|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   napihnjenost
1.9.2006 7:36:50   
janapan
...bom kar začela z butastimi vprašanji.  Dejmo rečt da če sem zanosila je bilo to pred enim in pol tednom....recimo. No en teden sem že fuul napihnjena...kar ne morem se znebiti vampa(napihnjenega trebuha) ma še pred dvema mesecema sem pač zvečer manj jedla in zjutraj sem bila lepa z ravnim trebuščkom...zdej pa telovadim ne jem ...in ništa....katastrofa. a je imela katera napihnjen trebuh ko je zanosila.....;))). Mogoče sem pa samo DEBEEELA in to je to ; )))

drugih znakov nič tako da verjetno ne bo nič...pa drugič...sploh pa sem si po kitajski metodi izračunala da bi bil ta mesec fantek (kar je čist ok...ampak jaz bi za prvič rada kar punčko ; )user posted image ...same babe pri hiši kaj češ.....lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: napihnjenost
1.9.2006 9:48:14   
Anonimen
Jaz sem sicer imela napihnjen trebuh skoraj pred vsako M, tako da ti prav v pomoč nisem. Je pa res, da ko sem zanosila, da mi ta napihnjenost ni več splahnela, ampak se buši samo veča.

Upam, da vama ta mesec uspe.

Lp, jjasna

(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.9.2006 12:18:46   
Anonimen
janapan, a ti tud iščeš znake???! user posted image

tud jaz jih, čeprav še ne user posted image  na user posted image , ker more minit še kak mesec.. ampak mnde avtomatsko. .dokler sem mela KT nisem nikol pomislila, kok je še do user posted image , zdej pa kr dneve odštevam, pa pazim, da ne jem suhe salame, jajčk, da ne božam mačka... user posted image   kr neki, sej vem!!

ja, bomo vidle čez kak teden al bo al ne bo.. čeprav mene že drži, da bi delala test, čeprav vem, da zdajle itak ne bo nič pokazal.. pa tud vem da je ful mal šans, da sem user posted image , ker sva samo enkrat user posted image brez kondoma.. sem rekla da bom počakala na dan M, če je ne bo, pol pa test!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.9.2006 12:50:53   
janapan
biba 12...
ja res je kar neki....tudi če vem da je malo možnosti da sem user posted image  kar nekaj študiram, pol če mam mal črevesnih težav kar mislim da se kaj dogaja da to je pa kar to....mi je prav smešno . V bistvu nimam prav nobenega znaka...ma niti enega...sem imela več nosečniških znakov vse ostale mesece user posted image , ko sploh ni blo možno...ampak to še ni vse...včeraj sem jedla fižol in šla pol igrat tenis in mi je kar slabo nardilo...in jaz pol pazi to prvo pomislim....da je morda to že kakšna nosečniška slabost in pol se še pol ure smejem realno pomislim da mi itak dela slabo po fižolu in tenisu. Sploh pa bomo videli drugi teden....Še en teden do moje user posted image  tako da bom sigurno ugotovila še kakšen kao znak do takrat ; ))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.9.2006 13:31:30   
kitty
Evo še mene...

Men se je danes ponoč sanjalo, da sem noseča user posted image . Pol pa vem, da sm mojmu user posted image  skos pravla, da moram kupiti nov pohištvo, ker hočem, da ko pride user posted image  , da je vse ganc novo. No vsaj ponoč mi je blo fino.user posted image

Men se zdi, da sem jst skos napihnjena, ampak bolj od hrane. Namreč sadje naravnost obužujem in ga velik pojem takole pred računalnikom. Sm tud bl vitka ampak že kakšno leto opažam, da ni več tisto kar je blo user posted image
M. naj nebi dobila v sredo 6.9.

Punce kaj bi blo fajn da bi vse zagledale user posted image user posted image  Držimo pesti.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2006 21:44:33   
ALJA75
Ja, držimo prsti!

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.9.2006 14:20:08   
andrejka
Hej!

Jest sem bla tud takoj napihnjena, sva se z mojim hecala--ko še nisva bla sigurna--da sm zihr noseča ker se mi že ''POZNA''user posted image

Sm pa tud vsake pol ure hodila na lulat... Vem, ne morš verjet da že takoj--si nikol nism misla...

No, zdej smo pa v 30 tednu..

Tko, da ...Aja pa fuuuuuuuuul sm bla utrujena za brez veze...

Upam, da ti bo ratalo...

Andrejka user posted image

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?