Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: napredovanje ko si na porodniški 21.10.2008 14:04:18
|
|
|
|
enkratna
|
Žal imam izkušnjo, da mi moja nadrejena ni odobrila zvišanje plače za zaposleno, ki bo v času (1x letno) generalnega napredovanja še na porodniški. So delodajalci, ki te še vedno upoštevajo kot "redno delavko", pri nekaterih pa pomeni porodniška zamrznitev vsega za tisti čas... Torej, preveri v vaši kadrovski službi... Vsekakor pa v času, ko naj bi napredovala, ne moreš pričakovati višje porodniške, ker se ta računa iz preteklega povprečja...
|
|
|
|
RE: napredovanje ko si na porodniški 21.10.2008 15:02:33
|
|
|
|
brigitaa
|
Zanimivi men ne uspe napreovat v rednem delovnem času, kje šele u porodniški, me direkt na cesto zabrišejo, da mam jz take težave
|
|
RE: napredovanje ko si na porodniški 21.10.2008 15:43:25
|
|
|
|
lotoska
|
Zanimivo, jaz pa poznam primer ko je model napredoval za dva razreda (torej izredno) v oktobru, čeprav je bil tisto leto okrog 10 mes na bolniški. Sta si bila pa zelo dobra s šefom.
|
|
|
|
RE: napredovanje ko si na porodniški 21.10.2008 20:53:52
|
|
|
|
Aja1
|
V napredovalno obdobje se šteje tudi čas, ko si na porodniški. Se bo pa po novem napredovalo samo še s 1. aprilom (ne po se več preverjalo pogojev za napredovanje 3x letno).
|
RE: napredovanje ko si na porodniški 23.10.2008 18:25:44
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Bolniška oz. porodniška gor ali dol, še vedno si v rednem delovnem razmerju in delovna doba teče ...torej ...napreduješ valda, smao poznalo se ti ne bo nikjer, dokler ne začneš dobivat plače ...jaz sem ranvo začela s porodniško in zdaj 1. nov bom dala za napredovanje, poznalo se mi pa ne bo CELO leto, ke rpač zdja dobivam porodniško in ne plače!
|
|
|
|
RE: napredovanje ko si na porodniški 24.10.2008 13:06:04
|
|
|
|
mojsoncek
|
Po moje tudi porodniska tudi ne bi smela vplivati na napredovanje, saj ne bos prekinila rednega delovnega razmerja.
|
|
RE: napredovanje ko si na porodniški 25.10.2008 12:57:17
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 V napredovalno obdobje se šteje tudi čas, ko si na porodniški. Se bo pa po novem napredovalo samo še s 1. aprilom (ne po se več preverjalo pogojev za napredovanje 3x letno). A je kakšen zakon? Ker meni so tudo "odšteli" čas porodniške
|
|
|
|
RE: napredovanje ko si na porodniški 25.10.2008 20:34:30
|
|
|
|
lotoska
|
Napredovanje je povezano z delovno oceno. Če nisi v službi, seveda ne moreš biti ocenjen, torej je odvisno koliko časa v koledarskem letu si na porodniški, da letna ocena ne izpade kot "neocenjena". Zakon... ja do letos je to urejal Pravilniko o napredovanju javnih uslužbencev in Zakon o javnih uslužbencih, zdaj je pa drugače. Po starem sta bila omenjena predpisa po istih kriterijih podlaga za letno oceno in oceno za napredovanje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?