|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   navadne gatke ali bokserce za fante?
22.11.2007 12:34:02   
Anonimen
Kaj raje nosijo vaši fantje? Ker naš ima ponavadi gate, ima ene troje bokserce, ampak tiste so bolj za doma ali pa za spat, če zmanjka pižam, drugače pa navadne gatke. Pa razmišljam, da bi mu par bokserk kupila, so morda malo toplejše za zdaj, pa še lepe so. A jih vaši nosijo ali se v vrtcu kaj gledajo med sabo (to vem, da se na WC) in zafrkavajo drug drugega, če imajo "hecne" gatke?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: navadne gatke ali bokserce za fante?
22.11.2007 12:35:28   
lelaval
Moj jih ima raje,  kot navadne - še poleti. Nosi pa jih že iz plenice ven.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2007 12:44:06   
Anonimen
Naš samo navadne gatke take z narisanim Spaidermenomuser posted image
boksarce je odklonila za enkart,če pa najdemo z spaidermenom jih bo pa najbrž oblekel.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2007 12:48:50   
spacey
Naš ima oboje. Mu je čisto vseeno kaj ima gor, vsaj za enkrat.

Sem pa danes v Mercatorju vidla, da imajo boxarce in gatike z motivom Ninje turtle in Nodi, stanejo pa 10 ojrov.user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2007 12:56:38   
Mikica
Naš kljub zalogi bokserc z različnimi junaki jih ne mara. Samo navadne gatke.

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2007 12:58:25   
orhideja75
pri nas pridejo v poštev samo navadne gatke. tiste boksarice (pa četudi so gor različni vzorčki) pa kar ležijo v omari.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.11.2007 13:01:59   
Lenny
Najin maxi ima prav hecna merila. Gatke hoče v običajnem kroju, kopalke pa obvezno "z rokavi". Zdaj ga pa razumi user posted image

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.11.2007 13:06:36   
Anonimen
naš ima sicer občasno še pleničko...drugač pa "badante kot tatiiiii" misli pa na navadne gate.

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.11.2007 13:14:17   
Maxica
Ima tudi boksarce, ker se meni ful dopadejo, ampak večinoma ima pa navadne gatke, predvsem z motivi Strele McQueen.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.11.2007 13:18:14   
lukec
Kombiniramo ene in druge ( ne naenkratuser posted image ), v vrtcu in doma.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.11.2007 13:18:16   
aluš
Oba imata navadne gate (10 letniku smo lani kupili bokserce, pa pravi, da ga motijo), tamalmu (4 leta) jih še nismo probal. Jih moram kupit, samo ne vem, zdaj pozimi ko nosi žabe, to ne bo najbolše. Ali isto. Dajte nasvete user posted image  Ja kopalke pa oba obvezno z "rokavčki". Se jima ful pašejo, sploh ne kupimo več navadnih.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.11.2007 13:32:12   
honey
Naš pa nosi samo bokserice. Ne vem, enkrat ali dvakrat sem mu oblekla navadne gatke, pa se je non-stop nekaj praskal po riti in mu šlo na živce, pa govoril, da ga vse žuli. Tako da smo ostali kar pri boksericah, ki pa so oprijete, ne tiste široke bokserice. Res pa je, da se meni tudi veliko bolj dopadejo, se mi zdi, da tudi pri atiju naredijo čisto drugačno rit, kot navadne gate user posted image

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.11.2007 13:40:08   
Anonimen
Tako da smo ostali kar pri boksericah, ki pa so oprijete, ne tiste široke bokserice.

Aha, tole se mi zdi, da je pomembno, da se po hlačnicah gate ne nabirajo.

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
22.11.2007 14:16:26   
Pajaca
Pr nas ima sicer še plenico, ampak čez ima potem gatke al pa boksarce, pa za enkrat mu je vseeno kaj mu dam gor. Je pa hec, ker poleti smo ga imeli rečmo v kampu pred prikolo brez plenice in so ga gatke motile še pa še. Sam takrat nismo imel boksarc da bi probal kako bi šlo. tko da bomo vidl ko bo končno enkrat brez plenice kaj bo želel.

Mi je pa tud bolj luškan v boksarcah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.11.2007 14:21:20   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Ima tudi boksarce, ker se meni ful dopadejo, ampak večinoma ima pa navadne gatke, predvsem z motivi Strele McQueen.

Pri nas je isto user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.11.2007 14:25:18   
san
Moj pa obožuje boksarce že od samega začetks in če bi bilo po njegovo bi jih skoz nosil. In kadar mu dam navadne gatke za oblečt jih zamenja za boksarce - pa nimajo nobenih motivov gor, sam se mi zdi, da mu je bolj komot.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.11.2007 14:27:18   
san
aja v vrtcu pa nič ne pravi, da bi se kaj gledali ali hecali zaradi gatk - mogoče so še premajhni za te štose (še dva mesece do 4. leta).

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.11.2007 14:33:45   
Nikica
Že od kar nismo v pleničkah, od avgusta, nosi samo bokserice, oprijete. Sedaj je za rojstni dan dobil navadne spodnje hlačke z motivom Strele Mqueen, tako da tudi te nosi. Ni zbirčen. Pri mrazu so pa res bolj fajn boksarice, pa dokolenke, da ne bo pomote (žabice nosimo le v hudem mrazu).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.11.2007 14:34:20   
Anonimen
Jaz do letos nisem Tiborju kupila nobenih bokserc. Oziroma sem mu lani poleti dvojne, pa mu niso bile všeč, ker so bile črtaste in jih ni hotel nosit. Po moje so ga črrte v rit žulile.user posted image  Je pa omenjal, da imajo v vrtcu fantje boksarce in prav zato sem mu jaz te dvojne kupila, pa še babi dvojne za RD. Ampak tudi unih potem ni nosil, ker je bilo poletje in so se mi zdele itak prevroče. Pa tudi tiste mu niso bile všeč.user posted image

Letos jeseni pa sem mu jih kar nekaj kupila. In sedaj tudi vem, kaj je pri njih pomembno. Kot si že ugotovila, ne smejo biti široke, ampak oprijete. In to so večinoma tiste, ki imajo med nogami vstavljeno dodatno blago, da niso narejene kar tako, kot npr. ženske kratke hlače, z enim šivov posredi in gotovo. V H&M take, taprave, nekoliko dražje, tiste cenejše, ki so po dvojne ali trojne skupaj pakirane, tiste niso v redu, ker so res širše v hlačnicah.

Torej: med nogami morajo imeti vstavljeno blago, potem je pa v redu.  So pa prav fajn za zdaj, za pozimi, ker se meni res zdijo toplejše.

(odgovor članu san)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
22.11.2007 14:38:25   
Pi-kica 1
Naš nosi pozimi samo boksarce. Res pa je fajn, da je po sredi blago vstavljeno, kot je splišni napisala. Tiste navadne mu v ritko lezejo in si jih stalno popravlja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.11.2007 14:46:28   
Anonimen
Torej: med nogami morajo imeti vstavljeno blago, potem je pa v redu. So pa prav fajn za zdaj, za pozimi, ker se meni res zdijo toplejše.

No, evo, taka navodila so zame user posted image  O.K., sem ene take danes kupila, da vidim, kaj bodo šefe rekli.

(odgovor članu Pi-kica 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
22.11.2007 14:47:04   
Zvezdica
Maxica, kje pa dobite te gatke s strelo? Ker naš ga obožuje:).

Drgač pa prakticiramo oboje, zdaj bolj gatke. Boksrce ima poleti, doma.

i belive i can fly....

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.11.2007 14:58:00   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Maxica, kje pa dobite te gatke s strelo? Ker naš ga obožuje:).

Če lahko jaz odgovorim user posted image . mi smo jih kupili v H&Mu kako leto nazaj.

Jih imajo pa v Leclercu - po 3 pakirane skupaj. Preverjeno včeraj gledala in skoraj kupila user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
22.11.2007 14:59:56   
srki
Naš je tudi ponosen, ko ima boksarce, drugače pa prevladujejo navadne gatke. Ene par jih imam še prav tiste, s "šlicom"user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
22.11.2007 17:26:30   
frutka_
Naš ima obojne. Glede na to, da zdaj nosi nogavice so navadne gatike bolj praktične.
Boxarce pa morajo biti oprijete, da mu bingl in jajčke ne visijo dol prosto po Prešernu...user posted image user posted image user posted image  najbrž niti ni zdravo.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.