Poka
|
Jaz pa mislim, da nekateri moški enostavno nočejo prevzet odgovornosti, ne morejo se sprijaznit s tem, da se v bistvu starajo. Ker je pri mojem enako, pa je star 37, jaz pa 28 in jih še nebi imel. Gradiva pa veliko hišo, tako nekako s tem namenom, da bova imela enkrat tudi otroke. O čemer sva se ne dolgo tega pogovarjala, ampak moram priznat, da je mene nekako minilo... Minilo me je pa zato, ker mi tečnarijo o otrocih vsi od moje tašče, mame, sestre od mojega... In sem pač taka po karakterju, da če mi kdo vsiljuje neko mnenje in neprestano teži, se bom iz principa drugače odločila. Sploh pa nisem jaz v prvi vrsti ta, ki je proti. Ne vem, zakaj ne težijo mojemu. Po drugi strani imava pa trenutno toliko finančnih težav, da si že zaradi tega dopovedujem, da še ni čas za to. Želim si tudi prej imet normalno službo, kar pa se mi zdi skoraj misija nemogoče. Imava sicer firmo, ki bo slej ko prej začela normalno poslovat, ampak mene je začelo iz določenih razlogov mučit to, da nebi rada bila na noben način s svojim partnerjem tudi poslovno sodelovala... Zato intenzivno delam na tem, da enkrat ne bom odvisna od nikogar. Takrat pa, če se moj partner ne zjasni glede nekaterih stvari, tudi o tem, potem bom to razumela kot da je preveč egocentričen in ga bom pustila. Zate ne vem, ampak vem za mojega, da zna bit hudo sebičen in če se nebi jaz bila včasih skoraj pripravljena streljat za kako stvar, bi bilo vedno po njegovem. On je namreč šel narazen z bivšo ravno zaradi tega, ker ni hotel z njo otrok, stara je 36 in brez partnerja in otrok v bistvu zaradi enega sebičneža. Čeprav je rekel, da bi tudi to sprejel, sam da je bila tečna. Na začetku veze sem celo temu verjela. Moj sicer pol vedno za mano skače in se prilizuje in je pol pripravljen čist vse naredit, tako kot hočem, ampak ni nujno, da se mi bo ljubilo vedno kregat za vsako stvar, ker navsezadnje pa obstajajo tudi taki, s keterimi se nebi bilo treba. Res pa, da je izpadlo tole zelo negativno, ker sem trenutno ful jezna na svojega. Pazi samo to, da ne bo tvoj predolgo razmišljal in se odločal, ker 32 bo hitro 40! Poznam ženske, ki so si tako uničile življenje in ki jim je res bil otrok največja želja, meni na srečo ni, lahko pa da bi mi kdaj bilo žal.
|