Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nasvet za zalostno tajo 28.8.2006 14:41:34
|
|
|
|
taja1
|
Pozdravljene punce. Jaz sem tako zalostna . Najhuje je pa, da ne vem kaj bi... Kot sem vam ze zaupala imam ze nekaj mesecev cudne, 12-13 dni dolge M. Dva dni rjavkast izcedek, potem nic, pa spet izcedek in potem 3 dni M. M imam na 28 dni (od prvega dneva, ko opazim izcedek), tako da imam prakticno M skoraj vedno. Pa se obcasno me spika na desni strani. G me je pretipala in pravi, da je vse normalno in da sem verjetno pod stresom. To je prvi vzrok moje zalosti. Drugi pa je se hujsi. Ta mesec sva namrec pridno delala na . Mogoce en dan ali dva nisva , drugace vsak dan. Pa sem danes spet opazila rjavkast izcedek, ki napoveduje M. Je mozno, da "zadenes" plodne dni, ne zanosis, pa je se vedno vse ok in ti v enem od naslednjih poskusov uspe? Punce povejte, kaj je narobe? Je mozno, da je kaj resnega in ne bom mogla zanositi. Zdi se mi, da se vse, cesar sem se najbolj bala uresnicuje. Ve, ki ste bolj izkusene - se upraviceno sekiram ali pretiravam? Naj grem po drugo mnenje k drugi G? Prosim pomagajte mi. Vsakega nasveta ali tolazbe bom vesela.
|
|
|
|
RE: nasvet za zalostno tajo 28.8.2006 14:58:46
|
|
|
|
fricka
|
Ne sekiraj se. Tudi mi smo vsak dan, pa nam je ratal šele tretji mesec. Pa še to smo bili na počitnicah in sem se mal sprostila. Pod stresom namreč rata še težje.
|
|
|
|
RE: nasvet za zalostno tajo 28.8.2006 15:03:12
|
|
|
|
Anonimen
|
taja sam ne bit . Najprej ti moram povedat, da se menstruacija ne šteje od izcedka, ampak od takrat ko se ti ulije. Izcedek ni menstra. Lahk pa vidiš, da ima velik punc na tem forumu rjave izcedke. Največkrat je to posledica premalo progesterona, kar lahko povzroči, da se oplojeno jajčece ne more vgnezdit. Ampak ni panike, je veliko punc, ki je kljub temu iozcedku zanosilo, ena izmed njih je tudi moja sestra. Zato se ne sekiraj, ker stres lahko povzroči hormonsko neravnovesje in pol so lahko ti izcedki tuid posledica tega. Pomiri se, imej upanje in lepo , ne glede na izcedke. Plodne dneve pa si zdaj tudi lahko izračunaš, glede na manstro, ne izcedke. Sigurno vama bo uspelo.Občasno ko te špika jajčnik, lahk pomeni ovulacijo.
|
|
|
|
RE: nasvet za zalostno tajo 28.8.2006 16:51:19
|
|
|
|
taja1
|
Hvala punce. Se ze bolje pocutim. Nekje sem brala, da taki izcedki lahko tudi niso tako nedolzni. Skrbi me tudi zato, ker ne je moja G samo pretipala in rekla, da je vse ok. Mislite, da je to dovolj? Mi ne bi morala narediti kaksne preiskave ali kaj podobnega? Saj morda res pretiravam... a saj veste kako je....
|
|
|
|
RE: nasvet za zalostno tajo 28.8.2006 17:12:09
|
|
|
|
Anonimen
|
če te tako zelo skrbi, lahko greš na adrialab testirat svoje hormone (samoplačniško). Sam je res brezveze, bo boljš, da se sprostiš in uživaš. Mogoče bo malo dlje trajalo z zanositvijo, ampak po redni , vama bo enkrat uspelo. Bo potem toliko slajše. Če bi bilo kaj narobe, bi G najbrž zatipala. Hormončki ap nam pač nagajajo , kaj čmo, enim bolj, drugim manj.
|
|
|
|
RE: nasvet za zalostno tajo 28.8.2006 19:01:48
|
|
|
|
ANA_P
|
taja1, dobrodošla v klubu . Ko nam bo usojeno, bomo zagledali tisti magični . Verjamem, da je veliko razočaranje in žalost, ko spet pride ta prekleta , ampak moremo v nove boje in nikoli ostati brez upanja. Saj bo čez kakšne tri dni že vse OK. Tudi jaz sem kdaj zelo razočarana, ko pride, ampak kaj morem. Potem se čez kakšna dva dni poberem in se že veselim novega meseca in časa ovulacije. Nisi sama v tem - tukaj nas najdeš. Vsem nam bo enkrat dano, ne izgubi upanja.
|
|
|
|
RE: nasvet za zalostno tajo 28.8.2006 20:40:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne se sekirat, saj bo uspelo
|
|
|
|
RE: nasvet za zalostno tajo 30.8.2006 16:06:09
|
|
|
|
taja1
|
Res hvala za podporo. Žalost je že mimo, skrb pa ostaja... Mi ne da miru. Pa tudi nadležni so ti izcedki in krvavitve skozi cel mesec, zato bom vseeno šla po drugo mnenje. Vsem čakajočim pa želim, da čimprej zagledate črtice in pluske! Veliko sreče!!!
|
|
|
|
RE: nasvet za zalostno tajo 30.8.2006 16:46:39
|
|
|
|
sisi80
|
Bodi čim bolj sproščena in misli predvsem na ljubljenje samo. Pa bo mimogrede prišlo še ostalo. Stres na stran in užitek, pa bo prišlo samo po sebi do krasnega otročička.
|
|
|
|
RE: nasvet za zalostno tajo 1.9.2006 16:18:13
|
|
|
|
taja1
|
Hvala za nasvete in podporo. Danes sem zopet zmedena. Saj vem, da verjetno upam v prazno (zato tudi ne grem delat testa) in se bo zdaj zdaj ulilo, a vendarle… Sedaj je moj izcedek postal rahlo roza, s tem da ga dva dni ni bilo. Kar pa je drugace kot ponavadi je cudna bolecina. Pred M me ponavadi ne boli, bolecine cutim med samo M. Sedaj me pa ze dva dni tisci spodaj. Taka cudna bolecina, kot bi imela kroglo v spodnjem delu. Ima katera podobne izkusnje, pa je bila na koncu
|
|
|
|
RE: nasvet za zalostno tajo 4.9.2006 11:25:35
|
|
|
|
taja1
|
Imam novico. Od zadnjic, ko sem porocala imam se vedno izcedke (roza, rjave). Ker nisem vec zdrzala sem sla danes zjutraj delat test BC mini. Po vec kot 10 min se mi je pokazala komaj vidna druga crtica. Ma res komaj opazna. Kaj pa zdaj? Je ali ni? Tudi ce je bo verjetno ss, ker imam izcedke, kajne? Sploh ne morem delat, samo se na to mislim. Ima katera kaksno spodbudno besedo zame?
|
|
|
|
RE: nasvet za zalostno tajo 4.9.2006 11:31:19
|
|
|
|
ribicau
|
Taja1 počakaj še dva dni, potem kupi nov test in ga naredi. Želim ti močni ! LP
|
|
|
|
RE: nasvet za zalostno tajo 4.9.2006 16:41:26
|
|
|
|
tinaaja
|
al pa naredi se CB.. drzim pesti
|
|
|
|
RE: nasvet za zalostno tajo 4.9.2006 21:49:56
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1 Po vec kot 10 min se mi je pokazala komaj vidna druga crtica. Ma res komaj opazna. Tako se je meni pokazala crtica, katero sem videla samo jaz, bolj sem moža tiščala na svetlo s testom, bolj je pravil, da nič ne vidi, ampak sem potem čez 3 dni naredila test in je bila čtica vidna zelo. Tako da počakaj 3 dni in naredi ponovni test. Ne misli toliko na to, vse bo ok. Mi smo se ''mantrali'' 8 mesecev, doktorirala sem skoraj na ovulacijskih dnevih, ko pa sem vse skrbi dala na stranski tir, pa je ratalo . l.p.
|
|
RE: nasvet za zalostno tajo 4.9.2006 21:57:31
|
|
|
|
Marogica
|
NAjbrž si noseča, če se pokaže druga črtica. Vendar se spraavi h ginekologu, da ugotovi, zakaj imaš te izcedke. In to čimprej. Pa ne bodi več žalostna, Taja.......
|
|
|
|
RE: nasvet za zalostno tajo 4.9.2006 22:46:42
|
|
|
|
pot
|
Rjavi izcedek ni nujno slab in ni nujno dober. Tako pravi Pušenjak. Poznam punco, ki je zanosila, imela nekaj mesecev rjavi izcedek, sedaj pa že ziba. Izcedek je dovbila šele po zanositvi. Menda ima tudi veliko nosečnic rjavi izcedek in ni nujno, da gre za splav. Pomiri se in počivaj. Vsekakor pa obvesti svojega G in se z njim posvetuj. Veliko sreče in čestitke.
|
|
|
|
RE: nasvet za zalostno tajo 5.9.2006 13:09:59
|
|
|
|
Lara28
|
Tudi jaz sem prvič ko sem delala test imela eno tako neverjetno skoraj nevidno , da sem bila prepričana, da je samo plod moje domišljije. Skupaj z mojim sva ene 15 minut buljila v tst (ob pol petih zjutraj) in ugotavljala ali je ali ni. No ez dva dni je bilo jasno da je . To je bilo skoraj natanko pred 1 letom, sedaj pa že cartamo našega trimesečnika! Pa tudi izcedke em imela do konca prvih treh mesecev. In je bilo vse ok! Tako da držim pesti, da ne bo !!!
|
|
|
|
RE: nasvet za zalostno tajo 7.9.2006 16:01:55
|
|
|
|
taja1
|
Pozdravljene, sem ze nazaj. Ker se mi M se ni vlila, sem danes zjutraj test ponovila. Tokrat ni pokazal nic. Kot zgleda sem ta mesec imela sibko M. Nisem vec zalostna, razumem pa ne prav nic. Hvala vsem, ki ste drzale pesti zame. Upam, da ste ostale imele vec srece. Prihodnji mesec bom zagotovo spet odprla temo polno izcedkov, spikanj in okroglih bolecin. Mogoce mi bo naslednjic celo kaj slabo
|
|
|
|
RE: nasvet za zalostno tajo 7.9.2006 16:05:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Prihodnji mesec bom zagotovo spet odprla temo polno izcedkov, spikanj in okroglih bolecin. Mogoce mi bo naslednjic celo kaj slabo IZVIRNO SPOROČILO: taja1 Ne se sekirat nas bo kar nekaj ki bomo tud trdile isto
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.