Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: naravna kozmetika in novorojenček 14.9.2008 21:12:30
|
|
|
|
Ro.Na
|
Na www.srcek.si najdes zelo veliko naravne kozmetike in ostalih stvari za novorojenčke:)
|
|
|
|
RE: naravna kozmetika in novorojenček 14.9.2008 21:28:36
|
|
|
|
Paštetka
|
Jaz moja dva nisem nikoli z ničemer mazala. Edino kremo za ritko smo imeli, mazali 3 mesece, potem pa nič več. Pa nikoli ni imel vnete ritke. Pa trdo milo. Kaj več oz. drugega pa je meni osebno brezveze kupovat in mazat noter otroke, ker mora koža delati in se navaditi in prilagoditi okolju, pa metat denar tja. Najbolj naravna kozmeika za zdravega otroka je VODA. Potem pa rabiš še samo kakšen Bepanten plus (za vsak slučaj) in to je to. Mogoče še hladilno kremo, če bo zimsko otrok, da mu namažeš malo obrazek. Res malo, da ga zaščitiš pred vetrom in mrazom.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 14.9.2008 21:29:38 >
|
|
RE: naravna kozmetika in novorojenček 14.9.2008 21:31:13
|
|
|
|
enkratna
|
Uh, hvala za tole stran. Luštkano!
|
|
|
|
RE: naravna kozmetika in novorojenček 14.9.2008 21:57:15
|
|
|
|
Leiah
|
Pri nas uporabljamo vse od Welede in je res zakon! Ker uporabljamo ze mi njihove izdelke in smo zelo zadovoljni, sem se odlocila da uporabljam tudi za nasega skrata. Jaz osebno imam samo pohvale na njihove izdelke!
|
|
[Brisano sporočilo] 14.9.2008 22:52:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: naravna kozmetika in novorojenček 15.9.2008 7:53:26
|
|
|
|
puncica
|
pri nas uporabljamo Weledo, pa tud Avalon po moje ni švoh, tako da če bomo imeli še kakega dojenčka, definitivno uporabljamo tole, al pa od logone, no neki od teh treh.Pa alverde iz DM-a ima tud za dojenčke neki, pa še najbolj ugoden se mi zdi.
< Sporočilo je popravil puncica -- 15.9.2008 7:54:33 >
|
|
RE: naravna kozmetika in novorojenček 15.9.2008 8:02:54
|
|
|
|
Hope2
|
Tolk o tej naravnosti pišete in se greste naravno, naravno, pol pa bi mazale ne vem kaka mazila na otročka . Najbolj naravno in najbolj priporočajo samo VODO in vato oz pleničko. Hladilno mazilo, mandljevo olje ter fiziološko pa po potrebi.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 15.9.2008 8:03:58 >
|
|
|
|
RE: naravna kozmetika in novorojenček 15.9.2008 8:09:17
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Tolk o tej naravnosti pišete in se greste naravno, naravno, pol pa bi mazale ne vem kaka mazila na otročka . Najbolj naravno in najbolj priporočajo samo VODO in vato oz pleničko. Hladilno mazilo, mandljevo olje ter fiziološko pa po potrebi. no, mi smo imeli vseen še milo hladilno mazilo pa med drugim tud od avalona. sam sem zlo hitro nehala mazat, tko da nisem celega porabila. olje za kopanje tud avalon. olje za masažo pa weleda.
< Sporočilo je popravil April -- 15.9.2008 8:11:15 >
|
|
|
|
RE: naravna kozmetika in novorojenček 15.9.2008 8:22:50
|
|
|
|
Naja31
|
Novorojenčke na rabi nobene kozmetike, razen mila, hladilnega mazila in mandljevega olja.
|
|
|
|
RE: naravna kozmetika in novorojenček 15.9.2008 9:00:23
|
|
|
|
Hope2
|
Ja seveda še milo za dojenčke . Tega pa itak mislim kupit v lekarni, nekak bolj zaupam, kot pa kaki kataloški reklami za naravno kozmetiko. Itak vsak po svoje.
|
|
|
|
RE: naravna kozmetika in novorojenček 15.9.2008 12:38:06
|
|
|
|
Leiah
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Novorojenčke na rabi nobene kozmetike, razen mila, hladilnega mazila in mandljevega olja. Ja pa sej to je tudi neke vrste kozmetika al se motim Sej drugega tako ali tako pa niti ne dajem na otroka, ceprav uporabljam izdelke od welede, tako da....
|
|
RE: naravna kozmetika in novorojenček 15.9.2008 19:27:13
|
|
|
|
nežka
|
Mi že zelo dolgo uporabljamo Avalon, za previjat in kopat. Sicer pa se strinjam z načelom, da je manj več. A nekaj pa vseeno dobro dene otroški kožici, a ne?
|
|
|
|
RE: naravna kozmetika in novorojenček 15.9.2008 20:36:41
|
|
|
|
*Junona*
|
Kaj pa Mustela?
|
|
RE: naravna kozmetika in novorojenček 15.9.2008 20:43:52
|
|
|
|
CatJa
|
Pri nas uporabljamo Burt's bees izdelke. Je vse 99,99% naravno, s tem da zaenkrat itak uporabljamo samo milo in kremo za ritko.
|
|
RE: naravna kozmetika in novorojenček 16.9.2008 12:21:13
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Novorojenčke na rabi nobene kozmetike, razen mila, hladilnega mazila in mandljevega olja. A tole našteto pa ni kozmetika Moja pupa je stara 1leto in trdega mila še ni vidla......hladilnega mazila tud ne......pa mandljevega olja tudi ne-ker naj bi bilo bolj alergeno......--- to je očitno še stara šola patronažnih, ker pri nas to ful reklamirajo.... Pa ko je vidla kero firmo imam, mi je rekla, da naj si grem kupit niveo ali pa bubchen Kaj sem uporabljala- od welede kremo za ritko, kremo za obraz-samo pozimi in olje (samo za pregibe).........Pa sem zmeraj poslušala od P, da ima ful lepo kožo in s čim jo mažem...... Še danes je ne umivam z ničemer drugim kot vodo in gre vsa umazanija dol Moje načelo-čim manj......vsak pa seveda po svoje
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Čudež poroda ujet na fotografijiVeliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.