|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   napenja me...
11.5.2005 18:53:40   
tejč
in zdaj me je strah, da bo malo tud. ne vem, kaj je blo takega, kar sem pojedla, skrbi me zaradi male. Ajša ima komaj 4 dni, pa ji že delam sr...
Kako ji lahko pomagam, če se zbudi in joka in jo črviči?
hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   napenja me...
11.5.2005 20:46:51   
pikala
Tejč, ne se sekirat, tri tedne naj novorojenčki še ne bi vedeli, kaj so to krči.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   napenja me...
11.5.2005 20:47:41   
MIN
Mislim da ni panike,a se krči ne začnejo nekje pri treh mesecih.Pri nas je takrat samo malo več plinov spuščala

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   napenja me...
11.5.2005 20:56:07   
fipi
Ojla!

Meni se zdi, da se krči začnejo 7-10 dan po porodu in naj bi se končali po treh mesecih, ampak to so samo teorije. Moja hčerka je krče dobila 5 dan po rojstvu, sin pa 6 teden po porodu.:((:((

Če tebe napenja ni nujno da bo otroka:duda:, če pa ga bo pa zelo pomaga masaža trebuščka.

Čao fipi

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   napenja me...
11.5.2005 21:03:21   
HuAnita
pri nas so se krči začeli 14 dni po porodu.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   napenja me...
11.5.2005 21:19:18   
*biba*

Pravijo da se naj bi krči začeli po 14 dnevih.
Če pa bi imela pa pomaga maseranje trebuščka in to z oljem za masiranje trebuščka prav za dojenčke.Dobijo se pa v DM.

;);)

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   napenja me...
12.5.2005 22:50:25   
Suzi*
Pa na svojo podlakt na trebuščka jo lahko daš - in jo malo tako nosiš pa po ritki jo lahko zraven trepljaš. Našemu tole zelo paše, ko ga kaj napenja....potem parkrat prdne in je boljš :bravo::bravo:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?