|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   napotnica - v leonošče
8.11.2008 14:33:49   
gasilka
Pozdravljene!
Dobila sva napotnico za leonišče k andrologu-ginekologu.
Moje preiskave so brez posebnosti hsg v mejah normale, ovulacija o.k.
Opravila sva tudi spermiogram ki pa je bil zelo slab. Sedaj nama je dal ginekolog napotnico: sterilnost partnerja  patološki spermiogram. Naročila sva se v ljubljani kot par, ker nemorem zanosit. Kaj naju čaka v lj ?
Prosim za pomoč če katera kaj ve naj mi prosim napiše. Že vnaprej hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: napotnica - v leonošče
8.11.2008 15:44:52   
sončekm
verjetno bosta mogla še enkrat na spermiogram v lj (veliko jih mora naredit spermiogram več kot enkrat, ker "nivo" semenčec niha), kjer greš najprej v sprejemno pisarno, tam ti dajo karton, potem počakaš v čakalnici, kamor te pošljejo, partner opravi svoje in izvid dobiš čez en teden, mora ga it iskat partner z osebno izkaznico. Vprašajta, če vama lahko pošljejo po pošti, ker ponekod lahko. Potem pa se naročiš k andragogu, čakalna je zelo dolga, razen če greš samoplačniško, ki je 42eur, kjer ti on še enkrat pove kako je s semenčeci in vaju bo on napotil kako in kaj! Tako sva bila midva z mojim user posted image  seznanjena! Midva sedaj čakava na izvid spermiograma.
Držim pesti za vaju!!! user posted image

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2008 18:06:02   
bati

poznam primer kjer je partner imela tud slab spermiogram...no in pol sta se oba sprostila ker sta mislila da bo pot še dolga do zanositve in čez 1m je bila kolegica že noseča.....poznam dosti parov...tudi enega ki naj bi bile semenčica baje zelo pačasna in da že odmrejo še preden pridejo tam kjer morajo...naročila sta se na umetno oploditev in ko je prišla na pregled za umetno oploditev user posted image je bila punca noseča....user posted image je star  1.5 sedaj....tko da mogoče bo pri vama tudi kaj takega nikoli se ne ve.............user posted image

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2008 11:45:06   
gasilka
Najlepša hvala da ste mi razložile vse to, res sem vam hvaležna da ste si vzele par minut in ste mi pomagale.
Ja upam da se bo za naju tudi nasmehnila srečauser posted image kot tudi vama sončekm, vsem tistim ki se je že pa čestitam!user posted image
Če se naročiš k andrologu samoplačniško moraš ostale preglede tudi plačevati?

(odgovor članu bati)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2008 17:06:40   
Anonimen
Mene pa zanima nekaj v zvezi z naročanjem v Leonišču (upam, da je ok, če sem se kar sem priključila):

Meni je moja G rekla, da se lahko samo osebno naročiš tako, da prideš tja. Pa me zanima, kakšen delovni čas imajo in ali je res to edina možnost?

Hvala in lep pozdrav.

(odgovor članu gasilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?