Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: navadne gatke ali bokserce za fante? 22.11.2007 12:35:28
|
|
|
|
lelaval
|
Moj jih ima raje, kot navadne - še poleti. Nosi pa jih že iz plenice ven.
|
|
RE: navadne gatke ali bokserce za fante? 22.11.2007 12:44:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš samo navadne gatke take z narisanim Spaidermenom boksarce je odklonila za enkart,če pa najdemo z spaidermenom jih bo pa najbrž oblekel.
|
|
|
|
RE: navadne gatke ali bokserce za fante? 22.11.2007 12:48:50
|
|
|
|
spacey
|
Naš ima oboje. Mu je čisto vseeno kaj ima gor, vsaj za enkrat. Sem pa danes v Mercatorju vidla, da imajo boxarce in gatike z motivom Ninje turtle in Nodi, stanejo pa 10 ojrov.
|
|
RE: navadne gatke ali bokserce za fante? 22.11.2007 12:56:38
|
|
|
|
Mikica
|
Naš kljub zalogi bokserc z različnimi junaki jih ne mara. Samo navadne gatke.
|
|
|
|
RE: navadne gatke ali bokserce za fante? 22.11.2007 12:58:25
|
|
|
|
orhideja75
|
pri nas pridejo v poštev samo navadne gatke. tiste boksarice (pa četudi so gor različni vzorčki) pa kar ležijo v omari.
|
|
RE: navadne gatke ali bokserce za fante? 22.11.2007 13:01:59
|
|
|
|
Lenny
|
Najin maxi ima prav hecna merila. Gatke hoče v običajnem kroju, kopalke pa obvezno "z rokavi". Zdaj ga pa razumi
|
|
|
|
RE: navadne gatke ali bokserce za fante? 22.11.2007 13:06:36
|
|
|
|
Anonimen
|
naš ima sicer občasno še pleničko...drugač pa "badante kot tatiiiii" misli pa na navadne gate.
|
|
|
|
RE: navadne gatke ali bokserce za fante? 22.11.2007 13:14:17
|
|
|
|
Maxica
|
Ima tudi boksarce, ker se meni ful dopadejo, ampak večinoma ima pa navadne gatke, predvsem z motivi Strele McQueen.
|
|
RE: navadne gatke ali bokserce za fante? 22.11.2007 13:18:14
|
|
|
|
lukec
|
Kombiniramo ene in druge ( ne naenkrat ), v vrtcu in doma.
|
|
RE: navadne gatke ali bokserce za fante? 22.11.2007 13:18:16
|
|
|
|
aluš
|
Oba imata navadne gate (10 letniku smo lani kupili bokserce, pa pravi, da ga motijo), tamalmu (4 leta) jih še nismo probal. Jih moram kupit, samo ne vem, zdaj pozimi ko nosi žabe, to ne bo najbolše. Ali isto. Dajte nasvete Ja kopalke pa oba obvezno z "rokavčki". Se jima ful pašejo, sploh ne kupimo več navadnih.
|
|
|
|
RE: navadne gatke ali bokserce za fante? 22.11.2007 13:32:12
|
|
|
|
honey
|
Naš pa nosi samo bokserice. Ne vem, enkrat ali dvakrat sem mu oblekla navadne gatke, pa se je non-stop nekaj praskal po riti in mu šlo na živce, pa govoril, da ga vse žuli. Tako da smo ostali kar pri boksericah, ki pa so oprijete, ne tiste široke bokserice. Res pa je, da se meni tudi veliko bolj dopadejo, se mi zdi, da tudi pri atiju naredijo čisto drugačno rit, kot navadne gate
|
|
|
|
RE: navadne gatke ali bokserce za fante? 22.11.2007 13:40:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako da smo ostali kar pri boksericah, ki pa so oprijete, ne tiste široke bokserice. Aha, tole se mi zdi, da je pomembno, da se po hlačnicah gate ne nabirajo.
|
|
|
|
RE: navadne gatke ali bokserce za fante? 22.11.2007 14:16:26
|
|
|
|
Pajaca
|
Pr nas ima sicer še plenico, ampak čez ima potem gatke al pa boksarce, pa za enkrat mu je vseeno kaj mu dam gor. Je pa hec, ker poleti smo ga imeli rečmo v kampu pred prikolo brez plenice in so ga gatke motile še pa še. Sam takrat nismo imel boksarc da bi probal kako bi šlo. tko da bomo vidl ko bo končno enkrat brez plenice kaj bo želel. Mi je pa tud bolj luškan v boksarcah.
|
|
|
|
RE: navadne gatke ali bokserce za fante? 22.11.2007 14:21:20
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Ima tudi boksarce, ker se meni ful dopadejo, ampak večinoma ima pa navadne gatke, predvsem z motivi Strele McQueen. Pri nas je isto
|
|
|
|
RE: navadne gatke ali bokserce za fante? 22.11.2007 14:25:18
|
|
|
|
san
|
Moj pa obožuje boksarce že od samega začetks in če bi bilo po njegovo bi jih skoz nosil. In kadar mu dam navadne gatke za oblečt jih zamenja za boksarce - pa nimajo nobenih motivov gor, sam se mi zdi, da mu je bolj komot.
|
|
|
|
RE: navadne gatke ali bokserce za fante? 22.11.2007 14:27:18
|
|
|
|
san
|
aja v vrtcu pa nič ne pravi, da bi se kaj gledali ali hecali zaradi gatk - mogoče so še premajhni za te štose (še dva mesece do 4. leta).
|
|
|
|
RE: navadne gatke ali bokserce za fante? 22.11.2007 14:33:45
|
|
|
|
Nikica
|
Že od kar nismo v pleničkah, od avgusta, nosi samo bokserice, oprijete. Sedaj je za rojstni dan dobil navadne spodnje hlačke z motivom Strele Mqueen, tako da tudi te nosi. Ni zbirčen. Pri mrazu so pa res bolj fajn boksarice, pa dokolenke, da ne bo pomote (žabice nosimo le v hudem mrazu).
|
|
|
|
RE: navadne gatke ali bokserce za fante? 22.11.2007 14:34:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz do letos nisem Tiborju kupila nobenih bokserc. Oziroma sem mu lani poleti dvojne, pa mu niso bile všeč, ker so bile črtaste in jih ni hotel nosit. Po moje so ga črrte v rit žulile. Je pa omenjal, da imajo v vrtcu fantje boksarce in prav zato sem mu jaz te dvojne kupila, pa še babi dvojne za RD. Ampak tudi unih potem ni nosil, ker je bilo poletje in so se mi zdele itak prevroče. Pa tudi tiste mu niso bile všeč. Letos jeseni pa sem mu jih kar nekaj kupila. In sedaj tudi vem, kaj je pri njih pomembno. Kot si že ugotovila, ne smejo biti široke, ampak oprijete. In to so večinoma tiste, ki imajo med nogami vstavljeno dodatno blago, da niso narejene kar tako, kot npr. ženske kratke hlače, z enim šivov posredi in gotovo. V H&M take, taprave, nekoliko dražje, tiste cenejše, ki so po dvojne ali trojne skupaj pakirane, tiste niso v redu, ker so res širše v hlačnicah. Torej: med nogami morajo imeti vstavljeno blago, potem je pa v redu. So pa prav fajn za zdaj, za pozimi, ker se meni res zdijo toplejše.
|
|
|
|
RE: navadne gatke ali bokserce za fante? 22.11.2007 14:38:25
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Naš nosi pozimi samo boksarce. Res pa je fajn, da je po sredi blago vstavljeno, kot je splišni napisala. Tiste navadne mu v ritko lezejo in si jih stalno popravlja.
|
|
|
|
RE: navadne gatke ali bokserce za fante? 22.11.2007 14:46:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Torej: med nogami morajo imeti vstavljeno blago, potem je pa v redu. So pa prav fajn za zdaj, za pozimi, ker se meni res zdijo toplejše. No, evo, taka navodila so zame O.K., sem ene take danes kupila, da vidim, kaj bodo šefe rekli.
|
|
|
|
RE: navadne gatke ali bokserce za fante? 22.11.2007 14:47:04
|
|
|
|
Zvezdica
|
Maxica, kje pa dobite te gatke s strelo? Ker naš ga obožuje:). Drgač pa prakticiramo oboje, zdaj bolj gatke. Boksrce ima poleti, doma.
|
|
RE: navadne gatke ali bokserce za fante? 22.11.2007 14:58:00
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Maxica, kje pa dobite te gatke s strelo? Ker naš ga obožuje:). Če lahko jaz odgovorim . mi smo jih kupili v H&Mu kako leto nazaj. Jih imajo pa v Leclercu - po 3 pakirane skupaj. Preverjeno včeraj gledala in skoraj kupila
|
|
|
|
RE: navadne gatke ali bokserce za fante? 22.11.2007 14:59:56
|
|
|
|
srki
|
Naš je tudi ponosen, ko ima boksarce, drugače pa prevladujejo navadne gatke. Ene par jih imam še prav tiste, s "šlicom" .
|
|
|
|
RE: navadne gatke ali bokserce za fante? 22.11.2007 17:26:30
|
|
|
|
frutka_
|
Naš ima obojne. Glede na to, da zdaj nosi nogavice so navadne gatike bolj praktične. Boxarce pa morajo biti oprijete, da mu bingl in jajčke ne visijo dol prosto po Prešernu... najbrž niti ni zdravo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zakaj je dobro imeti sestro?V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.