|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naraščanje trebuščka
21.3.2007 12:24:02   
Anonimen
vem, da je že kar nekaj tem o tem, pa vseeno še enkrat.
sem konec 4 meseca (19/2 ). vsi mi pravijo, da se mi še ne pozna in mi govorijo, kake trebuščke so že imele v 4.mesecu. zredila sem se za 1kg in pol. prosim, povejte mi kako je bilo oz. je pri vas....namreč men je full dobr met user posted image  trebušček, a ga še niuser posted image , no oz. se še ne pozna kaj dosti. jst ga sicer čist majčkenega opazim pred ogledalom, ampak se mi zdi, da bi pa zdaj že bil čas da bi se opazil.kaj ve mislite?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: naraščanje trebuščka
21.3.2007 12:25:09   
Anonimen
pozabila sem povedati, da sem se za 1,4 kg zredila od 8 tedna, pa do 16 tedna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2007 12:27:24   
srki
Enim se pozna že kmalu, drugim ne. Meni se je začelo poznat po petem mesecu nosečnosti, do skoraj sedmega meseca nisem sploh rabila nosečniških hlač. Moja sestra je imela v 9. mesecu tak trebušček, kot ga je imela ena sodelavka v 5. mesecu.

Brez skrbi, tudi tebi bo trebušček skej ko prej viden.

Pa lepo nosečnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.3.2007 12:36:15   
eya
Jaz sem si kupila prve nosečniške hlače v 26. tednu, pa še takrat ne bi bilo že nujno potrbno. Sem bila tudi jaz že zelo neučakana, sploh pa so mi šle na živce pripombe na ta račun!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.3.2007 13:18:31   
BaByGiRl
Sploh se ne sekiraj. jaz sem imela prvič majhen trebušček,pa je blo prow fajn. Videl se mi je šele nekje pri 6 mesecih,ampak zelo malo. Pol je pa zrasel,..malo.user posted image  
Zdej ko sem drugič noseča, sem pa kotuser posted image  user posted image . Videlo se je močno že začetek 3m. Pa mam sam bleme z oblekami. komej čakam, da dam ene ozke kavbojke goruser posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.3.2007 16:29:07   
CUKRČEK
Bo videla, da boš kar naenkrat dobila trebušček. JAz sem v 4. mesecu in mi je šele zdaj zrastel.....ampak kar naenkrat...v nekaj dneh. Prej se mi ni nič poznalo. Ene tako, druge so pa že v drugem mesecu ful "trebuhaste".

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.3.2007 20:56:32   
bobek05
Draga anonimna, ne se sekirat. Nekatere nosečnice nosijo svoje otročke precej notri (bodi srečna!), nekatere pa zelo zunaj (jaz sem si skoraj pretrla hrbet user posted image )... In če ga seveda nosiš bolj notri, se ti bo kasneje poznalo. Nekaj je tudi v genih (kakšna je bila v nosečnosti tvoja mama?) - moja je bila namreč širša kot daljša (tako kot jaz) user posted image .

Prej ko slej se boš razširila kot žogica. Se bom šla malo vedeževalko in napovedala, da ne bo dolgo, ko boš tarnala,da izgledaš kot kit user posted image  

Lepo nosečnost ti želim... user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.3.2007 9:01:12   
bambi
Ojoj, ne se preveč obremenjevati s tem..... jaz sem se tudi v 1. nosečnosti, sem tako močno želela, da bi se kaj videlo, pa se do 6. meseca skoraj nič ni, edino ob strani se mi je malo špeheca nabralo, tako da sem zgledala bolj bajsa kot nosečnica.... V 2. nosečnosti se je videl trebuh že veliko prej in je bil veliko večji, sedaj v 3. nosečnosti pa sem komaj v 11. tednu, pa se mi že vidi, tako da je zgleda v vsaki nosečnosti trebuh prej viden in seveda večji.....

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.3.2007 9:04:53   
lemavrica
Jest sem v 15t in se mi tud še nič ne pozna. Glede na to da je mene mami nosila zelo odzadaj je možno da bom tudi jaz tako nosila.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.3.2007 9:06:48   
jasna
Pri meni podobno. V 1. nosečnosti se mi je začelo poznati nekje po 20. tednu. V 2. okoli 16.tedna, sedaj v tretji pa v 11. tednu težko skrijem.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.3.2007 9:09:27   
Splet.Ka
Punce, se vam moram kar malo nasmejat.

Jaz sem tudi tako težko čakala trebušček. Zrasel je kar naenkrta...in glej ga zlomka, sploh ni nehal rastiuser posted image .

Tako da sem se zadnja 2 meseca (kaj bi bilo šele zadnji mesec, sem 1 mesec prej rodila) dobesedno kotalila. No, po obsegu ni bil tako velik, ampak na mojih 1,60m je bil ogromen. In ravno takrat mi je vse letelo iz rok in nisem mogla pobratuser posted image .

Je pa res različno. Sodelavka mi je takoj, ko se mi je začel poznat trebušček, govorila, da je šla ona s takim trebuhom rodituser posted image

Cvetim...

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.3.2007 7:45:04   
janapan
Če si prvič noseča se ti bo po mojem začelo poznati okrog 20 tedna..meni se je takrat začel kazat trebušček tako da so npr vedeli da sem noseča. Danes v 29 tednu pa imam okrog trebuščka že enako kot okrog bokov in prsi, trenutno so moje mere 95/95/95 user posted image  user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.3.2007 8:30:36   
Kaštrun
Pa še nekaj je, na kar vse pozabljate...

Razlika je, ali imaš ti trebušček malo že od prej, torej, da si malo bolj "okrogla", ali pa si že prej suha kot trlica, pa še čisto "ploh" spredaj! Logično je, da se pri suhcanih prej opazi!

Pa še nekaj. Različno si punce kupujejo nosečniške stvari. Ene takoj ko zvedo, druge, kot je napisala ena, do 6, 7ga meseca nič. Jaz npr. sem si kupila hlače takoj na začetku, pa ne zato, ker bi tako rada kazala trebuh na okoli, ampak ker nisem prenesla nobene stvari ki bi me stiskala okoli trebuha. Sem imela 8 ur sedečo službo in bog ne dej, da bi me kaj tiščalo. Mi je bilo grozno slabo.

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.3.2007 8:45:55   
BAMBINA_
Meni se je trebušček začel poznati po 21. tednu. Zdaj sem noseča 33 tednov, pa imam obseg trebuha komaj 90 cm, user posted image pa že 2,1 kg. Mi ni povsem jasno, kje in kako je stlačen. user posted image No, pa moram rečt, da sem do pregleda bila tudi vsa na trnih, ker sem menila, da mi buši čisto premalo raste, da je s user posted image kaj narobe... Ampak očitno rast trebuha res nima nič opraviti z rastjo in razvojem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.3.2007 10:08:48   
lunca2
Tudi meni se je začelo poznati šele po 4 mesecu user posted image . Prej pa se mi sploh ni poznalo in tudi zredila se nisem veliko cca. 1 kilogram. VSe do 4 meseca user posted image sem nosila kavbojke, nato pa sem morala zamenjati z nosečniškimi hlačami. Ne sekiraj se saj te bo kmalu napihnilo user posted image in boš mogoče še sita trebuha.
Meni je včasih kar odveč ta trebuh in že komaj čakam da rodim. Manj si okreten in težje se premetavaš v postelji. HEHE

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 23.3.2007 10:09:11 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?