Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
national geographic - oddaja 10.8.2005 10:11:33
|
|
|
|
arielca
|
Gledam!!!
|
|
|
|
national geographic - oddaja 10.8.2005 10:59:00
|
|
|
|
eya
|
A mogoče kdo ve, če bo še kakšna ponovitev te oddaje, ker mi je ni uspelo pogledat od začetka, me pa ravno prvo tromesečje trenutno najbolj zanima. Lp!
|
|
|
|
national geographic - oddaja 10.8.2005 11:08:14
|
|
|
|
arielca
|
Danes ob 15.00.
|
|
|
|
national geographic - oddaja 10.8.2005 12:03:14
|
|
|
|
brianna
|
Joj, prejoj Same zanimive oddaje, mi pa ne dobimo Nat.G. A bo katera posnela? Pa tisto od prej če ima katera, mislim da je bilo naslov, Življenje v maternici? Rada bi pogledala in zagotovo jo vrnem Hvala lp mi2:rozica:
|
|
|
|
national geographic - oddaja 10.8.2005 12:39:53
|
|
|
|
mis
|
Jaz ne morem gledat danes. Bo katera posnela?
|
|
|
|
national geographic - oddaja 10.8.2005 13:20:13
|
|
|
|
Srci
|
Jaz bi to tudi imela, če bi katera posnela bi prosila za posnetke 100 % vrnem oz. kakor koli se dogovorim.
|
|
|
|
national geographic - oddaja 11.8.2005 16:19:55
|
|
|
|
alijana
|
Ojla, jaz sem že tako čakala ponovitev oddaje In the womb. Hvala vsem, ki ste obvestile za oddajo. Sem gledala včeraj popoldan. Ful zanimivo :). Lp, :rozica:
|
|
|
|
national geographic - oddaja 13.8.2005 9:41:54
|
|
|
|
DJ
|
Sporočam, da bo oddaja ponovno na sporedu danes ob 21h in jutri ob 16h :sloncek: Je pa res zanimiva, celo moj mož jo je z velikim zanimanjem gledal (z odprtimi usti) :sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za ženske: Nosečnost & šport z roko v roki?JanjikaaaaAli ste se oz. se boste med nosečnostjo aktivno ukvarjali s športom? (npr. joga, pilates, fitnes...)Da (
36%)
Ne (
64%)
Število vseh glasov: 188Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!