Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: napotnica za "reprodukcijo" 16.6.2006 7:38:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena! A ti je mogoče zdravnik napisal napotnico za laparoskopijo??? Drugače se tremu reče reprodukcijski oddelek? Če pa je to za laparoskopijo???(stara porodnišnica),pa je št za naročiš sledeča, 231-82-45.moraš pa biti zelo vstrajena.Kličeš pa med 9.00-12.00 ure.Upam da sem ti kaj pomagala?? No vsaj jaz sem se naročila tako, ker sem imela pred 3 meseci laparo. pa srečno
|
|
|
|
RE: napotnica za "reprodukcijo" 16.6.2006 11:50:07
|
|
|
|
Linda25
|
ursi84, predvidevam, da ti je dal napotnico za leonišče. Čudno, da ti ni povedal in razložil vse skupaj. Z napotnico se naročiš h ginekologu in te potem on pošilja na HSG, fsh, če je potrebno laparoskopija..... Tako je bilo pri meni.
|
|
|
|
RE: napotnica za "reprodukcijo" 16.6.2006 11:56:40
|
|
|
|
Elysabeth
|
Tudi meni se zdi čudno, da ti tvoj G ni razložil kam se naročiti z napotnico. Ti kar lepo pokliči na Leonišče oz. se lahko naročiš kar po e-mailu silva.petancic@kclj.si, ker jih je po telefonu zelo težko poklicati. Odgovorijo zelo hitro (meni ponavadi v roku pol ure, včasih celo prej). Mislim, da se ne moreš kar sama naročiti npr. za laparoskopijo, ker te mora G na leonišču najprej pregledati in potem napotiti na nadaljne preiskave. Mogoče ne bi bilo slabo tudi, če bi tudi tvoj dragi šel k svojemu osebnemu zdravniku po napotnico za spermiogram, kar ti bo pa verjetno tudi G na Leonišču predlagal! Pa srečno! Upam, da bosta kmalu zagledala !
|
|
|
|
RE: napotnica za "reprodukcijo" 18.6.2006 8:05:31
|
|
|
|
ursi84
|
Dekleta najlepša hvala za vaše predloge, naročila sem se in pridem na vrsto 28.09.2006. Do takrat pa veselo na delo , pa malo morja.......... Lp, Urška
|
|
|
|
RE: napotnica za "reprodukcijo" 21.6.2006 14:21:09
|
|
|
|
petraps
|
Pozdravljena! Tudi jaz sem klicala vsaki mesec in po treh mesecih sem dobila datum 11.07.2006 in menda je to zadnji datum ko še operirajo.Potem imajo dopuste in takrat izkoristijo, da porihtajo sobe in ostale stvari.Če te zanimajo kake stvari glede tega, mi piši ker jaz grem že na tretjo.Lp,Petra
|
|
|
|
RE: napotnica za "reprodukcijo" 22.6.2006 10:24:58
|
|
|
|
ursi84
|
Petraps! Jst še ne vem kaj me čaka, ker grem prvič tja. Imam pa dr. Voglarja in me že prav zanima mi bo naredil. A mi lahko katera pove, kaj sploh pomeni REPRODUKCIJA? Lp, Ursi84
|
|
|
|
RE: napotnica za "reprodukcijo" 22.6.2006 10:38:36
|
|
|
|
emaa
|
Reprodukcija ali razmnoževanje. Torej je naptnica za pomoč pri zanositvi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?