|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   napaka v doh. odločbi
30.7.2007 16:33:38   
Sandra*
Na odločbi mi niso upoštevali tamavga za olajšavo, pa še neki sm js en znesek od zavarovanja narobe vpisala. Danes sem oddala pisno pritožbo po pošti. V kolikem času običajno stvar uredijo in nakažejo še ostanek, ki so ga prej premalo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: napaka v doh. odločbi
30.7.2007 16:55:05   
Anonimen
Enako se je zgodilo meni, le da sem jaz dala pritožbo kar tam na davčni. Ničesar pa mi do takrat mi še niso izplačali.

Ali si se pritožila v zakonsko določenem roku?

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.7.2007 17:12:25   
Sandra*
Ja  tam piše v roku 15 dni po prejemu odločbe. Danes je 13 dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.7.2007 17:13:10   
Anonimen
Aha. Za nakazilo ne vem, seveda tudi jaz upam, da čimprej.

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.7.2007 17:50:09   
lelaval
Pa zamudne obresti jim zaračunajta.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.7.2007 23:21:56   
andrejaz
meni pa so upoštevali v odločbi samo Marka, Sare pa ne. Sem se šla kar osebno pritožit naslednji dan na davčno. Od pritožbe je že 1 mesec. Dobila pa nisem še nič nakazano- tudi tistega premajhnega zneska ne. Odgovora na mojo pritožbo pa tudi še nisem dobila

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.7.2007 23:53:33   
Anja**
Meni so rekli, da bodo vsa nakazila 31.7. 2007

Torej še malo user posted image

eee9 minut?

user posted image

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Torta
lenca8

Torta za rojstni dan je boljša

doma pečena (85%)

kupljena (15%)

Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!