|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   napet treduh in bolečine v jajčnikih
20.11.2007 19:45:58   
s@nny

Sem v 8 tednu in mam v službi ful stresno. Sem očitno tako napeta, da se mi trebuh čist otrdi in me začne špikati v jajčnikih, kot neki krči. Ne vem ali stres in slabo počutje v službi nevarno za otroka.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: napet treduh in bolečine v jajčnikih
20.11.2007 19:57:42   
onur
Samo telo se med nosečnostjo preoblikuje in prilagaja, s tem posledično čutiš tudi posledice. Paziti moraš nase, kajti bolje je iti na bolniško in počivati ter uživati doma kot pa hoditi v službo v stresno okolje, ki vpliva nate, da se slabo počutiš. Sama tudi delam v stresnem okolju (delo z duševnimi bolniki) in dve kolegici, ki sta bili noseči sta predčasno odšli na bolniško, kar je bilo 100% bolj zanju in za bebico.

(odgovor članu s@nny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2007 20:15:39   
jazz
Toje čist normalno za nosečnost, ker se maternica pripravlja. Vso srečo in lepo nosečnost!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu s@nny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2007 21:53:35   
BaByGiRl
Pri tej stvari se ni za hecat. če misliš, da je res prestresno, se pogovori z G za bolniško. je pa normalno, da se ti trebušček napenja. Bolečine v jajčnikih pa meni niso znane iz nobene nosečnosti user posted image  ( razen na koncu, k te itaq že vse boli user posted image )

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?