|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nastavek za wc školjko
12.5.2010 21:01:51   
suzanica
Živjo, a ste imeli pri privajanju na kahlico tudi nastavek - obroč za wc školjko? A ga je potrebno dajati za vsako na wc obroč ali kako user posted image Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nastavek za wc školjko
12.5.2010 21:56:54   
Najaa
Imeli, pa je bil stran vržen denar. Ko je bila pripravljena, je šla direkt na školjko, brez vseh nastavkov.

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2010 22:09:28   
rija
seveda in ga še ima. stal je celih 2,99 eur v leclercu, tak, da ni to neki hudi strošek.....in mi ga nimamo nastavljenega. ko gre na wc, si ga sam nastavi...je pa ziher bolj fino sedeti tej mali riti na nastavku, kot viseti v nekem čudnem položaju na sekretuuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2010 22:11:22   
jakaracman
Ga nismo nikoli imeli.

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2010 22:32:43   
ledenaa
Seveda.Saj ti drugače otrok v školjko lahk pade user posted image Si ga sama data gor,ko gresta kakat,lulata pa itak stoje user posted image

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2010 7:05:49   
barni
Ga imamo in ga občasno uporabljamo. Na začetku več, zdaj pa gre kar na školjko, samo ne sama, jo jaz držim.

Na začetku smo ga tudi sabo nosili (na obiske ali na dopust), zdaj pa ni več potrebe hvala bogu. Pa je šele od sredine marca brez plenic.

Ji pa pustim, da se vedno sama odloči a hoče nastavek ali brez.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.5.2010 8:31:49   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Imeli, pa je bil stran vržen denar. Ko je bila pripravljena, je šla direkt na školjko, brez vseh nastavkov.

podpis!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.5.2010 8:41:30   
kristinaj
kupila a ga večinoma ne rabi... ker gre sama na školjko in s školjke... sicer je pa odvisno od otroka do otroka..

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.5.2010 9:42:31   
zmajaz
Našo smo zaečli odvajati od plenic pri 21 mesecih, tako da je še zdaj pri 2 letih in 4 mesecih premala, da bi lahko sama plezala na školjko in dol, smo jo pa takoj navadili na školjko, nič na kahlico, zato imamo že ves čas ta nastavek. Če smo kje drugje, jo pač jaz držim - sama pa ne bi mogla sedeti brez nastavka - bi padla v školjko. Tako da pri nas imamo kar 2 - 1 pri nama v stanovanju, 1 pa spodaj pri tašči.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.5.2010 9:51:22   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: rija
seveda in ga še ima. stal je celih 2,99 eur v leclercu, tak, da ni to neki hudi strošek.....in mi ga nimamo nastavljenega. ko gre na wc, si ga sam nastavi...je pa ziher bolj fino sedeti tej mali riti na nastavku, kot viseti v nekem čudnem položaju na sekretuuser posted image

Se strinjam user posted image Naša ta srednja bo stara 5 let in še vedno oz. spet uporablja ta nastavek. Tam okrog novega leta se je namreč preveč zvirala na sekretu in padla v školjko user posted image In ni mogla ven, se je zataknila  user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.5.2010 10:14:42   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Seveda.Saj ti drugače otrok v školjko lahk pade user posted image Si ga sama data gor,ko gresta kakat,lulata pa itak stoje user posted image

Nič ne pade, ker se lepo nauči gor zlezt. Dokler je bila premajhna, da bi šla sama gor, si je pa pručko dala zraven ali pa sem ji jaz pomagala.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.5.2010 11:52:16   
koala
Ga imamo. ni nekega interesa za uporabo, so plenice še vedno najbolj komot /z njegove strani/ jaz bi raje videlada bi uporabljal stranišče pa nikoli nič ne naredi v školjko.
Sem pa zadnjič videlawc desko ki ima na pokrovu vdelan ta mali nastavek, se samo del pokrova odpre in je pripravljeno za malo rito.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.5.2010 12:49:35   
AnciM
Imamo in pridno uporabljamo. Nimamo pa kahle. Previjam v kopalnici, ker je WC, in prelena za pucanje kahle.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.5.2010 13:40:37   
ledenaa
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Nič ne pade, ker se lepo nauči gor zlezt. Dokler je bila premajhna, da bi šla sama gor, si je pa pručko dala zraven ali pa sem ji jaz pomagala.

Ni poanta v gor zlezt. poanta je sedet na školjki user posted image
Moja dva zlahka prideta NA školjko.Sedet je pa druga pesem ko se gre kakat.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.5.2010 13:05:27   
florecita
IZVIRNO SPOROČILO: rija

enako :)

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?