|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   napadli so me mozolji ;(
23.11.2009 9:26:16   
beybk
ojla punce! sem v tretjem mesecu nosečnosti in moj obraz so napadli mozolji! grrrr.... povejte mi, kako in na kakšen način naj jim napovem vojno, kot so oni meni? še nikoli v življenju jih nisem imela toliko kot jih imam zdaj. kako se jih znebiti, jih omiliti in preprečiti nastanek novih? res so bljak gnojni in tudi boleči ;( kaj delam narobe, ali je tudi možno, da se kaj narobe prehranjujem, da nastajajo? čeprav se mi zdi da se čisto normalno, zdravo itd... plis pomoč.... pa naj bi bile nosečke kao lepe, ja pa ne vse ;(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: napadli so me mozolji ;(
23.11.2009 9:41:02   
boni25
Opa, jest pa mislim da bos imela punckouser posted image !Drugač pa po moje ne mores nič če pravis da se zdravo prehranjujes,pač hormoni so ponorel in si ne mores kej dost pomagat.kaj pa če bi si jih probala mal s fiziolosko?Bi se mogoče začel susit ker jest se s kaksnim toniki in ne vem čem ne bi mazala.

(odgovor članu beybk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2009 9:41:42   
beybk
no hvala ;) bom poskusila ;) a punčka praviš ;))) hihi

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2009 9:47:18   
boni25
Ja men je od mojga babica rekla ko sem bla prvič noseča da ker imam lepo čisto kozo da bo fantek,in res je bil.Ker če imas pa tako nečisto nej bi bla pa kao punčka in to sm tud pr eni kolegici vidla je blo res tko.No sam to so spet čenče od starih ljudi,no sam mogoče pa res kaj drzi.

Lepo nosečnost ti zelim pa da grejo mozolčki čimprej stranuser posted image

(odgovor članu beybk)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2009 9:54:00   
beybk
hvala boni25. 

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2009 10:42:18   
naja78
1 user posted image : lepa koža,ko puter-fantek
2 user posted image : obupna koža,ko huj pubertetnik,....baje da bo fantek,danes zvem....
ni nujno,da spol res drži zaradi kože,zgolj naklučje

počakaj malo po 3,4 mesecih se malo koža umiri,hormoni ti delajo 100 na uro.probaj čim manj jest čokolade,svinje,....drugač pa ne morš nič.....

(odgovor članu beybk)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2009 11:08:12   
boni25
Ja sej jest sm to bl tko v hecu rekla.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2009 12:07:47   
Inigo
draga moja, nič ne morš!

jst sm mela celo nosečnost obupno kožo. prej v živjenju nism mela 10 mozoljev... ko pa sem zanosila pa... katastrofa! prav taki veliki gnojni so se delali. vse me je boelo, srbeli...

poskusila sem vse možne preparate, nič ni pomagal. ker ni problem v koži, temveč v hormonih. tukaj pa zdaj nimaš nič vpliva.

aja, pa fantka smo dobili! user posted image

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2009 13:04:06   
eee35
Meni je pomagal bepanthen plus, sem ga kot kremo zelo na tanko mazala za ponoči. Moji mozoljčki niso bili prav hudi, aha, tudi je bil fantek!user posted image . Nosečnost ni še nič...ker ta grozne mozolje sem dobila šele zdaj, 3 mesece po porodu, katastrofa.

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.11.2009 13:15:58   
avgust09
hej

jaz sem imela isti problem v nosečnosti...milijon mozoljev in obupno kožo user posted image in še vedno jih imam pa je mali star že več kot 4 mesece.....to so hormončki nimaš kaj....je vse v paketu z user posted image .

Ti samo uživaj v nosečnosti

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.11.2009 13:17:11   
soncica01
jaz sem tudi vprašala svojo ginekologinjo ko sem bila noseča kako lahko pozdravim svoje mozolje (ker sem jih imela res veliko), pa mi je rekla, naj si z nobeno kremo nič ne mažem, da bo še čas za mozolje, prioriteta je takrat bila še nerojena sreča.

Držala sem se tega navodila in mi ni žal, sedaj pa si mažem z izdelki Exfoliac in sem zelo zadovoljna.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.11.2009 13:40:01   
alena*
V prvi nosečnosti sem bila mozoljasta, dobila punčko, potem sem mislila, da bodo izginili, pa so rekli, da je zaradi dojenja - hormoni, sedaj spet noseča, konec tretjega meseca in vsa mozoljasta. Spet punčka? Ha, bomo videli spomladi.

(odgovor članu soncica01)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.11.2009 13:51:26   
zmajaz
Jaz sem tudi imela v 1. nosečnosti nekaj težav z mozolji - sicer ne zelo hude, ampak bile pa so (ja in tudi jaz sem takrat nosila punčko user posted image ). No - zadnjič so v lekarni imeli eno promocijo za izdelke Skin Doctors in so mi predstavili en gel za umivanje obraza, ki ga uporabiš zjutraj in zvečer. Rekli so, naj bi mozoljčki izginili v 1 tednu, v 1 mesecu pa celo ogrci. Pa priemeren je za vse tipe kože - punca, ki je to predstavljala je rekla, da ona je imela T-cono zelo masno, lica pa tako suha, da se ji je koža luščila, s tem gelom se ji je pa koža lepo popravila - recimo, da ji verjamem. user posted image  Stane cca. 15 eur, naj bi pa zdržal pol leta. Ker se mi ni zdel tako zelo drag, me je prepričala, da ga preizkusim. Sicer nimam nekih hudih težav s kožo, le kake majčkene mozoljčke, ampak moram reči, da po slabem tednu uporabe zaenkrat res nimam niti enega samega, kako bo naprej, bom pa še videla. Zdaj če bo pomagalo tudi za tele mozoljčke, ki so posledica nosečniških hormonov ti težko rečem, ampka za probat je. user posted image

Aja - pa še tole - občutljivo kožo je najboljše mazati kar z olivnim oljem (prečiščenim iz lekarne). Jaz imam zelo občutljivo kožo in večino krem slabo prenašam, zato se vsak večer pred spanjem namažem z olivnim oljem in moram reči, da se koža resnično precej popravi. Je pa to olje primerno tudi za mastno kožo - ne zapre por še bolj, ampak res čisti kožo in zmanjša količino mozoljev. Pri meni je razlika očitna, če ga uporabljam ali pa če ga ne. Pa tudi pri dojenčku - naš ta drugi je tam nekje pri 3 ali 4 tednih starosti imel obupno kožo - kot bi imel same mozolje, pa rečejo, da ne smeš tega z ničemer mazati. Potem sem se pa odločila, da mu vendarle namažem z olivnim oljem (2x na dan sem mu mazala), ki je itak čisto naravno in brez vseh dodatkov, pa se mu je v nekaj dneh koža čisto sčistila, od takrat dalje pa ima res lepo kožico.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 23.11.2009 13:56:04 >

(odgovor članu alena*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.11.2009 15:31:04   
ellie
Meni so se tudi pojavili mozolji nekje okrog 3. meseca. Boleči, srbeči...prav bljak. Ampak na vso srečo niti en na obrazu...zato pa po hrbtu. Še dobro, da je takrat poletje šlo ravno h koncu...ker je blo prav nagravžno videt. In do zdaj še niso zginiliuser posted image  sem se odločila, da grem po porodu najprej h kozmetičarki, da mi porihta kožo...ker mi ostajajo fleki.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?