|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nečakajoče na ; )
27.9.2006 7:15:37   
janapan
Pri meni ta mesec zopet verjetno ne bo nič...pač čutim tako. Sicer sva bla kar aktivna ampak nekako nimam filinga da se je kaj prijelo  ; ). Ne čakam čez tri dni ampak se mi zdi da se me že loteva pms...tako da mojauser posted image  skoraj sigurno pride.  Aja zadnjič ko sem po m (ki je prišla predčasno) še kar čutila ene znake...sem pol nardila test...n je bil itak negativen...pa tudi znaki so čudežno izginili user posted image user posted image
Ta mesec sploh nimam nobenih znakov, niti enega ki bi nakazoval karkoli .....
ma dobro, pa drugič. pa saj sama sebi priznam, da ne glih računam, ravnava se tko bolj po filingu, čeprav je to kar pogosto in načeloma skor ni možno da bi falili dneve....ma sem prepričana da bo kmalu kaj. Vsaj upam...oziroma komaj čakam ; ).

Sicer pa da ne bo zgledalo koliko časa se trudiva...to je moj drugi mesec...kaj pa ve kdaj ne čakate,
lp Jana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nečakajoče na ; )
27.9.2006 7:31:32   
Sonček28
Pri meni tudi ne bo nič. user posted image  bi naj prišla to soboto. Ampak jaz imam pregrado na maternici in grem sedaj po user posted image  na slikanje maternice in če bo potrebno še na operacijo.
V teh 9 mesecih, odkar delama na user posted image , še nikoli nisem imela nekih namišljenih znakov oz. občutkov, da bi pa sedaj lahko bilo.
Upam, da bomo čim prej ugledale user posted image . Samo ne smemo se obremenjevat in moramo pozitivno razmišljat, pa bo...
lp

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2006 7:48:11   
NTS
Nama pa je "ratalo" ravno takrat ko sva seksala samo in izključno za naju dva. Ko pa sma imela vedno nekje dojenčka v mislih ,pa vrjameš ali ne, nama ni in ni ratalo.

Sprostita se, probaj pozabiti in samo uživaj, pa bosta zelo hitro user posted image !
user posted image
čimprej ti želimuser posted image

lp

Naši Nikiti se je pridružil bratec Patrick ! ! !

(odgovor članu Sonček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2006 8:38:03   
Anonimen
Midva se tudi drugi mesec trudiva. Ne čakam je tam okoli 10.10.
Sem pa mela zdej dva dni res hude bolečine v sp. delu trebuha. Ne vem možno da zaradi O. Zdej je nehal bolet tku da smo "pridni" in upam da je ne dočakam.user posted image

Bom držala pesti tudi zate da je ne dočakaš.user posted image

(odgovor članu NTS)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2006 9:42:52   
kepica
Midva sva v tretjem krogu. Baje, da gre v tretje radouser posted image  Tokrat znakov nimam nobenih, tudi obremenjujem se ne, pa še seksala sva samo kadar nama je pasalo in ne takrat, ko je bilo treba po izračunih. Sploh sem pa z O testi ugotovila, da O sploh nimam takrat, ko sem mislila, ampak kasneje, zato sem vse skupaj vrgla v koš in se predala ljubezni. Mogoče pa je pomagalo. Če nama je uspelo, pa vam poročam naslednji teden. M pa ne pričakujem 3.10. Držim pesti za vse user posted image

lp
kepica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2006 9:49:28   
florena
MIdva greva pa v "drugi krog" za delat user posted image . Danes verjetno še ne, saj imam še malce rjav madež na vložku. Torej morava kar počakat do jutri. Sem pa si izračunala glede na M, da naj bi imela O nekje od petka do ponedeljka...torej bo pri nama konec tedna luštno. M pa ne pričakujem 15.10. Torej upajmo vse na user posted image  al pauser posted image .
Lep dan vsem

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2006 10:01:37   
jasnicaa
Tudi midva sva v drugem krogu. user posted image  ne čakam najkasneje jutri, zaenkrat nobenih konkretnih znakov še za PMS ne. Počutim se super razen tega da razmišljam ali nama je ratalo ali ne in imam oviran spanec pa slabo spim. 
Ja, žeja me nenormalno daje sem danes zjutraj spila cca že 3 litre tekočine, brez heca. Sem se na poti v službo ustavila na bencinski črpalki k sem bila tok žejna. 

Resnično upam da bo jutri isto in če je ne bo bom v petek delala test.

Upam da čimprej zagledamo user posted image  in da čimprej pride petek.

(odgovor članu florena)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.9.2006 10:36:20   
Klarita
Evo me, še ena taka. Midva sva sedaj v drugem krogu. Moj je bil čist razočaran in je že govoril, da ni ploden, ker je navajen, da mu s prve vse rata. Očitno tokrat ne bo tako. Znaki so pri meni skoz, ampak si jih po moje že kar malo namišljam, oz. se mi zdi da je znak. Prej pač nisem bila toliko pozorna na bolečine v jajčnikih, boleče prsi, slabost, glavobol, utrujenost..., ko sem prebrala, da dobiš kovinski okus v ustih, se mi sedaj še to zdi da tudi to imam. Kaj pa vem, bom počakala do 13. 10 takrat bi naj prišla user posted image , upam sicer da ne bo, ampak takrat bom test naredila, po moje je ziher da naredim kar dva. Bomo videli, držim pesti za vse nas. user posted image  Punce, že jeste Tifol? Jaz sem ga včeraj začela.
Pa veliko uspeha pri user posted image

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.9.2006 11:49:48   
andreja2000
Klarita!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravljena med nami.Tudi jaz ne pričakujem tečkeuser posted image  okoli 13.10.

Želim, da čim prej ugledaš ta magičnuser posted image user posted image ,ta čas ,ko pa čakaš pa deli z nami svoje občutke.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.9.2006 12:38:13   
Klarita
Tako sem nestrpna, da sploh povedat ne morem. Sedaj ravno med malico sem šla kupit test za nosečnost, ne vem če ga katera tukaj pozna, reče se seratec, noter je samo en trakec in navodila. Seveda ga še ne bom naredila takoj, ampak bom poskušala počakat na zamujeno user posted image . Občutki so čudni. Po eni strani se mi zdi, da tokrat bo, po drugi pa me je strah, da ne bo. Kaj pravijo vaši bodoči očki? So tudi oni kaj nestrpni? Moj se je celo v službi s sodelavci začel pogovarjat o tem in mi vsak dan kaj novega pove pa po internetu bere forume in potem mi celo on izračuna ovulacijo. Tako sem bila prejšnji mesec presenečena, ko me je vprašal "kako dolgo traja tvoj ciklus?" Skoraj me je kap, ker še nikoli tega ni vprašal, sploh pa ne s takimi izrazi.....user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.9.2006 13:21:01   
jasnicaa
Joj Klarita, tvoj je tak k moj. Moj tudi nori da bo šel na pregled itd. čeprav sva šele drugi krog. Pa kr sprašuje okoli kako dolgo so delali user posted image . Ahahahah kok so ti naši srčki smešni. Glede na to da jutri ne čakam user posted image , se počutim iz minute v minuto bolje noben PMS, odlično se počutim prav evforično. Drugače imam migrene in še nisem dočakala user posted image  brez glavobola, tko da resno upam da nama je ratal. Se mi zdi da se bol zaradi mojega srčka sekiram k pa zaradi sebe user posted image .

Klarita za test ti je še prekmalu sploh če jo ne pričakuješ šele čez skoraj dva tedna.

Pa naj čimprej mine in da vse zagledamo user posted image

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.9.2006 13:55:14   
Klarita
Ja, Jasnicaa, so kar smešni naši moški in sladki. Moj še po internetu išče posteljice in vozičke in vse mora bit čist ekstra in drugače kot imajo drugi, čeprav mi to ni najbolj všeč, ker pravijo, da ni dobro naprej stvari kupovat, moj pa sploh ni vraževeren in mu gre na živce, če mu gnjavim s takimi, zato ga nočem sedaj napadat. Za test vem, da je prezgodaj, ampak bolj mi je sumljiva tista moja viroza, ko sploh ne vem če je bila viroza. Glavobolov jaz nikoli nisem imela toliko pogostih kot jih imam sedaj. Pa trebuh imam ful napet, kljub temu, da je še tolko daleč do user posted image . Kaj če sem že user posted image  pa sploh ne vem, moja prijateljica je bila 3 mesece normalno bolna pa sploh ni vedela, da je noseča, še govorila je vsem, da se je ful zredila in da gre na aerobiko hujšat, dokler ni imela nekih težav in je šla k zdravniku, sedaj pa ima punčko.  Bomo videli kaj bo iz tega. Upam, da user posted image .

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.9.2006 10:19:48   
Klarita
Dobro jutro. Zanima me, če ima mogoče katera enake težave in sicer bolečine v jajčnikih. Včeraj so me  začeli boleti in me bolijo še danes. Do user posted image  je še kar nekaj časa, zato ne more bit PMS. Je možno, da ovulacija boli? Sva pa z dragim v torek user posted image  v upanju na user posted image  in ne vem zakaj me tak bolijo, prav pikajo me.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.9.2006 10:29:52   
Anonimen
Klarita sem mela par dni nazaj isto. Bolelo k user posted image . 2 dni. Jaz mislim da je bla ovulacija.

(odgovor članu Klarita)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
28.9.2006 10:47:02   
Klarita
user posted image  Upam, da nisva prehitrouser posted image in bi morala prav včeraj. Bova danes za ziher. user posted image  Potem pa upam, da rata user posted image . Te ovulacije in štetje dni me prav nervirajo. Res bi bilo bolje brez tega, ampak kaj ko je želja tako velika in sva oba taka, da mora takoj ratat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.9.2006 10:48:18   
Klarita
Aja, hvala Karin24, upam, da tudi tebi rata čimprej. user posted image

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.9.2006 10:48:36   
jasnicaa
Ja, Klarita tako kot si rekla res so posrečeni. No jaz sem prvi test naredila že v torek to je bilo 4 dni pred pričakovano  user posted image . Vendar pa se mi niso kazali nobeni znaki PMS razen tega, da sem bila zelo dobre volje, ponavadi me pred menstro fulll boli glava, sedaj pa nič. No in potem sem včeraj popoldan naredila test iz Mullerja Viola za zgodnje ugotavljanje nosečnosti in mi pokaže rahloooooo ampak res rahloooo drugo črtico. Potem sem danes zjutraj naredila še en test tudi iz Mullerja ampak drugi proizvajalec in spet rahlaaaaa druga črtica, tako da ne vem.

Bom počakala še kak dan dva pa ponovila test potem bi moralo že dobro pokazati. Ja kar se simptomov tiče jih nimam nič niti napetih prsi niti kovinski okus nič nič nič. Počutje je super.

Prejšni mesec ko sem pa dobila user posted image  sem pa imela vse možne nosečniške simptome že takoj po ovulaciji.

Vem pa da so dnevi dolgi in se vlečejo tako, da ti predlagam da čimveč sodeluješ na forummu in da ti na ta način čiprej mine čas.

Upam da čimprej ugledamo user posted image

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.9.2006 10:53:16   
Anonimen
Jst tud upam da ratauser posted image
Je drug mesec kar se trudiva. Moj je tud mislu da bo takojuser posted image
Prejšn mesec je mu roj. dan in sem rekla da mam še eno darilo zanj. In je bil takoj pametn da user posted image . No sej jst sm tud upala sam ni blo nč. Je dubu dva mačkonauser posted image .
No upam da bo ta mesec.
Držim pesti tud za vasuser posted image

Jasnicaa upam da je user posted image user posted image .user posted image

Sporoč!

(odgovor članu jasnicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
28.9.2006 11:11:59   
Klarita
Malo sem upala, da sva že prejšnji mesec kaj ušpičla, ker sem skoz imela neke čudne znake, zato sem kupila test, en tak poceni. Najprej sem ga mislila naredit ta mesec, če mi bo slučajno user posted image  zamujala, ampak se nisem mogla zadržat in sem ga danes zjutraj naredila pa ni bilo user posted image  in ne user posted image . Škoda, da sem ga naredila mi je kar dan poslapšalo. Fajn, da ste ve tukaj, da lahko malo podebatiramo in si vlivamo upanja, saj upanje umre zadnjo, a ne?!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.9.2006 11:29:56   
kepica
Joj, jasnicaa, tole se pa lepo sliš. Jest upam oz. se mi kar zdi, da vama je uspelo. Sploh teli Mullerjevi testi so ful dobri. Čakam v prihodnjih dneh na lepo novičko od tebeuser posted image Jaz sem jih prejšnji mesec imela in niso pokazal nič. Tko da je to že super znak, da se je nekaj pokazal.
Meni se pa tudi že bliža dan D. Tok sem že nestrpna, pa ne bom delala testa pred 3.10, da ne bom spet razočarana. Joj, kok si želim, da bi zagledalauser posted image  Včeraj, ko sem se sprehajala po LJ sem vidla same nosečke s trebuščki. Tok so luštneuser posted image  Upam, da bomo tut me kmal med njimi.
Drugač pa znakov nimam nobenih. No, ja. Mam ful belega toka, ampak po moje da to nč ne pomen. Pa v trebuhu čutim eno težo, pa včasih me kaj špikne, to je pa tut vse. Ampak na nič od tega se ne zanašam, ker mam to itak vsak mesec, testi pa zmerej negativni.user posted image  Naj nam čas do dneva D hitro mineuser posted image

lp
kepica

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.9.2006 11:37:22   
jasnicaa
Pravijo, da so dobri sicer pa tudi cena ni ravno mala ta Viola je okoli 1600 SIT. Ampak veš kako je k se mi zdi da imam kr privide že. Bom počakala kak dan dva.

Drugače pa ko si ravno omenila beli tok, tudi jaz sem ta mesec imela dosti belega toka v drugi polovici cikla, sem nekje zasledila, da je to posledica progesterona, ki skrbi da se jajčece lepo vgnezdi hkrati pa tudi ne dovoli, da bi prišlo do user posted image . Bila sem tudi napihnjena samo ne vem ali je bla zato kriva hrana user posted image  

Joj drugače pa res upam da sem user posted image , počutim se že tako user posted image .

Kepica upam da čiprej vse zagledamo debele user posted image .

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.9.2006 12:23:43   
Klarita
Joj, ko bi se vam besede pozlatile. Men se tud zdi, da že haluciniram in čutim vse znake. Na cesti se mi zdi vsaka druga noseča, meni pa se itak zdi, da se mi nekaj premika v trebuhu. Ne vem kako se naj skuliram, pa se poskušam polno zaposlit in vse drugo delat, pa mi misli uhajajo spet nazaj k bebici.  Vedno bolj me je strah razočaranja čez par tednov, ampak poskušam bit optimist. Punce vse bomo kmalu vidle user posted image  in takrat bomo user posted image  od veselja.

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.9.2006 10:19:52   
jasnicaa
Naj vam povem, da očitno dobivam prve nosečiške  znake k sem se prej hvalila kako meni ni nič user posted image . Danes mi je obupno slabo in na trenutke se mi zvrti. Sem razmišljala, da če bo tak vsak dan pol nimam kaj iskati v službi. Spodaj me vsake tolko časa špikne, manjkajo samo še boleča prsa in kovinski okus pa bom kompletna.

Test bom ponovno naredila jutri zjutraj, da vidimo če je že kaj bol vidna črtica.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.9.2006 10:44:30   
kepica
ČESTITAM jasnicaa, to bo to user posted image user posted image  Bravo!! Prav privoščim ti. Joj, kaj bi jaz dala za user posted image  Pa mam spet slab občutek. user posted image   Bo treba še mal počakat. Še 5 dni.. Še dobro, da je vikend vmes, da bo hitro minilo.
Jasnicaa, uživaj v blaženem stanju.user posted image

lp
kepica

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.9.2006 11:02:08   
Anonimen
user posted image BRAVO!user posted image

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.