Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
national geographic - oddaja 10.8.2005 10:11:33
|
|
|
|
arielca
|
Gledam!!!
|
|
|
|
national geographic - oddaja 10.8.2005 10:59:00
|
|
|
|
eya
|
A mogoče kdo ve, če bo še kakšna ponovitev te oddaje, ker mi je ni uspelo pogledat od začetka, me pa ravno prvo tromesečje trenutno najbolj zanima. Lp!
|
|
|
|
national geographic - oddaja 10.8.2005 11:08:14
|
|
|
|
arielca
|
Danes ob 15.00.
|
|
|
|
national geographic - oddaja 10.8.2005 12:03:14
|
|
|
|
brianna
|
Joj, prejoj Same zanimive oddaje, mi pa ne dobimo Nat.G. A bo katera posnela? Pa tisto od prej če ima katera, mislim da je bilo naslov, Življenje v maternici? Rada bi pogledala in zagotovo jo vrnem Hvala lp mi2:rozica:
|
|
|
|
national geographic - oddaja 10.8.2005 12:39:53
|
|
|
|
mis
|
Jaz ne morem gledat danes. Bo katera posnela?
|
|
|
|
national geographic - oddaja 10.8.2005 13:20:13
|
|
|
|
Srci
|
Jaz bi to tudi imela, če bi katera posnela bi prosila za posnetke 100 % vrnem oz. kakor koli se dogovorim.
|
|
|
|
national geographic - oddaja 11.8.2005 16:19:55
|
|
|
|
alijana
|
Ojla, jaz sem že tako čakala ponovitev oddaje In the womb. Hvala vsem, ki ste obvestile za oddajo. Sem gledala včeraj popoldan. Ful zanimivo :). Lp, :rozica:
|
|
|
|
national geographic - oddaja 13.8.2005 9:41:54
|
|
|
|
DJ
|
Sporočam, da bo oddaja ponovno na sporedu danes ob 21h in jutri ob 16h :sloncek: Je pa res zanimiva, celo moj mož jo je z velikim zanimanjem gledal (z odprtimi usti) :sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
PORODMURENKdaj ste rodile?pred rokom (
45%)
na rok (
17%)
po roku (
38%)
Število vseh glasov: 566Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!