|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   navadni prehlad se je "razširil"
19.10.2009 12:29:29   
Alči
Ojla,
bila sem prehlajena, nakar so se mi zabasili sinusi, zdaj paje tako hudo, da me boli cela desna stran-sinusi, ličnica, zobje, spodnja čeljust....še dobro da nimam vročine. A mate kak recept kako ublažit bolečine, razen z lekadolomuser posted image

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: navadni prehlad se je "razširil"
19.10.2009 12:32:01   
miapia

IZVIRNO SPOROČILO: Alči

Ojla,
bila sem prehlajena, nakar so se mi zabasili sinusi, zdaj paje tako hudo, da me boli cela desna stran-sinusi, ličnica, zobje, spodnja čeljust....še dobro da nimam vročine. A mate kak recept kako ublažit bolečine, razen z lekadolomuser posted image

Kaj ko bi šla malo k zdravniku? Noseča si, tako da ga ni ravno za sračkat. Lekadole pa jest kot bonbone tudi ni ravno dobro. Torej pot pod noge in se pojdi malo pokazat. user posted image

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2009 12:32:53   
Naja31
Se strinjam, K zdravniku.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2009 12:38:16   
Anonimen
enako,k zdravniku bo treba.pr men je blo isto,dobila boš antib.pa en sprej se mi zdi,da je tafen za nos,pa bo bolje.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2009 18:06:54   
bskrle
inhalacije, vlažne, večkrat na dan

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2009 19:06:42   
smuki
pri meni se je tud navaden prehlad razširil v vnetje dihalnih poti in ušesa. So me tud tako zobje boleli, da joj. Sem šla k zdravniku, dobila antibiotik in je bilo potem čez čas (gre bolj počasi v nosečnosti) bolje. 

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2009 8:50:26   
Alči
user posted image No hvala vam, sem se spokala danes k zdravniku. Ni mi dala antibiotikov, ker pravi da je to zadnja opcija in glede na to da vročine ni.....FIZIOLOŠKA, da mi bi iz vseh lukenj ven špricalo....pa dajmo, bom saj vidla kako se moj sine počutiuser posted image

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.