Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: navadni prehlad se je "razširil" 19.10.2009 12:32:01
|
|
|
|
miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alči Ojla, bila sem prehlajena, nakar so se mi zabasili sinusi, zdaj paje tako hudo, da me boli cela desna stran-sinusi, ličnica, zobje, spodnja čeljust....še dobro da nimam vročine. A mate kak recept kako ublažit bolečine, razen z lekadolom Kaj ko bi šla malo k zdravniku? Noseča si, tako da ga ni ravno za sračkat. Lekadole pa jest kot bonbone tudi ni ravno dobro. Torej pot pod noge in se pojdi malo pokazat.
|
|
RE: navadni prehlad se je "razširil" 19.10.2009 12:32:53
|
|
|
|
Naja31
|
Se strinjam, K zdravniku.
|
|
|
|
RE: navadni prehlad se je "razširil" 19.10.2009 12:38:16
|
|
|
|
Anonimen
|
enako,k zdravniku bo treba.pr men je blo isto,dobila boš antib.pa en sprej se mi zdi,da je tafen za nos,pa bo bolje.
|
|
|
|
RE: navadni prehlad se je "razširil" 19.10.2009 18:06:54
|
|
|
|
bskrle
|
inhalacije, vlažne, večkrat na dan
|
|
RE: navadni prehlad se je "razširil" 19.10.2009 19:06:42
|
|
|
|
smuki
|
pri meni se je tud navaden prehlad razširil v vnetje dihalnih poti in ušesa. So me tud tako zobje boleli, da joj. Sem šla k zdravniku, dobila antibiotik in je bilo potem čez čas (gre bolj počasi v nosečnosti) bolje.
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOton ... iz avtomobilaHe, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.