Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nasvet glede kreme za obraz 9.3.2007 20:32:38
|
|
|
|
rainbow
|
..oziroma celotne kolekcije, bi rada od vas poznavalk, ker sem res v dilemi. Torej, na kratko, sem po 30-tem, z aknasto kožo, velikimi porami, plus nagnjeno k alergijam (že dvakrat na kreme-Nivea, Eucerin) Odločam se za Biotherm, sem že uporabljala, in sicer Biopur in Aquasource; sem šla po testerje in dobila samo Biosensitive, ki se mi zdi malo premastna. Od kolekcij imajo pa še Acnopur (zamisli) in Biosource. Sploh ne vem, kaj bi. V Mullerju je vedno taka gužva, da sploh ne vem, če bi si katera tam vzela čas, da mi svetuje. Ali pa imate kakšno drugo idejo?? Torej za nečisto kožo po 30-tem. Do soočanja z gubami sploh še nisem prišla, ker se ukvarjam še vedno s porami hvala za vsako idejo in se oproščam za blabla
|
|
RE: nasvet glede kreme za obraz 9.3.2007 20:41:47
|
|
|
|
flower power
|
jaz ti svetujem obisk pri kozmetičarki, ona ti bo najboljše svetovala. ravno danes sem imela nego obraza in ti moram povedat, da kreme za obraz samo pri njej kupujem. ima res kvalitetne kreme in obraz ti kozmetičarka očisti profesionalno in veliko bolje kot če bi si ga sama. pa tudi ni mi težko odštet par evrov več, ker res opazim razliko. prej sem si sama čistila obraz, kupovala razne kreme (tudi zelo drage) in odkar obiskujem kozmetičarko se mi je koža res izboljšala.
|
|
|
|
RE: nasvet glede kreme za obraz 9.3.2007 21:04:53
|
|
|
|
Naja31
|
Se strinjam s flower power. Če imaš take težave najti primerno kremo za tvoj obraz, potem ti lahko kozmetičarka res fajn svetuje.
|
|
|
|
RE: nasvet glede kreme za obraz 9.3.2007 21:06:43
|
|
|
|
rainbow
|
Mislim, da moja kozmetičarka ne prodaja izdelkov, mi je pa priporočala take za zožanje por. Nekaj časa sem uporabljala Proactiv, pa saj mi kar ustreza, edino, ker sem že prek čarobnih 30, bi neko kombinacijo ne samo proti aknam, ker se mi je koža malo umirila - končno
|
|
RE: nasvet glede kreme za obraz 9.3.2007 21:07:59
|
|
|
|
Magi*
|
no, moja izkušnja s kozmetičarko je ravno nasprotna od flower-power. sam še slabše je bilo. imam pa tako kožo, kot jo ti opisuješ. nagnjeno k aknavosti in ful občutljivo - takoj dobim (poleg aken) še izpuščaje, srbečico, lise, luskice...in zraven se svetim. imam pa zdaj kar lepo kožo. uporabljam gel za umivanje od Schellerja (alge) za občutljivo kožo in je super - nič ne zateguje, nič ne draži, tak fin občutek je. tonik Balea MED sensitive - dobiš v DM, samo zelo težko (ne vem, a jih ne naročijo al so razprodani ). kremo pa imam od Clinique: Dramatically Different Moisturizing Gel in Superdefense kremo za mešano do mastno kožo. če imaš dovolj mastno kožo, bi ti bil gel dovolj, sicer pa daš čez še malo kreme. ti dve kremici sta malo dražji, tonik in gel za umivanje pa poceni. za mozoljčke jaz tu in tam uporabim še Avene-jev Diacneal (mnogi pa pohvalijo njihov Cleanance K - tudi proti mozoljčkom, ta dva se dobita v lekarnah). kreme od Biotherma ne poznam, je pa sigurno tista sensitive premstna za tebe, ker občutljive kože imajo suho in stanjšano povrhnjico in rabijo lipide (al kterga vraga že), da jo zaščitijo. mešani in mastni koži pa teh ne manjka. verjetno sta pa tisti dve aqua nekaj in pur tudi v redu. pravila pri taki koži so: čim manj packanja, čim manj agresivnih sredstev, nič eteričnih olj in parfumov in čim manj prčkanja po mozoljih!!!!!! jaz sem si svojo kožo kar lepo pozdravila, čeprav me PMS ali pa kakšen stres še vedno iz tira vrže
|
|
RE: nasvet glede kreme za obraz 9.3.2007 21:10:05
|
|
|
|
Magi*
|
Proactiv je kar preagresiven za vsakdanjo uporabo. moraš najti nekaj zelo nežnega. tudi mozoljčki se ne bodo delali v taki meri, če koža ne bo toliko razdražena.
|
|
RE: nasvet glede kreme za obraz 9.3.2007 21:18:06
|
|
|
|
rainbow
|
pa ja, saj je ena od vas glede proactiva to izjavila in zato ravno moj lov na nove zadeve ; vam verjamem, valjda. magi, hvala za razlago glede občutljive kože od Avene sem že tudi iskala testerje, pa jih nimajo v vseh lekarnah, tak da si moram vzet čas in it v eno, kjer jih baje imajo. cena pa ni ključna, me leta preganjajo, da bi zdaj skoparila na koži.
|
|
RE: nasvet glede kreme za obraz 9.3.2007 21:37:52
|
|
|
|
taja27
|
rainbow, ko si opisala svojo kožo in leta, sm misnla, da sm jst tole pisala... mislim, da je malo vzroka tudi moj PCOS odkar uporabljam dermalogica kozmetiko, se je stanje moje kože zelo popravilo. z njo sem se seznanila pri moji kozmetičarki pred parimi leti, ki dela nego izključno z dermalogico (mislim, da se ta kozmetika prodaja samo v kozmetičnih salonih). uporabljam pa vse od čistila za obraz, za oči, masko, booster, vlažilno kremo, obarvano kremo z zaščitnim faktorjem, kremico za okoli oči in verjetno še kaj. mi je pa kozmetičarka na zadnji negi naredila poiskusno čiščenje z eno drugo kozmetiko (da je malo sprobala) pa se mi je stanje precej poslabšalo. torej, pri meni dermalogica res deluje. imam pa alergijo na kakav in arašide, takrat pa tud dermalogica ne pomaga. pa drugače, kako ti kaj gre?? zate. Taja
|
|
|
|
RE: nasvet glede kreme za obraz 9.3.2007 21:46:54
|
|
|
|
rainbow
|
taja, finta je v tem, da imam jaz eno sp kozmetičarko, jo bom pa vprašala glede te linije kozmetike; itak moram spet začet k njej hodit, po nekajletnem premoru (beri-dve smrkolinki) kolikokrat pa hodiš h kozmetičarki?? kao na mesec enkrat ali kako?? taja, smo ok, hvala ; se morda poznava sem dobila tak vtis.
|
|
RE: nasvet glede kreme za obraz 9.3.2007 21:52:47
|
|
|
|
rainbow
|
aja, še to sem te pozabila vprašat, taja, kako je kaj cenovno ta kozmetika??
|
|
RE: nasvet glede kreme za obraz 9.3.2007 22:30:04
|
|
|
|
taja27
|
rainbow, sorry. očitno sem te zamenjala za rainbow iz med. over. net -a. pa nč hudga. ja, ja ona ima na RR-ju drug nick. pred Avo sem hodla redno vsak mesec, zdej mi to ne znese. grem tam nekje na dva mesca al pa celo tri. cene ... ne vem na pamet, ampak vlažilna krema je tam nekje okol 50 EUR, mal čez. ni tko poceni oz. odvisno na kakšne cene si navajena. nč hudga, če imaš sp kozmetičarko, sej lahko pri kaki drugi nabaviš dermalogico. sam da jo majo v salonu. pač ti tvoja kozmetičarka ne bo delala nege z dermalogico. sicer pa najboljš, da jo kr vprašaš, pa ti nej ona svetuje.
|
|
|
|
RE: nasvet glede kreme za obraz 9.3.2007 22:34:09
|
|
|
|
rainbow
|
thanks
|
|
RE: nasvet glede kreme za obraz 10.3.2007 1:04:55
|
|
|
|
Annny
|
Rainbow, kozmetičarke v glavnem nimajo pojma. Kruto, ampak resnično. Svoji koži boš najbolj pomagala tako, da boš preizkušala in našla izdelek, ki ji paše. RES poskusi Avene celo linijo za problematično kožo ali/in Dermalogico. POLEG TEGA za zraven poišči kake dodatke k prehrani, ki bi lahko imeli pozitiven vpliv, začne se z vitaminom B (kvas ipd.) LP in srečno!!
|
|
|
|
RE: nasvet glede kreme za obraz 10.3.2007 20:14:47
|
|
|
|
TaisTa
|
Rainbow, svetujem ti Avene Cleanance K. Dobiš jo v lekarni, uporabljaj jo zvečer, po potrebi tudi zjutraj, vendar moraš nato nanesti puder z UV zaščito. Ampak najprej si omisli testerje.
|
|
|
|
RE: nasvet glede kreme za obraz 10.3.2007 20:25:34
|
|
|
|
rainbow
|
hvala punci! zdaj sem se že skoraj odločila za Biotherm, ampak bom vseeno še šla do lekarne (naše v MB so bolj bogo založene s testerji), da poskusim najprej še Avene.
|
|
RE: nasvet glede kreme za obraz 10.3.2007 23:47:42
|
|
|
|
Annny
|
Pa bog ne daj na obraz pacat pudrov! S tem bi zadevo po mojem mnenju le poslabšala! Čisto dobro ti bo služil tudi antiseptični korektor (lahko ga tudi razmažeš na večje predele kot puder)...od Green Line so super in po mojem mnenju bolj učinkoviti, kot recimo Lancome, Chanel (to je, kar sem preizkusila sama). Lahko pa pohvalim tudi Biotherm, sama uporabljam kar nekaj stvari (krema za okrog oči, mleko za telo, deodorant itd.) Good luck!!
|
|
|
|
RE: nasvet glede kreme za obraz 11.3.2007 15:11:16
|
|
|
|
rainbow
|
hvala za vse odgovore Anny, brez pudra pri meni žal ne gre več, uporabljam pa od Revlona, brez olja, in mi kar ustreza; saj situacija z aknami ni več pereča, kot je bila npr v dvajsetih ali še prej; je pa to dolgo obdobje tejalo svoje in za službo se moram napudrat, vsaj malo, se bolje počutim naličena, ker sem že itak grozno bleda.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?