Jakisonček
|
Včeraj sem prvič slišala informacijo o napihnjenih trebuščkih, od otroške kirurginje (sicer je to razlagala eni mamici pri frizerju), ampak sama sem bila pa precej šokirana. Povedala je namreč, da vsi otroci, ki imajo težave z alergijami, imajo napihnjene trebuščke. Ker se pri nas z alergijami ukvarjamo že od rojstva mojega sina in sem mislila, da smo jih z bioresonanco nekako odpravili, sem se ustrašila, da pa problema vendarle nimamo rešenega, ker ima moj 15-mesečni fantek že precej časa zelo napihnjen trebuh. Včasih res tako hudo kot, da mu bo vsak čas počil. Pa sem si rekla, ok to je od hrane, ker rad je in včasih tudi kar veliko poje. Zdaj pa sem začela razmišljat, kaj je lahko narobe. Lahko bi šlo za intoleranco na lakzoto (čeprav so nam testi za alergijo 2x pokazali vse negativno). Lahko bi šlo za celiakijo. Ali ne vem kaj. Če bom šla k pediatrinji zaradi napihnjenega trebušča sploh ne vem, če me bo resno vzela. Kaj ji sploh naj rečem? Noči imamo pa kar pestre, ker se Jaka večkrat na noč prebuja. Zdaj sumim, da to ni neka razvada, ampak ga mogoče res trebuh boli, pa tega še ne zna povedat. Povejte mamice, ali ve tudi opazite zelo napihnjene trebušče pri vaših otročkih? Kako bi ve odreagirale na to novico. Mene je kar šokirala, ker se mi je zdelo, da bo enkrat konec teh alergij, zdaj pa nisem več tako prepričana. Sicer moj sin drugih znakov alergije ne kaže več. Kdaj pa kdaj mu udari ven atopični dermatitis, takrat ga par dni mažem z Mustelo in je ok. Zdaj me bolj skrbi, da ne prenaša kakšne hrane, pa ga pogostokrat trebuh boli. Ker vmes pridejo dnevi, ko je precej razražen in jokav, temu pa sledijo neprespane noči. Kako bi ve ravnale ob tej novici, oz. ima kakšna že izkušnje glede tega? Bom hvaležna za vsak odgovor.
|