|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nazaj v službo
16.4.2008 10:51:29   
biga
Izteka se mi porodniška, maja začnem spet službo. Poleg tega, da bom pogrešala mojega user posted image , da me bo skrbelo zanj (čeprav bo do septembra v varstvu moje mame in mu ne bo hudega), sem zdaj še izvedela, da so razmere na delovnem mestu slabše kot prej. Kar nekaj sodelavcev je dalo odpoved, tako da mene zdaj čaka ogromno dela, ko pridem nazaj. Iz razgovorov pri delodajalcu sem razbrala (čeprav mi direktno še ni tega rekel), da ne bom več delala tako, kot doslej (nekako mi je vedno uspelo, da sem začela okrog pol osmih in končala do pol štirih ali štirih), ampak pričakujejo, da bom tam kar do sedmih zvečer skoraj vsak dan, pa še soboto pridem na vrsto. Ne bi rada izpostavljala, kje delam, gre pa za dejavnost, ki je sicer fleksibilna, kar zadeva delovni čas, včasih tudi popoldne in zvečer, vendar sem doslej vse uspela se dogovorit, ker nas je bilo dovolj. Zdaj pa bodo gotovo meni naložili še več, ker je šla tudi sodelavka, ki me je nadomeščala, na porodniško. Da bi izkoristila 6-urni delavnik, si niti ne upam vprašat. Pa tudi finančno nama z možem ne bi zneslo. Zdaj pa ne vem, kaj naredit. Prej sem že veliko delala, zdaj z malim otročkom naj bi bila pa po cele dneve v službi. Se pravi, da bi ga videla, ko bo šel spat. Seveda razmišljam tako o tem, da bi se nekako zmenila drugače, tudi o odpovedi razmišljam. A upam, da se bom lahko z direktorico dogovorila, saj me je vselej podpirala kot uspešno delovno silo. Žal v našem podjetju niti malo niso otrokom prijazni. Tako da me je zdaj zelo strah nazaj. Po eni strani rabim službo, po drugi pa tudi otroka nočem vse dni pustiti v varstvu atiju ter babicam. Kaj bi ve naredile, se je kateri zgodilo podobnopo vrnitvi iz porodniške? Prosim za nasvet.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
16.4.2008 11:23:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu biga)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
16.4.2008 12:02:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu biga)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nazaj v službo
19.4.2008 10:37:40   
Clavdy
Biga, imava kar podobno situacijo. Jaz grem v službo 6.maja. Delam na dve izmeni po 6 ur (vendar skor nikol ne greš domov ob uri) ter 3 sobote po cel dan, tisti teden, ko imam soboto prosto, pa se dela 8 ur. Niti ne vem, če bom šla sploh nazaj na isto delovno mesto, poleg tega si pa ne morem privoščiti delat po 4 ure, saj imam pogodbo do 5.septembra. Med tem časom se je tudi pri nas že zamenjalo kar nekaj ljudi.
Pogodbo mi stalno podaljšujejo, kar mi gre že na živce, saj jo imajo nekateri  že za nedoločen čas, pa so prišli za mano.
Imamo mladega šefa, ki gleda tudi na to kako si mu vizuelno simpatičen. Ena sodelavka je ful pridna in marljiva, v firmi že skor od samega začetka, pa jo stalno daje v nič, tista, ki pa je mene nadomestila, pa je pred enim mesecem napredovala v vodjo namestnice (ki jo prej sploh nismo imeli, saj sem jo jaz nadomeščala v času dopustov). Jaz si  že od januarja iščem drugo službo in sicer samo v dopoldanskem času, glih zato, da bi bila lahko popoldne s tamalmu. Zaenkrat nič ne kaže.
Bo pa tamal tudi pri mojih starših, v vrtec pa ga bom dala nekje pri 3 letih.
Želim ti vso srečo, da se boš nekako dogovorila v svojo korist in kar bodi odločna.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nazaj v službo
28.4.2008 12:19:12   
PIRANJA
Ti bodi kar odločna. Povej jim, da še dojiš, tudi če ne več. To jih zna zmesti..., ker ti res nič ne morejo.

(odgovor članu Clavdy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?