Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
navadne bombažne kratke hlače 10.8.2007 11:30:07
|
|
|
|
živa
|
Zdaj ko ste mi tako lepo svetovale glede spodnjih hlač, mi, prosim, pomagajte še pri iskanju čisto navadnih bombažnih kratkih hlač (torej iz tega mehkega bombaža, kot so navadno bodiji, majčke, spodnje perilo ipd.) na elastiko v pasu. Na srečo so našemu malemu prav še lanske (št. 68), ampak imamo samo ene troje. Rabim št. 80 ali 86. Edine, ki sem jih do sedaj videla, so bile v Sparu, pa še to v kompletu z majčko. Hitro svetujete, da imam izgovor prej iti iz službe in po nakupih . Lp, živa
|
|
|
|
RE: navadne bombažne kratke hlače 10.8.2007 12:00:36
|
|
|
|
Mikica
|
Ravno v Sparu sem jih jaz kupila - posamezno.
|
|
|
|
RE: navadne bombažne kratke hlače 10.8.2007 12:17:18
|
|
|
|
pravljica
|
jaz se tudi ne spomnim, da bi jih kje videla posamezno, so ponavadi v kompletih z majčko...to pa dobiš povsod
|
|
RE: navadne bombažne kratke hlače 10.8.2007 12:26:55
|
|
|
|
živa
|
Mikica, v Sparu sem jih včeraj gledala, ampak so imeli velikosti šele od 3 let dalje, jaz rabim pa precej manjše. V H&M so imeli pa (tudi le v kompletih) samo za novorojenčke (št. 50, 56). Majčk nekaj imamo, hlač nam pa res primanjkuje ... Lp, živa
|
|
|
|
RE: navadne bombažne kratke hlače 10.8.2007 12:47:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem, iz kje si, ampak v Kranju jih imajo v Čenči, v Kanarčku (ena stavba naprej od lekarne), in to čisto poceni. Edino za številke nisem prepričana, upam, da imajo tako majhne.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?