Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Help 1.4.2009 21:31:02
|
|
|
|
mismis
|
Anonimna lahko, da gre za hiperstimulacijo, kar se zna zgoditi v IVF postopkih, še sploh če si imela veliko število foliklov. Na tem linku si malo preberi o hipercah, če se panajdeš kje, pa pojdi takoj v center, kjer si ti delali punkcijo še link http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
|
|
RE: Help 2.4.2009 11:44:51
|
|
|
|
koala
|
Njaprej v imenu vseh ki čakajo na tako željeno celico iskrena ti hvala. Malo je takih ki se odločijo za tako pomoč. Potem pa, jaz bi ti definitivno svetovala da stopiš v center kjer so ti ponkcijo delali, ker meni to malo smrdi na hiperstimulacijo.
|
|
RE: Help 2.4.2009 11:48:13
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja res, tudi jaz ti čestitam, za tako odločitev
|
|
RE: Help 2.4.2009 13:33:30
|
|
|
|
krtekxx
|
Po moji izkušnji je to hiperstimulacija. Meri si obseg trebuha, spremljaj težo, še najbolje pa da greš nazaj in oni to ugotovijo, predvsem pa moraš biti pod zdravniško kontrolo!
|
|
|
|
RE: napihnjen in trd trebuh po punkciji - help 2.4.2009 20:29:13
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Se obračam na vas, ker ste najbolj "strokovno podkovane" pri naslednji temi. Pred nekaj dnevi sem imela punkcijo jajčnikov - donatorstvo. Po punkciji nisem imela nobenih bolečin. Po tednu dni pa se mi je napihnil trebuh in postal bolj trd na otip - takšen je že dva dni. Ali je to posledica punkcije ali kaj drugega? Ima kakšna podobno izkušnjo? Hvala za vsako besedo. vsaka ti čast, ko bi bilo več takšnih kot ti!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Rezano cvetjeF*R*UKateri cvet vas najbolj razveseli?vrtnica (
39%)
gerbera (
5%)
tulipan (
12%)
orhideja (
24%)
drugo (
10%)
bolj kakor rezano cvetje me razveseli lončnica (
11%)
Število vseh glasov: 207Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!