Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: naročanje preko kataloga 9.10.2007 18:16:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja to pa tud mene jezi Tam ful kao neka dobra cena, pol pa pogledam mojo cifro me pa na rit vrže
|
|
|
|
RE: naročanje preko kataloga 9.10.2007 18:33:14
|
|
|
|
Taula
|
odvisne od velikosti. Večja kot je številka, dražji je artikel. Ko kupuješ v trgovini, je pa en artikel ista cena, ne glede na velikost. Ni povsod tako. Sem že bila v trgovini ko je večja št. dražja. Npr. 38 je ena cena, 40 in več druga.
|
|
RE: naročanje preko kataloga 9.10.2007 19:14:30
|
|
|
|
helloKitty
|
Ja glih dons sm mal gledala tale Otto. En body št. 32-34 je 26,95€, št. 44-46 pa 36,95€ Še dobr da sm mal bl pr drobnih.
|
|
|
|
RE: naročanje preko kataloga 9.10.2007 22:23:45
|
|
|
|
facka
|
zato, da si slabe volje, ko pogledaš na svojo cifro . Moda plus je imela ponavadi vse št. isto ceno, ne vem, če to še drži
|
|
RE: naročanje preko kataloga 9.10.2007 22:45:23
|
|
|
|
MamiBom
|
Uh, čisto odvisno ... ponekod vidim pod akcijo kak artikel, kjer so vse številke z isto ceno. Kaj je razlog? Ne vem, morda zato ker je pri večji številki potrebno več materiala?
|
|
|
|
RE: naročanje preko kataloga 9.10.2007 22:58:52
|
|
|
|
lindy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MamiBom Kaj je razlog? Ne vem, morda zato ker je pri večji številki potrebno več materiala? Jest tud tko mislim!
|
|
|
|
RE: naročanje preko kataloga 9.10.2007 23:09:10
|
|
|
|
kofetek2010
|
Meni pa se to zdi čist pošteno - zakaj bi jaz za svojo št. 36 plačevala enako kot ena za št. 46 v kateri je enkrat več materiala?
|
|
|
|
RE: naročanje preko kataloga 10.10.2007 11:17:20
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Meni pa se to zdi čist pošteno - zakaj bi jaz za svojo št. 36 plačevala enako kot ena za št. 46 v kateri je enkrat več materiala? Zato da še moj del pokriješ
|
|
RE: naročanje preko kataloga 10.10.2007 11:21:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petja IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Meni pa se to zdi čist pošteno - zakaj bi jaz za svojo št. 36 plačevala enako kot ena za št. 46 v kateri je enkrat več materiala? Zato da še moj del pokriješ Pa moj tud
|
|
|
|
RE: naročanje preko kataloga 10.10.2007 11:40:53
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: petja IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Meni pa se to zdi čist pošteno - zakaj bi jaz za svojo št. 36 plačevala enako kot ena za št. 46 v kateri je enkrat več materiala? Zato da še moj del pokriješ tista tvoja dva cm, ki ju maš več od mene
|
|
|
|
RE: naročanje preko kataloga 10.10.2007 11:47:10
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: petja IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Meni pa se to zdi čist pošteno - zakaj bi jaz za svojo št. 36 plačevala enako kot ena za št. 46 v kateri je enkrat več materiala? Zato da še moj del pokriješ tista tvoja dva cm, ki ju maš več od mene Joj, hvala za kompliment . Od danes naprej te imam NEIZMERNO rada. Kaj piješ?
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?