenesla bučk, sedaj je isto s skuto...).

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.12.2007 0:29:57   
massylou
Aja, pa še to: moja je začela tudi tako bolj jest, da ji pustim, ta packa tudi sama, da nosi v usta in da je umazano vse po dolgem in počez. Jo tako hrana bol zanima.
Jaz user posted image  ona pa user posted image  in user posted image

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?