![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
natasaxy in ostale avgustovke :))) 17.2.2005 8:21:27
|
|
|
|
Tiamo
|
se bom prva opogumila...PDP 8.8.2005 :bravo: Moje počutje je še kaj Ok, danes mi je slabo :(, trbušček veselo raste :sloncek:, pridelala sem 4kg :pujs:. Komaj čakam, da začutim kakšen premik:bravo::bravo::bravo: Lp Tia74
|
|
|
|
natasaxy in ostale avgustovke :))) 17.2.2005 9:22:27
|
|
|
|
monči
|
pozdravček tudi od mene PDP 6.8.2005 jaz se počutim v redu, slabosti so hvalabogu minile, tko da zdaj že veselo papcam:) sem bila glih včeraj pri G in mi je predpisal dieto!sem se od začetka zredila za 2 kg.(upam, a se ne boš zasekirala Tia) Meni se zdi, da je malo pretiraval, ker 2 kg pa res ni tko veliko, sam sem se vseeno odločila, da bom res bolj zdravo jedla, da me naslednjič ne bo zmerjal. Drugače pa komej čakam, da me začne žgečkat in brcat.:) lp monči:metulj:
|
|
|
|
natasaxy in ostale avgustovke :))) 17.2.2005 10:59:56
|
|
|
|
Teya
|
ciao, mi pa čakamo 22.8... še vedno moram full pazit, da nekaj pojem, preden postanem lačna, drugače mi je potem fuuuuuuul slabo...sem upala, da bo to z 12 t minilo...pa zaenkrat še ni:(....drugače sem pa 1,5 kg pridelala, trebušček je pa (vsaj zvečer) že tak, da se sprašujem kakšna bom, ko bo resnišno ta pravi ;) sem pa full vesela, ker je tudi na 2. pregledu bilo vse ok....:bravo::bravo::bravo: pozdravček vsem in uživajte! :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
natasaxy in ostale avgustovke :))) 17.2.2005 11:55:29
|
|
|
|
dory
|
Ej super ste punce..natasa bo pomoje ful vesela k vas bo brala :)...ona ma rok 26.8 :) S kje pa ste punce? btw ful vas je dobro brat...tkole fajn obujam tud jaz spomine :)
|
|
|
|
natasaxy in ostale avgustovke :))) 17.2.2005 12:53:19
|
|
|
|
Tiamo
|
Monči se nič ne sekiram, moje kg so pridelane tudi zaradi prenehanja kajenja. :sloncek: Meni je moj G rekel, da ni panike glede kg, ker prej nisem imela preveč kg. :pujs: Lahko mi pa pošlješ oz. napišeš dieto, ne zaradi tega da bi hujšala, ampak zaradi idej kaj naj jem in predvsem pravilno jem.:bravo: Lp Tia74
|
|
|
|
natasaxy in ostale avgustovke :))) 17.2.2005 12:58:32
|
|
|
|
Čičica
|
Ej! Jst sem pa prva v vrsti: 1.8.! :duda: Počutje je OK, teža cca. 3 kg več (sem bila malček kregana). Trebušček kar raste, sem pa gledala slikce nosečk na RR in sem se čudla, kako veliki trebuščki lahko zrastejo :nosecka: - še posebej v zadnjem mesecu. Neverjetna je ta mati narava!;) Sem pa z Goriškega konca.
|
|
|
|
natasaxy in ostale avgustovke :))) 17.2.2005 14:55:15
|
|
|
|
Jessy
|
Evo, še mene! PDP je 2.8.2005 Lepo se redimo, pridelali smo dobra 2 kg, trebušček je dobil tako hecno obliko, saj mi je v predelu popka tako hecno ven "skočil" in sploh nima tiste lepe okrogle oblike. Najbrž bo treba kmalu obleči nosečniške hlače. Čez dober teden imam 2. posvetovalnico in me prav zanima, če bodo kaj komplicirali zaradi kg. Upam, da ne! Mi pa hrana zadnje dni zelo paše in bi kar naprej kaj imela pod zobom. Splošno počutje pa je vredu. Fajn se mi zdi, ker mi že kak teden ni več treba ponoči vstajati za na WC in tudi manj utrujena sem postala tekom dneva. Bebico še nič ne čutimo, smo pa pozorni na vsake spremembe in upam, da mi kmalu kaj pomaha iz trebuščka. Lepo se imejte! Jessy, 16t
|
|
|
|
natasaxy in ostale avgustovke :))) 17.2.2005 15:16:02
|
|
|
|
Jessy
|
Evo, tudi mene. PDP 2.8.2005 - počutje vredu - lepo se redimo (pridelali dobra 2 kg) - gibov še ne čutim, jih pa težko čakam in sem pozorna na vse spremembe - čez dober teden imam 2. posvetovalnico - komej čakam - trebušček pa je dobil eno tako hecno obliko. V območju popka je "skočil" ven in sploh nima tiste lepe okrogle oblike. Očitno to še pride. Tako nekako! lp, Jessy in :duda: (16 t)
|
|
|
|
natasaxy in ostale avgustovke :))) 17.2.2005 15:17:49
|
|
|
|
Jessy
|
Se opravičujem za dva skoraj enaka maila, saj mi računalnik nekaj nagaja in mi je kazal, da moje prvo sporočilo še ni šlo naprej, pa sem ga v drugo malce skrajšala! SOOORYYYYY!!!!
|
|
|
|
natasaxy in ostale avgustovke :))) 17.2.2005 18:36:22
|
|
|
|
natasaxy
|
Ja bejbe zj se vam pa res že moram javit. Me je tale tejči kr hitro upelala na tale RR. Ja jaz sem proti koncu 13 tedna. Moram reči da se odlično počutim. Slabosti nimam. Jest sm pridelal do sedaj 2 kg. PDP imam 26 avgusta.;)Tud jest komi čakam, da začutimo prve gibe. Se definitivno še kontaktiramo. Pa pa:rozica:
|
|
|
|
natasaxy in ostale avgustovke :))) 17.2.2005 20:37:15
|
|
|
|
hugolina
|
Pozdravljene! PDP 22.8. (joj kje je še to), počutje kar solidno, stalno bi neki jedla. Pridelala sem 1,5kg. NS je tudi že za nami (vse ok, :duda: raste tko kot je treba).Utrujenost je minila, trebušček je že kar viden sploh zvečer:bravo:. Me pa vsake tolk časa kr neki špika, pa kar precej belega toka imam. Mi je dal G ene svečke, pa se mi zdi da mi kej prida ni pomagalo. Pregled imamo čez 2t in komi čakamo:) Lepo božajte svoje buhije in čimbolj mirno nosečnost!:rozica: :nosecka:13t3/7
|
|
|
|
natasaxy in ostale avgustovke :))) 17.2.2005 21:08:50
|
|
|
|
tia
|
Pozdravček, naj se tudi jaz oglasim namreč spadam v avgustovke,rok imam 13.08.,se pa počudim do sedaj dobro,le kakšen dan je mogoče malce nervozen ali pa da me kaj pika tu pa tam,ali ne sekiram se. Zredila sem se 3 kg in sedaj se mi začne malce poznati,ali le za malenkost.Moja kolegica mi pravi pa tebi se še nič ne pozna lai jaz vem ,da se. Se še kaj oglasim,čuvajte svoje :duda:. pa pa Tia :nosecka: 14 6/7
|
|
|
|
natasaxy in ostale avgustovke :))) 18.2.2005 10:12:55
|
|
|
|
Kety
|
No, se jaz! Po NS imam PDP 27.8.! Zredila sem se cca.1,5 kg. Trebuscek se mi pozna predvsem zvecer, cez dan pa je v mejah normale, a si vseeno ne morem vec zapeti hlac. Na NS je bilo vse OK, nas soncek je tako skakal, da ga je bilo veselje gledat.9nebesa Me pa zanima ce se se katera tako slabo pocuti kot jaz. Ni mi slabo, sem pa skoz fuuuuul utrujena. Hodim spat ob 21ih in spim do 7ih zjutraj pa se vedno ni dovolj. Tudi cez dan bi kar spala. A mi mogoce primanjkuje zeleza???:zmeden: Je pa tudi res, da si cez dan ne morem privosciti pocitka in sem potem zvecer tako zmahana, da bi kar dol padla. Zjutraj imam faks, po faksu pa sluzbo ali obratno. Ne vem kaj naj naredim. Poskusam it vsaj 3X na teden na sprehod, da se prediham in nauzijem svezega zraka, ampak ne pomaga! Srecno vsem, Kety 12t 6/7
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.