Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nauk da moški tudi znajo misliti 11.9.2007 10:54:44
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
> > Jezero > > > > Stari farmer je imel veliko posest ob jezeru. Na njej si je zasadil velik > sadovnjak. Pod jablanami in hruškami je postavil klopi in mizice, skratka, > idealno za piknik. Tudi jezero je bilo urejeno in idealno za plavanje. > Nekega popoldneva se je odločil pogledati v sadovnjak, če je vse v redu. > Nameraval je tudi pobrati zrele sadeže. Vzel je veliko vedro in se > odpravil. > Tako na daleč je ob jezeru zaslišal hihitanje ženskih glasov, ko pa se je > dovolj približal, je opazil skupino deklet, ki so se gole kopale. > Ko so ga opazile, so takoj vse zaplavale v globjo vodo. Lepo jih je > pozdravil. Dekleta njegovega obiska niso bila preveč vesela, zato mu je ena > od njih rekla, da ne bodo prikazale iz vode, dokler bo on v bližini. > Starec pa jim je odvrnil: "Nisem prišel gledat, kako se gole kopate, niti > kako gole prihajate iz vode." > Pokazal jim je vedro in rekel: "Prišel sem samo nahranit krokodile!" > > NAUK: Tudi moški (lahko) hitro mislijo... > >
|
|
RE: nauk da moški tudi znajo misliti 11.9.2007 10:56:09
|
|
|
|
blue sky
|
|
|
|
|
RE: nauk da moški tudi znajo misliti 11.9.2007 11:14:03
|
|
|
|
srki
|
Ojej....
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?