Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nastavek za zložljivo posteljico 16.6.2009 18:51:50
|
|
|
|
neanja duo
|
A mogoče kdo proda?
|
|
|
|
RE: nastavek za zložljivo posteljico 16.6.2009 21:43:52
|
|
|
|
maja1488
|
Kolkor vem pri tej ni jogi višje ampak je tisto previjalna blazina. 30€ za tako posteljo se meni ne zdi veliko, ker so večinoma vse dražje. Poglej pod male oglase pa na bolhi je kr neki tega.
|
|
|
|
RE: nastavek za zložljivo posteljico 17.6.2009 5:25:10
|
|
|
|
neanja duo
|
Vse te posteljice,ki imajo to zraven so čez 100 eur.Jaz pa iščem samo tza del,za katerega sprašujem.
|
|
|
|
RE: nastavek za zložljivo posteljico 17.6.2009 7:57:09
|
|
|
|
lenca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Kolkor vem pri tej ni jogi višje ampak je tisto previjalna blazina. 30€ za tako posteljo se meni ne zdi veliko, ker so večinoma vse dražje. Poglej pod male oglase pa na bolhi je kr neki tega. Ne gre za previjalni del, ampak obstajajo prav kot neki nosilci-trakovi, ki jih daš na prenosno posteljico in potem jogi pride višje (kot pri navadni posteljici, ki ima dno nastavljivo na 2 ali 3 višine) - priročno predvsem pri novorojenčkih, da se ne rabiš toliko sklanjat. Moja prijateljica je imela to, kupila je v BC. Druga prijateljica se je pa znašla tako, da je na dno prenosne posteljice dala nekaj komadov stiroporja in je s tem zvišala dno posteljice. Cenovno zelo ugodno, saj stiropor kupiš v Bauhausu/Obiju... za malo denarja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?