|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naporen dan
28.3.2011 12:47:34   
noranate
je pa danes res en "naporan " dan..... Kuham, se nič ne kuha najbolje..... bi čvekala, se mi ne da odpirat ust.... pa bi se kregala, se mi ne da k ta boljši polovici...
pa je en kup za pospravt, mah najdem tisoč in en razlog da ne.... pa sedaj tuki sedim in gledam kaj naj delam. S stropa me gleda en miniaturni pajkec, je delavno razpoložen, jutri bo že pajčevina... Se pravi v hiši sto let sreče user posted image . Pa pod mizo neki drobtinc, bi treba po metlo. Pa pomivalec piska, ga bo treba izmetat. Pa telefon zvoni, kar najuser posted image . ehhh, edin kar se mi da, je to kar trenutno počnem, mlatim prazno slamo user posted image , oz. pišem. Ste danes tud tako delavne, kot jaz?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: naporen dan
28.3.2011 13:06:01   
Klemy82
Noraaaaaaaaaaa, pa kje si mi ti???user posted image

Jst.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.3.2011 13:08:27   
noranate
Nora dans meša meglo. Očitno je bil vikend preveč na horukuser posted image . Nobene volje.....Sedaj me pa še tale Kerensina radioaktivnost daje, pa nebo je rdeče,.... Grem gledat, kaj bo šlo letos v korita. Rožce me vedno spravijo v dobro voljo.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2011 13:13:08   
Klemy82
Ah, Nora, sej bo... mal sončka nam je treba, pa bo kuj lepše!user posted image

Jst.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2011 15:46:44   
Shorty_
se strinjam danes je težek dan, jz sem mislila da me matra samo alergija sem dobila vročino in 10dni antibiotikovuser posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.3.2011 20:07:13   
TomTaylor
jz pa že 24 ur na relaciji postelja-wc...redek pojav z pogostim ponavljanjem...Človk ne bi verjel kolk "materijala" imamo v črevesju...

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.3.2011 21:19:07   
muco

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

jz pa že 24 ur na relaciji postelja-wc...redek pojav z pogostim ponavljanjem...Človk ne bi verjel kolk "materijala" imamo v črevesju...

Skuhaj si suhe borovničkeuser posted image , pa 10 min morjo vret, precedi in pij večkrat na dan !user posted image ... naj se ti čimprej formira user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: