|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nasvet!!
12.3.2008 12:54:47   
tinči25
Rabila bi en nasvet in ker vem da ste vse zelo prijazne vam bom zaupala moj problemček.
6.2.2008 sem imela user posted image , nato sem jo spet dobila 3.3.2008, to bi bilo vse verdu če me že od sobote 8.3.2008 bolijo prsa imam zatečene in povečane, tako da so mi prav zazpokale, v predelu jajčnikov me vsako toliko nekaj reže, sedaj pa ne vem več kaj naj bi si mislila!

delava nauser posted image  že nekje od oktobra. ali sem lahko noseča vseeno, ne glede na to da sem imela user posted image ? ali naj počakam do 29.3.2008 ko bi morala nastopiti naslednjauser posted image ? ali naredim test? hvala za pomoč, pa srečno vsem ki pridno delateuser posted image !!

7.11.2005 se je rodil moj sonček TAJ
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nasvet!!
12.3.2008 12:56:34   
little angel
nekatere dobijo M ceprav so nosece, lahko da si noseca ze od prejsnega mesca in ce to drzi te bi test pokazal user posted image vsekakor pa so znaki tipicni za nosecnost in ti drzim pesti da vama je uspelo!!!!

(odgovor članu tinči25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2008 12:57:45   
tinči25
hvala za lepe želje!user posted image

(odgovor članu tinči25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2008 13:06:01   
mert
Hitro po Clear bloo v lekarno!!!
Pa veliko sreče!
Sporoči kaj je pokazalo!!!

(odgovor članu tinči25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2008 13:07:19   
tasa.m
A si imela kaj bolj čudno user posted image , ker če si user posted image , potem verjetno to ni bila user posted image , ampak neka krvavitev (tako razlaga g. Pušenjak user posted image ). Jaz bi počakala, da ti izostane naslednja predvidena user posted image , če pa ne boš zdržala in če se pojavijo še kakšne slabosti pa naredi test. Držim pesti, da je to to. user posted image user posted image user posted image

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu tinči25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2008 13:18:32   
tane
tinči25, res je poznam take, ki so imela celo 3user posted image  pa so bile nosečke, če danes nimaš več user posted image , kar po test v lekarno in naredi ga zjutraj s prvim urinom, ko je koncentracija največja, pa poročaj.
držim pesti!!!!

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2008 13:20:19   
tinči25
na vem če je bla čudna, ker je pač prišla točno in mislim da je bla navadnauser posted image  nisem niti pomislilila da bila bilo kaj drugega, ker je pač prišla točno kot vsak mesec!

(odgovor članu tinči25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.3.2008 13:21:58   
tinči25
tane: user posted image  nimam namreč že od 5.3.2008, in zdaj pa se pojavljajo neki čudni znaki

(odgovor članu tinči25)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.3.2008 13:29:34   
soncek28
Naj ti povem,da jaz imam takšne znake ko imam ovulacijo....Držim pesti da bi bilauser posted image .

(odgovor članu tinči25)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2008 13:32:33   
aqua77
Hitro po test, pa nam sporoči!!! Zelim ti da bi bila user posted image . user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu soncek28)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.3.2008 14:08:47   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: tinči25

tane: user posted image  nimam namreč že od 5.3.2008, in zdaj pa se pojavljajo neki čudni znaki

se pravi, dobila si 3.3. konec pa 5.3. le 2 dni, hmmm...jaz stavim na nosečnost.user posted image

no, morda pa bi tudi lahko bila O, odvisno na koliko dni imaš user posted image , ampak saj ne stane toliko, da greš po en test, počakaj le do jutri in ga naredi zjutraj, da bo bolj ziher.

upam, da je to touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinči25)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.3.2008 14:31:09   
uršika***
Joj daj nared test. Me tako zanima. Čist možno, da si srečkauser posted image
Kdaj ga boš delala in nam poročala??
navijamo da jeuser posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image
Da sem jaz na tvojem mestu, bi test že naredila. danes enega, pa še jutri zjutraj enega.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.3.2008 14:34:01   
aqua77
Jaz sem tak firbec, da sem jih ta mesec cel kup naredilal. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vsi so bili -.user posted image Pa kaj zato!!! Bo več sreče aprila!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.3.2008 14:35:13   
tinči25
URŠIKA, ma sej jaz bi ga šla delat takoj zdej, samo ne bi bla rada spet zaročarana. ko končam v službi to bo nekje ob 17, najprej grem v lekarno pol se pa bom odločla ali danes ali jutri!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
12.3.2008 14:40:52   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: katalina

Jaz sem tak firbec, da sem jih ta mesec cel kup naredilal. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vsi so bili -.user posted image Pa kaj zato!!! Bo več sreče aprila!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tud firbecuser posted image user posted image user posted image
Sem si testov nabavla za izvozuser posted image user posted image user posted image
Me je na blagajni v DM-ju kar čudno pogledala.
Tinčy sporoči nam, kako bo. Seveda držimo pesti za user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa še user posted image za srečo

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.3.2008 14:42:25   
Naja30
Držim pesti, da si user posted image  ampak če si imela močno M, težko verjamem. Meni se je zgodilo v tokratno nosečnosti, da sem imela prva dva meseca v dnevih, ko bi morala imeti M, rjavkast izcedek. Ampak tega je bilo zelo malo v primerjavi s pravo M.

(odgovor članu tinči25)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.3.2008 14:44:34   
aqua77
Ej mene tudi, in to v DM-ju, kot tebe! Je verjeten mislila, kdo je ta bolnik!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa kaj me briga!!! Mam celo zalogo doma, pa še mi kaj zmanjke, v nedeljo, ko je vse zaprto. user posted image user posted image user posted image user posted image  Smo pač firbčne dečve!!! Ampak, a si predstavljaš kakšen šok bo, ko bo pokazal user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Bova celo zalogo polulale, pa vsi bodo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!! Ha, ha, ha, komi čakam!!!!

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 17
12.3.2008 14:50:40   
uršika***
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja. vse bova polulale, da bo ja ziher
user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz moram še cel teden počakat do M, za katero sveda upam, da je ne bo in me je včeraj že zamikalo in sem en test seveda že naredila.
user posted image user posted image user posted image user posted image  Sedaj mi je pa lažje, čeprav je pokazal samo eno črtico
Firbec je huda rečuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.3.2008 15:00:16   
aqua77
Ej te čist razumem!!!! Kot da bi opisovala mene!! Včasih sem tudi po dva na dan !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sej vem da ne moreš nič prehitet, ampak maš pa boljši občutek vseeno!!!! user posted image user posted image user posted image  

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 19
12.3.2008 15:02:44   
tasa.m
uršika***; a ti si bila tista, ki je pobrala vse teste v DM-ju user posted image user posted image .

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

Neposredna povezava do sporočila: 20
12.3.2008 15:07:23   
uršika***
se že boljš počutim, ko vidim, da nisem samo jaz taka kokoškauser posted image user posted image user posted image user posted image , ki ne more počakat.user posted image user posted image
Se mi ne da nič dopovedat. Negotovost me ubijaaaaauser posted image  nasplošno pri vseh stvareh. Katalina a sem prav prebrala, da si delala test in je bila druga črtica malo vidna?????

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.3.2008 15:08:06   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m

uršika***; a ti si bila tista, ki je pobrala vse teste v DM-ju user posted image user posted image .

Seveda. user posted image user posted image user posted image
Pa Katalinauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.3.2008 15:22:11   
aqua77
Ja prav prebrala!!!! Pol pa včeraj zjutraj user posted image . Veš da sem buljila v te teste, pa če vidiš sam mal črtice.... sma veš kako je!!!!  Pol pa user posted image user posted image user posted image .  Za popuser posted image . Sam aprila bo pa to, to!!!! Jaz kar vem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Testi so doma in čakajo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 23
12.3.2008 16:23:20   
D.Mateja
Ojla vsem. Me zanima k sem tukaj gor brala, da si lahko nosečka tudi če maš user posted image . Jaz sem jo včeraj dobila čist malo pa potem je nehala. Danes pa spet čist malo svetlo rdeča. Mi ni čist nč več jasnuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.3.2008 16:37:21   
tane
D. Mateja, ja tko kot smo svetovale že Tinči25, kupit test in se prepričat, je pa sigurno možno,da imaš nekaj časa  lahko še user posted image  v nosečnosti.

sporočte punce.

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?